МОНОДИЕТА - тема 17

• 120 982
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Не мога да повярвам, че динята може да спече някого. newsm78 Казвам го, защото аз самата имам проблем с тоалетната и за да го няма, трябва да приемам голямо количество плодове и зеленчуци. Зелето по принцип разкарва, а от динята даже е като разстройство.
П.П.: Прощавайте за по-чувствителните, заради описанието.

# 151
  • Sofia
Някои от дните правя по 2,напр.картофения,плодовия,зеленчуковия...най-много свалям през картофените

# 152
  • BG-DE
Ами не знам всеки стомах си е различен и аз принципно си имам проблеми с WC-то и съм забелязала, че никакви фибри или целулози не ми влияят, а само по-мазна храна  Grinning, на която обаче аз не съм фен  Mr. Green Doli, и аз имам чувството, че картофените дни ми се отразиха най-добре но може и да е, защото бяха първи и в началото винаги задържаните течности се източват  Thinking

# 153
Здравейте и от мен момичета! Записвам се да следя темата,защото от утре започвам 6х2х2. Искам да попитам през картофените дни можр ли да се прави картофена салата с лук? Каква риба ядете и как я приготвяте,защото аз не ям риба и ще ми е трудно с това но ..трай бабо за хубост. И почивката кога се прави след 12-тия ден или след 24-тия ден? newsm78
Ох затрупах ви с въпроси ама.. Grinning
Имам 20кг за сваляне след бременност ooooh! 
Надъхала съм се много! Успех на всички!  Hug

# 154
stanislava90 стискам палци, това да е и твоята диета! Hug

Уви, казват, че не може лук с картофите . Но картофи соте са много вкусни, печени на фурна също.
Риба аз уж много обичах, обаче вчера направо ми се додрайфа от нея, с извинение. Ако не обичаш предполагам, че с консерва риба тон и малко пушена сьомга, ще ти е най-лесно...само предполагам?! newsm78 На мен вчера толкова зле ми стана, че се замислих, дали вярно, ако го правя още веднъж, да не сменя тази риба с яйца. Пак да кажа, аз обожавам риба уж, ма то само риба бе джанъм, не е същото. Осмърдя ми се душата. Но има си и предимства, 2 дни като е кофти, после ти се струва цвете с плодовете, което си е вид гладуване като си помислиш. Wink
За почивката няма значение струва ми се, когато искаш. Ако правиш ВЧ, тя е почивала след 24-тия, пък нея някой я е водил и я е съветвал, така че, може да го направиш така, т.е. след 24-тия.

Най-вече ти пожелавам успех!

# 155
  • Варна
Здравейте, момичетаа! Simple Smile
Отдавна се каня да започна диетата на ВЧ, но ето от днес съм при вас. Преди малко реших, че започвам диетата и сложих картофките да се варят. Мисля, че е крайно време да се взема в ръце. Започвам от 74,5 да видим докъде ще я докарам. Като знам как нямам никаква воля и колко бързо се отказвам от диети, но дано този път се получи. Не се чувствам никак добре в тялото си. Дано се отърва от гадните килограми. Пожелавам на всички воля и много свалени килограми!  Wink

# 156
  • BG-DE
И аз с тази риба яко го загазих  Simple Smile цял ден не се престраших да я хапна и вечерта ометох 1 печена скумрия и цяла нощ имах чувството, че ще умра от смрад  Mr. Green мих си зъбите сигурно 10 пъти та може да се каже, че имах и късна вечеря от паста за зъби  Laughing Днес мисля да е риба тон но по-раничко ще я хапна. BTW вчера срещнах една позната, която е правила някаква си нейна измишльотина 7 дни варено жито с малко мед и направо не можах да повярвам  Shocked беше видимо отслабнала, а аз все едно нищо не правя (по дрехите си съдя)  Confused

# 157
Говорих с приятелка,която е правила диетата на ВЧ и лаза,че рибата я заменяла с яйца и ефектът бил същият.  Ще пробвам!  Сега варя картофки..а довечера за разнообразие ще са печени. Party

# 158
  Почти моно  bouquet 
Скрит текст:
Ако искате да отслабнете като нея, трябва да си поставите за цел поне първите два-три дни да не консумирате нищо друго, освен полезната и диетична смес на проф. Мермерски. А тя се приготвя особено простичко.

Имате кофичка с кисело мляко от два процента, половин малка лъжичка с канела, лъжичка чаена с пектин и голяма с мед. Всички тези неща се разбъркват заедно и се капва в тях 20-ина капки от прополисов разтвор. Отгоре се поръсват и малко счукани орехи.

Тази смес или максимум два пъти от това количество, се приема два или три дни като единствена храна. Ако много огладнеете, може да се хапнат и малко плодове, но от един вид или някой и друг суров зеленчук, но без салата, а самостоятелно. Пие се много вода.

Оттам нататък сместа на Мермерски се приема само сутрин, а на обед и вечерта е позволено да се храним с нетлъсто и само печено месо и салати с малко лимонче и зехтин. С това хранене до месец се постига отслабване с около десетина килограма.

С това чудо Лили Павлова просто разцъфна, а и е полезно за здравето – особено въпросната смес е истинска панацея за организма на всеки работещ и стресиран човек.

# 159
Супер, наплюсках се с плодове сутринта, може само първото ядене да е сладко, но съм благодарна, че го има. След омразната на всички ни риба -0,300, вече съм 61кг...  bowuu
  Heart Eyes

pinko свекър ми беше луд по Мермерски, това чудо си го ядеше постоянно, в действителност беше кожа и кости, почина от инфаркт обаче
от него ми се е загнездило яко в мозъка още от 20 годишна за ползите от пектина, канелата и прополиса Grinning

Последна редакция: вт, 09 авг 2016, 08:27 от ♥♥ Fiesta

# 160
  • София
Обмислям да мина на диетата на ВЧ, досега не съм спазвала монодиета, можете ли да ми кажете как овкусявате. Слагате ли сол? Зехтин позволен ли е през всичките дни? Само картофи ми звучи ужасно безвкусно, но овкусени бих се пробвала.

# 161
  • Sofia
Разрешава се овкусяване със сол и подправки,също и мазнина каквато предпочитате Peace

# 162
  • BG-DE
Днес бях на пилешко филе на скара. Е-е друга работа е това направо си ми беше приятно диетуването  Laughing Само, че направих грешката да премеря обиколките и с тъга установих, че промяна няма  Sad хем си знаех, че ще е трудно и бавно и пак ми стана криво  Confused Обаче няма отказване  Naughty

# 163
  • София
Разрешава се овкусяване със сол и подправки,също и мазнина каквато предпочитате Peace

В такъв случай мисля да се пусна на тази диета, надявам се за 12 дни да сваля 2 кг, не знам реалистично ли е, но такава цел съм си поставила до 1 септември. След това ще ме очакват още 8 килограма за махане.

# 164
Според мен 2кг.е супер реалистично... А по въпроса с картофените дни са едни от най-вкусните, най-нахранващите и най-отслабващите(според мнозинството) Успех!

Общи условия

Активация на акаунт