МОНОДИЕТА - тема 17

• 120 891
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Аз много не спазвам, но гледах 2 дни поне само протеини да хапвам. Иначе стомаха ми се е свил и днес си поръчах 1 порция риба, не можах да я изям, само половината. Което не ми се случва по принцип. :Д

# 76
И аз започнах втората серия от 12 дни, днес съм пак на картофи, печени. Уж не ми се нравеше тая диета, но свалих безпроблемно 3 кг (вече съм 67кг) и искам да се отърва от още 3кг. При мен най-труден беше втория ден на плодове - прекалих с ананаса и се получи такава ферментация в стомаха, че после 2 дни не можах да се оправя. Но иначе се свиква. Предполагам ако се следва стриктно ще се постигне супер резултат.

# 77
Браво Leonie!  Искам и аз така. При мен определено диетата действа. Дано успея да я почна наново от 1-ви и ефекта с отслабването да го запазя донякъде. Днес ми е последен ден - 12-сти на кисело мляко. Утре ми се налага да ми е свободен ден и в други ден дай боже да имам воля и желание за ново начало.

Малко отчет, вчера след плодовете -,300. Като определено мога да кажа, че беше голямо ядене, оргия, от най-сладките в момента праскови, кайсии, дини, пъпеши, фреш от портокал и ябълка. Shocked И въпреки всичко минус, честно и аз се чудя. Досегашните ми схващания за това как трябва да се храни човек са на пух и прах.

Последна редакция: сб, 30 юли 2016, 12:18 от ♥♥ Fiesta

# 78
След два дни пиле, нито плюс, нито минус....

Последна редакция: сб, 30 юли 2016, 15:10 от vige

# 79
  • Sofia
днес ми е 24ден на ВЧ...резултата не е много мотивиращ,само -4кг. Cry,при моите +40 са нищо,сигурно са и само вода...но продължавам Sad

# 80
Аз съм разочарована, стомаха ми е пълен, а съм гладна... Настроението ми е на нула, а съм мноооого позитивна по природа.. В момента ми е толкова тъпо, че се отказвам... Разочарована съм от всичко :диетата от която нямам спомен предния път да съм гладувала и от себе си за големия ентусиазъм и безхарактерността която показвам за това... Надявам се да успея да намаля порциите....  ПС:След един месец диетуване и като имаш толкова килограми за сваляне, а не ти харесват резултатите,  как успяваш да запазиш мотивация?

# 81
Момичета спрях диетата на третия ден - бременна съм ... И сега незнам какво да ям и да не ям по време на бременността си за да не ставам космически килограми. Няма начин да заприличам отново на човек  :cry

# 82
И аз бях бременна лятото. Качих 15 кг и за  8_9 месеца всичко свалих,без 2 кг. Ядох предимно салати,сирене,плодове, много малко картофи или ориз,тестени неща и сладки не обичам,спомням си,обаче че  похапват шоколад. Лека бременност и пухкаво бебче.

# 83
Аз 2 дни го давам разтоварващо, днес ориз, салатка, сиренце. Утре една леща, че много ми се хапва. И после от 1ви започвам сериозно на Димков. За 7 дни, 8я воден няма да го правя.

През бременността качих 14кг. Свалих ги всичките, сега съм минус един.
Не се ограничавах, бременността не е време за ограничения!
Лека бременност! bouquet

# 84
И аз от първи ще почвам Димков,и аз без водния ден. Да видим дали ще   сваля омразните,последни 2/3 кг,само да не кача.Отдавна не съм яла картофи и ме е страх от тях,но повече от 400/500 гр няма да ям.

# 85
Larnaka89  Hug лека бременност!

За бременностите, първия път качих 9кг, втория 11кг, не ми се е налагало да свалям след раждането..втория път може би 2-3кг. Изглежда просто съм късметлийка, но не помня такова нещо, като много да ми се е ядяло или да съм била гладна за нещо определено, както разказват всички. Абсолютно все едно нищо, като промяна в храненето.

Успех момичета **Sisi*****SunS*** и на вас от 1-ви Hug и на мен да не ми мине мерака, че още ми са малко отгоре килцата  Wink
Ще съм на ВЧ, този Димков го виждам подходящ за мен за есента... спомена ми е за някаква тиква...но дано да сваля всичко желано сега де, че и да не качвам след това....Wink

Последна редакция: сб, 30 юли 2016, 18:08 от ♥♥ Fiesta

# 86
Качвам линк за Димков в скрит текст.

Скрит текст:

Преди време съм правила водни на 90 ДД, но този път няма да правя, защото на 9ти имам рд и съм решила от преди месец се каня да изям 1 сладолед и 1 спагети карбонара.
 Joy Joy

ПП Аз вместо компоти ще ям свежи плодове, сега има в изобилие. Умирам си за пъпеш, диня, банан ми се яде. И ще разменя плодов и зеленчуков, че ще имам гости и поне салати да ям..

# 87
Благодаря ви момичета, обаче аз съм наистина извън формата си. Надявам се всичко да е наред с бебето. Сега напих таткото и ще му кажа след малко. Успех на всички и след 9 месеца ще се включа и аз.

# 88
Аз качих 40 кг.... и така.... Майка ми през цялото време ми говореше да внимавам, че много дебела ставам, но взимах думите й за заяждане.... Цял живот съм била 50кг.и нямам дебели роднини та разчитах и на генетика,но.... Девет години по-късно след още една бременност само веднъж съм видяла седмица като първо число и след спиране на цигари осмицата стои гордо на чело....
Та честито, но знай, че това, което бабите говорят, че като си бременна ядеш за двама, всъщност вече и медицината го отрича. Не стой гладна, но и не прекалявай.
И стискам палци бащата да бъде приятно изненадан!

# 89
vige, а дали при теб няма някакъв проблем на хормонална основа или с щитовидната. Може би е добре да се консултираш с диетолог. Като бях 85кг и физически и психически не се чувствах добре. При мен беше тъпчене от нерви, ей така, и при хубаво и лошо все посягах към храна. Но реших, че вече няма накъде и започнах офанзива по всички фронтове - повече движение, разумно хранене, повече вода - хем убива апетита, хем е полезна и така свалих почти 20 кг.

За здравословното хранене по време на бременност има много статии и препоръчвам наистина да се внимава какво се яде и да се избягват ненужните, т.е. празни калории от сладко, тестено, мазно, колбаси. С последната ми бременност качих само 7 кг (бебето беше 3400гр).

Общи условия

Активация на акаунт