МОНОДИЕТА - тема 17

• 120 893
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Лео,чудесно си го написала.Пускайте си изследвания и проверявайте.От 3-4г.качих кг и се циментираха за мен,каквото и да правя.За съжаление,никой нищо не откри...Сама си пуснах кръвна захар и инсулин,и голяма изненада.Вече попаднах и на читав ендокринолог,и се надявам на адекватно лечение.Моното ми беше много полезно-в плодов ден ми прилошаваше,във въглехидратен се подувах,та тялото ми алармираше.
Хубава неделя!

# 91
Не съм си правила никакви изследвания и за момента нямам и намерение. Разгледах симптомите за щитовидната жлеза и освен че съм дебела друго съвпадение не срещнах. У преди писах,  че на няколко пъти без диети започвам от самосебе си да свалям килограми,  но все излиза нещо. Първо втора бременност, в която качих 6-7 кг. само,  а в другите случей спиране на цигарите и нормалното угояване след това. 40килограма ги качих поради това, че изобщо не гледах какво и колко ям. Наблягах на тестени продукти в промишлени количества и нямах никакво желание за движение.  И по принцип живота ми стана доста "заседнал". За нехаресването, смятам че е нормално, дори би било проблем да смятам че е все тази. Било ме е срам от мене си и не съм се харесвала. И сега не се харесвам и не го приемам като здравословен психически проблем. Единственото позитивно в дебелостта ми,  което виждам е че въпреки че съм била 90кг. нямам и не съм имала пластове в областта от гърдите до под дупето, които да лежат един върху друг. Да дебела съм и обмислям варианти да отслабна.... До края на октомври... Поне десетина килограма... Но не ми се тръгва по доктори.... Вярвам, че винаги могат да открият някакъв проблем..... Вярвам че ако си вкарам в ума идеята че съм болна от нещо, то и ще се разболея. Елементарен пример ми е цикъла, до преди да ми кажат за болките в стомаха и изтртпването на крака всичко ми е било Ок... После обаче.... Тези болове ми минават от всичко, включително от бонбон за смучене, който някига е помогнал на някой...или един кафетин в на началото на цикъла ми ме пази цяла седмица.... Просто съм перфектният плацебо пациент и....не ми се занимава с доктори и докторски неща

# 92
Здравейте мацки Simple Smile
Готови ли сте за утре? Аз мисля обаче да заменя картофите с плодове, че от картофите качвам  Rolling Eyes ..
Larnaka89, Честитоо  bouquet прекрасна новина! Сега трябва да се грижиш да си здрава и щастлива. Не се вманиачавай какво да ядеш и какво не. Като ти се хапва -хапвай, просто с мярка.
Аз с първата бременност качих 33 кг свалих ги за 2.5 години. Но имах проблемна бременност и бях на хормони. Много ми се ядеше сладолед  Embarassed и си хапвах
С втората качих 24 кг. (ядях много кисели краставички и сока им пиех  Laughing) - свалих ги сега... След 4 години.  Embarassed След като родих свалих 10-12 и после все се канех и все си намирах извинение Simple Smile
Аз много лесно качвам. И това ме притеснява. Ходих на всякакви изследвания и всичко ми е наред, но за съжаление пълнея мълниеносно. Сега се меря всеки ден след като свърших с диетата, защото се страхувам да не върна всичко пак.
vige, успокой се и се наслаждавай на живота. Убеди сама себе си, че ще отслабнеш, избери си режим и започни вярвайки в резултата.Всичко ще се нареди, ще видиш  Wink

# 93
Според мен поне едни кръвни изследвания всеки трябва да си прави веднъж годишно.
Дори и аз самата, без сериозни оплаквания скоро ще си пусна.  Също искам да си изследвам и вит.Б 12, защото не ям месо, по-скоро го ям само по някакъв повод, празник или гости.
Искам да започна тази диета или режим, не знам как да го нарека, защото установих, че при мен преобладава емоционално и безразборно хранене, дори да не съм гладна. Не ям сладки или тестени, но например ям едно след друго,  неща, които не могат да се ядат наведнъж. А на следващия ден не ям нищо от вина. Например днес за обяд изядох, 1 праскова, 1 парче диня, 7 -8 ореха,3-4 ч.л к. мляко с 3-4 ч.л.фъстъчено масло с мед и 1 ред ч.шоколад с фруктоза. Е, сега се чувствам ужасно гузна и виновна. Надявам се до довечера да не хапна нищо.
Трябва разбира се да си оправя емоционалния проблем и като посегна към нещо да се запитам "защо ям, гладна ли съм..."
Не знам дали ще успея, ама трябва поне да пробвам.

От утре ще съм на картофи и нищо друго, но не повече от 400-500гр. за целия ден.

