МОНОДИЕТА - тема 17

• 120 954
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
И аз днес съм на зеленчуци (зелева салата с краставица и копър) и нещо ме наболява стомаха, а проблемът с WC-то продължава да се задълбочава  Sad Чудя се дали да не изпия нещо слабително но не знам как ще ми се отрази на вече раздразнения от толкова целулоза корем  newsm78

Naturalax 3! Алое вера е, не се привиква, меко действие!

# 136
  • BG-DE
Много ти благодаря  bouquet

# 137
19-сти ден -риба. Печена скумрия ще ям. Сутринта риба тон от консерва. След зеленчуците от началото на диетата -3,300 кг.
Имам още 3-4 кг за сваляне, да видим дали тази диета ще ме заведе до там, но докато кантара отчита минуси, продължавам.
Очевидно диетата няма много последователи или сте по почивки?! newsm78

# 138
Хоп ето ме и мен Simple Smile
След вчерашните 3 млека още едно кило си отиде  Party МНОГО съм щастлива!!
На 16.05 започнах Червенкова на 77.3кг. Днес кантара показа 64.2
Днес плодчета - 1 праскова и 2 круши от сутринта. Имам сливи и грозде. А за довечера съм си нарязала пъпеш, който ме чака в хладилника.
Малките прегрешения ги подминавайте без да им обръщате много-много внимание. Станалото станало - продължаваме напред!  Wink
А относно питиетата аз по цял ден се наливам с чай. Сега пия арония с джинджифил на ботаникал - много е хубав. Понякога разнообразявам с ройбос. Без подслаждане, разбира се  Laughing
За кантара - меря се всеки ден, за да анализирам какво съм консумирала предния ден и как ми се е отразило.
Успех момичета! Много сме, силни сме!! bouquet

Браво natalie_mos! Hug сега чак прочетох какво си писала.... и аз се чувствам съвсем ОК от тази диета... тъкмо се чудех колко пъти можеш да я направиш и дали спира да действа в един момент

# 139
  • BG-DE
И аз днес ще карам на скумрия на скара, ама така да не обичам риба Sick че май ще е повече на вода  Simple Smile Според мен няма проблем да се кара доста време на този режим, стига на човек да не му писне, вероятно като всяка друга диета в един момент ще има по-голям застой но според мен е най-добре да се редува с друг режим за да не привиква организма. Моите лични творчески планове в тази насока са след моното да мина 24 дни на БВХ, ама да видим, че както се знае пътят към ада е постлан с добри намерения  Mr. Green

# 140
не си сама, на риба съм днес, рибата тон беше нещо гадна, ако спре да ми се драйфа, ще пека и пастърва
за килограми не знам, утре се хрибирам при кантара, но дрехите се охлабиха Simple Smile
прегрешенията - за 6 дни имам два бирени и във втория зеленчуков- едно кюфте

# 141
Моите лични творчески планове в тази насока са след моното да мина 24 дни на БВХ
на следващата врътка сменям картофите с яйца и ще прескоча плодовете
моно БВХ са ми личните творчески  Mr. Green

# 142
  • BG-DE
Herzen, чудесна идея  Hug Само дано устискам  Praynig

# 143
И аз днес съм на риба, но съм нережимна няколко дни, затова не се включвам. Правя си някакви си мои диети...

# 144
А защо пропускате плодовете?  Яжте диня цял ден и не само няма да имате проблем с тоалетната, но и ще ви прочисти, а това ще се отрази и на кантара.

# 145
Аз лично не обичам плодове, цял ден на плод ще си е живо мъчение за мен, ще съм адски гладна.
За мен сладкото не е за наяждане, а за десерт. :Д

# 146
  • Sofia
Вчера и днес съм на зеленчуци,много ми е вкусно. Направих си кьопоолу,печени на грил тиган тиквички и чорбаджийски чушки,ям розови домати,краставици Hug
Иначе за цял месец с много прегрешения съм само с -5кг. Sad

# 147
Хе хе Menerva, Herzen  Hug и аз обмислям Безвъглехидратна (нали това имате в предвид)

и се чудя след втората врътка или и трета на моно, да мина на БВД... то аз така си ям по принцип някак, но това като чели е по-строго и най-важното без никакъв алкохол, пък обичам и биричка... но явно ще я спирам, че какви килца бях навъртяла, не е истина!? ooooh! Това което със сигурност мога да кажа, че с БВД може да свалиш последните си килограми за сваляне ииии е много трудна, поне за мен или поне в началото, ще изтребиш света от злоба ли, глад ли, не знам какво е, много е нервно. Тази си е направо цвете.

# 148
бяло вино след 6тия ден може в БВД Simple Smile
Doli, не са малко 5кг, а и ще станат няколко по 5
прави я по 2 дни, по-добър е резултата

# 149
  • BG-DE
 ♥♥ Fiesta, да за Безвъглехидратната става въпрос  Simple Smile То и моята любов към биричката силно подпомогна окръглянето ми  Laughing но на мен БВД ми се вижда много по-лежерна  newsm78, дано не греша, докато при моното примирам от глад  #Crazy Spring is my season, след 2 дни на диня и 2 на зеле стомахът ми се беше спекъл жестоко, добре, че бяха хапчетата препоръчани ми от Фиеста  Hug

Общи условия

Активация на акаунт