МОНОДИЕТА - тема 17

• 120 987
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Според мен 2кг.е супер реалистично... А по въпроса с картофените дни са едни от най-вкусните, най-нахранващите и най-отслабващите(според мнозинството) Успех!

Niya88

2 пъти правих диетата отслабването  ми беше около 1400-2кг. т.е. отслабнах,
Абсолютно реално си е!

Скрит текст:
мина време върнах си ги и отгоре ..после пак...и пак, нагоре - надолу Йо-йо
За себе си разбрах че : аз и без да карам 12 дни Моно, ако хм...не ям (не че мога де  Winkимам си колит,гастрит,ХБ) и абсолютния глад само на вода ,ме вкарва в приключения от типа ниско кръвно,събиране на граници и тотален парцал без грам енергия + подут с газове ПРАЗЕН корем, не ми помага с нищо.
Установих че ми действат зле дните на к.м. и е абсурд да ги правя + това от к.м. качвам #Crazy а,де? При положение че к.м. фигурира в толкова много диети.
От картофите отслабвам !!!въпреки че ям по 1,7-2кг на ден задушени и запържени в зехтин с подправки...на другия ден съм .... минус 2-300гр.

Правила съм и 14 дена само на зеленчуци и месо-риба и ядки по около 200гр. на ден с тях залъгвам лакомията си и неистовото ми желание за сладко Mr. Green свалям същите 1,7-2кг.
Тя ми е по вкусна но и по скъпичка доста.

# 166
  • София
На мен именно картофите много ми харесаха в диетата, тъй като от месеци съм яла само един път. С предишната диета(моя си, с гладуване) свалих 7,5 кг, но от месец съм в застой и искам да си раздвижа метаболизма с коренно различна диета.

Ентусиазирахте ме много, започвам на 12-ти, даже нямам търпение вече да дойде и да си хапна картофки.  Crazy Днес и утре е лунната диета, иначе още от днес щях да започна.

# 167
  • BG-DE
 Рinko, тези 1,5-2 кг за 12 или 24 дни ги свали?

# 168
На мен именно картофите много ми харесаха в диетата, тъй като от месеци съм яла само един път. С предишната диета(моя си, с гладуване) свалих 7,5 кг, но от месец съм в застой и искам да си раздвижа метаболизма с коренно различна диета.

Ентусиазирахте ме много, започвам на 12-ти, даже нямам търпение вече да дойде и да си хапна картофки.  Crazy Днес и утре е лунната диета, иначе още от днес щях да започна.

И аз като теб, като чух два дни картофи и очите ми станаха като палачинки! hahaha

Дори не ги обичам, но за последната година сигурно и веднъж не съм яла...

pinko колко са ти килограмите и ръста?

# 169
В такъв случай мисля да се пусна на тази диета, надявам се за 12 дни да сваля 2 кг, не знам реалистично ли е, но такава цел съм си поставила до 1 септември. След това ще ме очакват още 8 килограма за махане.

Аз отслабвам толкова за 12дни - 2кг

# 170
Момичета момчета може да е задаван въпроса, но с какво мога да заменя рибния ден? Мразя риба и изпитвам непоносимост от вида и миризмата и.

# 171
Кристал коментирахме яйцата като възможен вариант!

След плодовото плюскане, доволна и с широка усмивка, и как не- Въглехидрат!, с главно В съм -,300. При първата врътка пак беше толкова! Grinning

# 172
за 10 дни ВЧ ( с един картофен и един плодов) съм 2,5кг надолу
доволен, много  bowuu bowuu bowuu

# 173
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile нахлувам с въпрос, на салатен ден съм и се чудя, може ли маслини да добавя в салатата, а авокадо? Благодаря ви и се извинявам ако се повтарям.

# 174
не можело уж, аз маслини ям

# 175
newsm78 аз бих казала, че авокадо може, но ако сте го чували, срещали или кометирали, ще го имам в предвид

за 10 дни ВЧ ( с един картофен и един плодов) съм 2,5кг надолу
доволен, много  bowuu bowuu bowuu
Браво!  Hug
А слабичка ли си, малко ли са ти килата за сваляне?
мислиш ли, че по-малкото въглехидратни дни са дали по-добър резултат?

# 176
не са малко, още 12 остават
храня се нисковъглехидратно и без да съм на моно, на тази врътка сменям картофите с яйца и ще пропусна плодовете, може само малини в зеленчуковия да добавя

# 177
аз едвам, едвам 2кг при тази вратка и не са ми сигурни 2-та. Май съм вече на етапа, че ако искам още да изчистя трябва да мина на твоите "лични творчески НВД моно" Mr. Green, разбирай пиле и риба дибидюс.
Ще помисля още малко, дали има смисъл да го мъча това още веднъж.

# 178
ще ти омръзне и ще стъпиш накриво
вкарай по един млечен или зеленчуков между 2 протеинови

# 179
ще ти омръзне и ще стъпиш накриво
вкарай по един млечен или зеленчуков между 2 протеинови
newsm10
По-добре е ! newsm51

Последна редакция: пт, 12 авг 2016, 14:27 от ♥♥ Fiesta

Общи условия

Активация на акаунт