# 94
***SunS*** Няма от какво да ти е гузно, не си яла толкова много.
Аз това количество мога само на закуска да го хапна..

Днес ми е последния нережимен ден: малко ориз, купичка леща, сирене и после ще хапна още нещо с 1 биричка..

Сварих си за утре картофите, на линия съм!!

Аз преди много бързо свалях, сега не е така. Надебелях след като спрях цигарите, йо йо ефект от 90ДД, както и от бременността..
Обаче аз обожавам вредни неща - пици, спагети, чипс, пържени картофки.. Cry

Решила съм след 8 дни Димков да карам малко без въглехидрати и после пак моно на Червенкова, но леко променено.

Хайде, утре ви чакам тук на отчет, нов месец, нов късмет. Hug

# 95
Еми почнах я пак. Разбира се, забравих да се премеря, но се мерих вчера на финала на първи рунд и бях -2.100.
Свободното ядене вчера ми беше ужасно, много тежко ми стана, доспа ми се... предпочитам си режима  Joy

Дано работи диетата и втория път. Praynig

# 96
Здравейте! Как сте, режимни ли сте?

Започнах от днес Димков, до момента 2 картофа, но не можах само така да ги изям, добавих малко сол, олио и оцет, само за вкус.

Малко съм разочарована себе си. Нали си дадох няколко дни разтоварващи, вчера смесих храните и пих малко бира. И съм 1кг отгоре. Sad
Писна ми. Нито съм яла сладко или хляб да кажем, нали и аз съм човек??
Все гладна си ходя, гладна и дебела.. Confused

Аз ако почна пак да си ям нормално, явно ще кача и другите 2кг, които свалих..

# 97
И аз след вчерашното безразборно хранене съм 500 грама отгоре.
И аз от днес съм на Димков.
Днес на обяд хапнах около 250 гр варени картофи с малко соев сос за вкус. За вечеря,обаче ще изям може  би 300гр,страх ме е повече да са,но пак ще овкуся.
Сиси, според мен е важно да се следва принципа на РХ,за да не се пълнее,когато човек не е на диета. Аз именно с РХ отслабнах след раждането,без да съм се ограничавала. Искам  И после след диетата да се храня така разделно и здравословно. Затова започвам тази диета,не толкова да си сваля останалите ми 2/3кг, а да си излекувам лакомията от безразборното хранене.

# 98
Ще спазвам ама ми се искаше понякога да си хапвам от всичко. То не е вкусно да е все разделно.
Липсва ми да си хапна примерно пиле с картофи, а не само пиле или само картофи. Mr. Green

Успех Suns! bouquet

# 99
ден едно - картофки на Ваня Ч.

# 100
Аз съм +200 гр. от вчерашните около 600 гр. варени картофи. Сигурно защото съм в ПМС или от години не съм яла толкова картофи като количество...
Днес ще съм  на дом. КМ, не знам дали е добре, че е домашно, но като имам, не мисля да купувам. Количеството за целия ден може би ще е около 800-900 гр, . Ако пък съм мнооого гладна  преди да легна, за да мога да заспя ще похапна малко дом овче мляко.

Хубав и успешен ден!

# 101
Здравейте!
Отчет от вчера: -1кг  Party Както казах замених картофите с плодове, че от картофи качвам. Хапнах доволно праскови и круши Simple Smile
Днес Кисело мляко. Купувам на Бор Чвор Про Биотик. Много ми харесва
Ще спазвам ама ми се искаше понякога да си хапвам от всичко. То не е вкусно да е все разделно.
Липсва ми да си хапна примерно пиле с картофи, а не само пиле или само картофи. Mr. Green
Sisi, и аз така - хапва ми се от всичко понякога. За това сега смятам да стигна едни килограми и после като се отпусна малко веднага да правя разтоварващи дни.
Успех момичета  bouquet

# 102
ден едно - картофки на Ваня Ч.

С теб съм. Втори ден на картофи. Бая хапнах вчера, че и мазнинка имаха, но днес направо насила ги ям... картофите са лесни, направо си се наяждаш, с белтъчините е по-сложно, че мозъка много страда, особено втория ден. От време на време ми става кретенски нервно, ставам зла, да си го кажем направо Confused

# 103
Здравейте, милички.

Fiesta, и аз съм много зла. Twisted Evil

Натали, и аз съм почти минус кг днес, след картофите вчера.

Днес кисело мляко, обожавам На Баба.

Утре плодов ще правя, много ще ми е трудно... Ставам гладна като звяр. hahaha

# 104
  • Sofia
Аз карам на плодове и зеленчуци...чат-пат и на нещо нережимно и съм все +или -2кг.

Общи условия

Активация на акаунт