Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват монодиетите?
Какви са ползите и недостатъците на монодиетите?
Какви са препоръките за спазване на монодиети?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват монодиетите?
-
Какви са ползите и недостатъците на монодиетите?
Ползите от монодиетите включват бързи резултати, гъвкавост при избора на храна, подобрена храносмилателна система и липса на глад. Въпреки това, недостатъците включват дисбаланс в хранителните вещества, краткосрочни ползи, риск от дефицит на хранителни вещества, неприложимост за продължителни периоди и потенциал за емоционален стрес.
-
Какви са препоръките за спазване на монодиети?
-
Какви са основните принципи на рационалното хранене?
-
Какви са препоръките за отслабване и поддържане на здравословно тегло?
Чудя се дали да не изпия нещо слабително но не знам как ще ми се отрази на вече раздразнения от толкова целулоза корем 

МНОГО съм щастлива!! 
сега чак прочетох какво си писала.... и аз се чувствам съвсем ОК от тази диета... тъкмо се чудех колко пъти можеш да я направиш и дали спира да действа в един момент
че май ще е повече на вода
Това което със сигурност мога да кажа, че с БВД може да свалиш последните си килограми за сваляне ииии е много трудна, поне за мен или поне в началото, ще изтребиш света от злоба ли, глад ли, не знам какво е, много е нервно. Тази си е направо цвете.
Spring is my season, след 2 дни на диня и 2 на зеле стомахът ми се беше спекъл жестоко, добре, че бяха хапчетата препоръчани ми от Фиеста