МОНОДИЕТА - тема 17

• 120 371
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia
Да,но щом се чувстваш добре,мисля,че не би трябвало да е проблем.
И дъщеря ми е около тези %,лекари са и казвали,че е добре малко да качи,175см/50кг.е

# 31
Само че аз съм 171/65 кг ха-ха

http://lubomirivanov.com/1322/

Последна редакция: нд, 24 юли 2016, 15:50 от ♥♥ Fiesta

# 32
Мда..
Herzen ,къде чезнеш и се цепиш от моноколектива?
на морето съм, всичката риба я правят с брашно, зеленчуците не стават, бира, вино и тн..... Flutter
от 1ви август съм тук Hug

# 33
# 34
  • Sofia
Днес съм на риба,доста засища...сутринта хапнах две малки консерви тон и 1 парче херинга,огладнях към 15ч. и ядох печена треска,не ми хареса,за пържене е тя,но аз не ям пържено и ми беше суха,безвкусна...за вечеря пак треска,но ще си направя сос от зехтин и лим.сок

# 35
Здравейте, дами! Simple Smile
Изчетох цялата предна тема и явно всички сте предимно на Диетата на Ваня Червенкова.
Много се замислям дали да не мина и аз на монодиета, но при това разнообразие на плодове сега със сигурност няма да почвам ВЧ. Може би да редувам дни на плодове и дни на риба примерно (аз обичам риба, виждам, че някои се оплаквате Grinning )... твърде безумно ли е? newsm78

# 36
Явно нямам много опит с диетите и изобщо не разбирам смисъла в зеленчуковия ден, да се ядат предимно сурови зеленчуци (прочетох го на няколко места където се описваха различни монодиети, че даже някъде срещнах:"най-добре домати", а за тях по принцип се счита че са и плод Mr. Green)?! newsm78
Може ли някой да ми го обясни, защо по-добре сурови?

# 37
7-ми ден, риба -1кг (за първи път съм се мерила на 3-ти ден, след картофите),
но по важното -1см от ханш!
Нощес обаче, за първи път в живота си се събудих и бях гладна, не че станах да ям.

# 38
  • Sofia
След рибния ден съм с 1,100гр плюс Cry

# 39
След рибния ден съм с 1,100гр плюс Cry

Значи около 4кг свалени за 18 дни! Мисля, че е добре!

Тази херинга е доста солена, просто си задържала малко повечко вода, това не са качени килограми, както и 5кг не са били свалени мазнини, от тях поне 1-2 са вода. И на 18-сти ден не можеш да сваляш като на 3-ти, то е ясно

Последна редакция: пн, 25 юли 2016, 19:42 от ♥♥ Fiesta

# 40
Днес съм на салати, супер гладна съм. За 10 дни имам свалени само 2,5кг, но това е, защото не спазвах точно. 
Сега да видим 2 дни на кисело мляко как ще е..

# 41
  • Sofia
Не беше солена херингата,дори беше безсолна и безвкусна,а и лимон нямах...аз не слагам сол,з-то задържам вода и от малкото сол,не знам...адски бавно стават нещата,а не е като да нямам какво да свалям...и се движа,плуване,ходене,кростренажор...писва ми,но ще продължа Cry

# 42
почти свършил първи ден... до 12ч. не бях  закусвала и не бях гладна но.. след закуската - 4 -5 сварени картофчета с  големината на средно яйце се започна гладът... изпекла съм 3 огромни картофа и от тях хапнах за обяд и следобедна закуска... има и за вечеря... може и за закуска да остане...та сигурно всичко е килограм картофи... кило и двеста максимум.... малко съм гладна, но взе да ми омръзва картофа, което ме радва, защото това означава, че ще започне естественото намаляване на порциите и отслабването... за третия картофен....... да не се превърнат  третите дни във вид лунуване  Laughing Laughing Laughing Laughing шегувам се...
чувствам се много гладна и много щастлива!!!

Последна редакция: пн, 25 юли 2016, 23:11 от vige

# 43
Не беше солена херингата,дори беше безсолна и безвкусна,а и лимон нямах...аз не слагам сол,з-то задържам вода и от малкото сол,не знам...адски бавно стават нещата,а не е като да нямам какво да свалям...и се движа,плуване,ходене,кростренажор...писва ми,но ще продължа Cry

Hug

Не се отказвай! Ние сме с теб!

# 44
Добро утро,дами! Hug
♥♥ Fiesta браво!Супер резултат! bouquet
Вчера-зеленчуци-сурови,на барбекю.
Днес-яйца.

Общи условия

Активация на акаунт