МОНОДИЕТА - тема 17

• 120 887
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Вече седем часа от както се пробудих, свърших всички домашни задължения, излизах с колелото за половин час и съм само на едно кафе и вода... Обмислям да си направя още едни кафе и...дали да изпържа картофи - обаче ще трябва да е промишлено киличество, защото от децата за мен няма да остане нищо или да си сваря едно-две картофчета... Не изпитвам глад,нито да съм отвратена от мисълта за картофи, а и не искам да се тъпча на сила.

# 61
  • Sofia
но и гладуваш,което не е ок за този режим Naughty

на мен са ми най-вкусни картофите на чипс във фурната,цяла тава е около 200-250гр.като се изпекат...пека по 3-4тави,че и моите ми нападат храната Party

# 62
Много ми харесва обстановката в темичката. В други теми за диети много ме напрягат с това колко са стриктни и някой като не е мърморят.
Аз за 11 дни съм минус 3кг, но с мн прегрешения. Вчера освен КМ ядох и други протеини..

# 63
Привет!
vige ,поздравления за минуса! bouquet
♥♥ Fiesta,браво и на теб! bouquet
natalie_mos ,и аз от 1.08 ще се включа в групата.Ще модифицирам малко Димков,но ще съм на 14 дни постно моно.
Doli,забравяш какво било и продължаваш напред!Сподели за чипса ,моля те,как го правиш? Praynig bouquet
Д и д и ,споко!Има и такива моменти.Аз много трудно започвам моно,направя като теб 2 режимни и приключа с тях.Но дори и така,пак съм отчитала минус за седмицата.Правила съм и ден на шоколади- и съм имала с по 1 кг минус.Хайде давай пак!Не се отказвай!
**Sisi**,супер минуси! bouquet
Вчера-4 яйца-2 варени,2 пържени в масло.
Днес-картофи на фурна.
Хубава вечер! Heart Eyes

# 64
  • Sofia

Doli,Сподели за чипса ,моля те,как го правиш? Praynig bouquet

По този начин https://www.facebook.com/healthmag/videos/vb.14482400667/1015362 … ype=2&theater  ,но ги мажа с четка и не ги обръщам,пека на вентилатор за около 20-30мин. Подправките са червен и черен пипер,куркума,кимион,чесън на прах,сол,риган....на вкус

# 65
Аз се чудя как ще ги нарежа толкова на тънко. hahaha Ама много ми се доядоха и на мен.

Приятна вечер на всички и много се радвам, че от 1ви сме на линия, да се подкрепяме.

# 66
Лелеее, а ти спомена за чипс на фурна и аз се захванах с белачката пропаднах от рязане/белене, защото така правя пържен чиос с бвлачката като съм в настроение,  но идеята, че ще ги хвърля във фурната и няма да се моря около тигана...8баче стана някаква каша и труд на вятъра,....пържен то било съвсем друго...

# 67
  • Sofia
И с белачката ще стане,да не го изхвърлиш сега...Забравих да кажа,че е добре след като се нареже да се измие отново,дори малко да поседи във вода,за да му излезне нишестето,после се отцежда,подрежда се на хартията,маже се и се изпича

# 68
Неее хвърлих го в тавучка със сол и зехтин... Изпекох и стана на каша, а аз вътре в себе си се надявах да стане хрупкав чипс.. Размислях да попитам за рецептата,  но докато попитам и не очаквах бърз отговор,  а утре съм три дни пиле и....

# 69
На пиле ще изкарам два дни.... не защото не ми харесва, а защото финансово няма да мога да издържа на количествата който мога да погълна.... днес вече едно пиленце си отиде, печено, варено, пържено... а все още не е минала вечерята.... и някак съм гладна... та... утре и минавам на зеленчуци....
дали мога и свинско?

# 70
  • Sofia
Не може свинско

# 71
Благодаря за бързия отговор. В такъв случей само днес и утре на пилешко....

# 72
Аз не ям пилешко и карам на свинско.Не ми се отразява неотслабващо.Ако ядеш дроб/чета,можеш и с него да замениш.
Днес-пържоли от свински врат.
Къде сте всички?
Doli ,благодаря за рецептата.Ще пробвам.

# 73
Аз в пилешките дни мисля да ги изкарам на пил дробчета пържени в кокосово масло и след това леко намазани с масло. Вторият ден ако не издържа ще го карам на вратни пържоли

# 74
Имам дробчета и след малко ще си ги приготвя да са готови за утре сутрин... И аз ще избягам малко от рецептата, защото все пак ще ги изпържа с лук пък после може и да не го ям.... Но пилешките дни ще са ми два.

Общи условия

Активация на акаунт