МОНОДИЕТА - тема 17

• 120 931
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
  • някъде
след неприятната среща с кантара сутринта днес съм на мляко....а колко дни ще издържа не мога да кажа

# 121
браво, натали, много се радвам да чета за добри резултати Simple Smile

# 122
Браво, Натали! Все така да вървиш! bouquet

Аз започнах на 76 преди месец - два, но с много прегрешения, сега съм 69.

# 123
Днес-картофи.

# 124
Никой обаче не може да достигне резултата на ВЧ 18 кг за 50дни  Joy

# 125
  • Sofia
Правила го е много стриктно,явно....

# 126
  • BG-DE
Да, сигурно е била стриктна, а и вероятно е имало повече фитнес  Thinking

# 127
  • някъде
а вероятно и липосукции и какви ли не други неща....аз съм на второто мляко и съм глаааааднаааа  Sad

# 128
  • BG-DE
Възможно е и липосукция да е имало  Laughing но може и просто организмът и да реагира по-добре на този режим, всичко е много индивидуално. Преди години две мои познати ходиха на дебелариум и за 3 седмици едната свали 15 кг, а другата само 8 а и двете бяха горе-долу на едни стартови кг.
Аз засега удържам на диня но съм ужасно не точно гладна, а отпаднала  Confused

# 129
  • Sofia
Променя ли ви се цикъла,когато сте на моно режим?

# 130
  • BG-DE
За цикъла още не знам но вече трети ден не съм посещавала WC-то и се чудя какво да правя  newsm78 След вчерашния динен ден днес кръвното ми е в петите и кафе пих и пак си ходя като пиян морков, а като се стигне до млякото сигурно ще трябва да прекарам два дена в леглото  Grinning Чудя се днес дали да не сменя динята с нещо друго  newsm78 Много се изкушавам да се метна на кантара но се въздържам, че освен кръвното и ентусиазма да не ми падне  Laughing

# 131
  • някъде
Умряла от глад, незакусвала и необядвала варя картофи. Но ще ги правя на салата с лук, малко зехтин, сол и оцет.

# 132
Къде се губите днес?! Simple Smile

17 ден - зеленчуци. -3кг отначалото -2см от ханша. Тази сутрин се преоблякох 2 пъти, като причината беше, че роклята която бях избрала първоначално изглеждах ужасно слаба  Shocked.
Разбира се, дрехите които имам всички са избирани с цел да ме правят по-слаба. Обаче тъпия ханш последен ще си замине, ако изобщо си замине, преди това горната част на тялото трябва да стане призрачна, мамка му Close
... и уж тренирам...
И минали път от зеленчуците ме боля корем до обяд на първия ден и сега пак. Може да е от готвеното зеле, а не по принцип от зеленчуците

# 133
  • някъде
3-ти ден- плодове...

# 134
  • BG-DE
И аз днес съм на зеленчуци (зелева салата с краставица и копър) и нещо ме наболява стомаха, а проблемът с WC-то продължава да се задълбочава  Sad Чудя се дали да не изпия нещо слабително но не знам как ще ми се отрази на вече раздразнения от толкова целулоза корем  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт