МОНОДИЕТА - тема 17

• 120 915
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • BG-DE
Здравейте, мили дами, извинявам се, че нахлувам в темата но и аз от 4 дни минах на монодиета. Днес свършвам с пилето и от утре трябва да съм на зеленчуци (или плодове ще видя) но започна много да ми пада кръвното, вие ми се свят и трудно заспивам  Sad искам да попитам дали на вас ви се случват подобни неща и вземате ли някакви добавки за подтискане на апетита? При мен проблемът с кг възникна основно на нервна почва, и след спиране на цигарите, но мисля, че повече повлия постоянния стрес, на който съм подложена вече няколко години и така утешавайки се в хладилника натрупах 25кг за сваляне (или поне 20). Знам, че няма да е лесно  Cry и най-много ме е страх, че като видя как кантара не мърда ще се демотивирам, затова и съм решила по-рядко да се меря  Simple Smile но овладяването на апетита се яви като гигантски проблем  Sad При вас горе-долу за колко време организмът привикна на новия режим?

# 106
  • Sofia
Аз съм взимала шуслерови соли 5,9 и 10,но само в началото ми действаха в/у апетита.
Имах леко главоболие първите дни.Бях много надъхана и имах резултат до 10-15ден,после нещо ми се изпари ентусиазма и кантара все по-рядко ме радва...
Забелязвам,че когато съм на режима на ВЧ,много ми се променя МЦ....или е обилен и дълъг или никакъв го няма,като сега,почти месец на режима Thinking

# 107
  • BG-DE
Благодаря, ще ги пробвам тези соли но това с кантара и мен ме притеснява и точно затова реших чак като мине месец (ако издържа да мине  Mr. Green) тогава да проверя как вървят нещата  Simple Smile

# 108
  • Sofia
О,не ги хваля солите....напротив,мисля,че изобщо не помагат Naughty
Аз се меря/мерих всеки ден или през ден,което може би е грешка badscale

# 109
  • BG-DE
А-а, не съм те разбрала, аз реших, че след това не е имало нужда да ги вземаш  Grinning А, апетитът ти не намаля ли от само себе си след известно време ?

# 110
  • Sofia
Намаля,но понеже се налага да готвя почти всеки ден за домочадието си е голямо изпитание и не винаги успявам да се въздържа от опитване и тайно похапване Embarassed

# 111
  • BG-DE
Хм, затова не се бях сетила  Thinking готвя 2-3 пъти седмично и досега това изпитание го нямах  Simple Smile ох, не знам как ще издържа  Cry Аз диети досега почти не съм пазила, само един път преди повече от 10 години се бях изпуснала и качих 6-7 кг но тогава имаше едни френски хапчета, които блокираха апетита без грешка, опаковката беше за месец но аз ги пих 10-ина дни повече нямаше нужда и си влязох във форма  лесно обаче сега с толкова много за сваляне и нервите и безумното желание за сладко  Embarassed
колко жалко, че тези хапчета ги няма вече   smile3511

# 112
  • Sofia
Почти всички добавки за отслабване имат подобно действие,да притъпяват чувството за глад,но са вредни.
Утре съм на картофи,само от тях свалям.

# 113
  • BG-DE
А, че са вредни спор няма но ако намеря някакви действащи бих взела поне за първите седмици  Embarassed Успех с картофите  Hug аз май ще съм на плодове  Thinking

# 114
Изядох 3 кофички кисело мляко, много ми е гладно и съгреших с малко сирене. Май никога няма да спазя точно диетата.. Sad

# 115
  • BG-DE
Не се ядосвай  Hug важно е да продължиш дори и с малки отклонения, според мен чувството на вина блокира организма. Прегрешила си с малко сирене (пак е млечен продукт) едва ли е толкова фатално. Аз не знам как ще издържа днес с плодовете много ми се вие свят от сутринта  Confused

# 116
Здравейте  Hug

Застой след вчерашните 3 млека и малко сирене.

Днес плодове - засега 2 банана, после диня..
Ако пак реша да прегрешавам, ще е с малко зелева салатка. Grinning

Как сте вие? Мърда ли кантара? Стриктни ли сте?

# 117
Пия зелен чай с лимон. Представям си, че потиска апетита.

Всички имаме трудни моменти по време на диета, но затова сме заедно да се подкрепим. Peace

Винаги има смисъл, ако не да свалиш поне да задържиш сваленото.  Wink И на това ще се радвам, че никак не е лесно. Ако не сваляте, направете 1-2-3 пъти кардио за да събудите метаболизма. Wink
И другото, аз как се утешавам като ми е нервно: "Браво, значи има ефект!" щото нали се сещате, че хубавите неща винаги са трудни, ако са лесни не са толкова хубави. Mr. Green

Последна редакция: ср, 03 авг 2016, 13:04 от ♥♥ Fiesta

# 118
Хоп ето ме и мен Simple Smile
След вчерашните 3 млека още едно кило си отиде  Party МНОГО съм щастлива!!
На 16.05 започнах Червенкова на 77.3кг. Днес кантара показа 64.2
Днес плодчета - 1 праскова и 2 круши от сутринта. Имам сливи и грозде. А за довечера съм си нарязала пъпеш, който ме чака в хладилника.
Малките прегрешения ги подминавайте без да им обръщате много-много внимание. Станалото станало - продължаваме напред!  Wink
А относно питиетата аз по цял ден се наливам с чай. Сега пия арония с джинджифил на ботаникал - много е хубав. Понякога разнообразявам с ройбос. Без подслаждане, разбира се  Laughing
За кантара - меря се всеки ден, за да анализирам какво съм консумирала предния ден и как ми се е отразило.
Успех момичета! Много сме, силни сме!! bouquet

# 119
  • BG-DE
 natalie_mos, браво страхотен резултат  smile3501 а през цялото време стриктно ли спазваше диетата или е имало периоди на отклонения?

Общи условия

Активация на акаунт