МОНОДИЕТА - тема 17

• 121 038
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Фреш само в плодовия и то от плодове, без краставици, моркови и т.н.
Виното не е препоръчително.
Сирене не може - все пак целта е да се храним монотонно, т.е. еднообразно. При диетата на Ваня се редуват 2 дни на протеини, 2 дни на въглехидрати. Не може да се смесва П с В в един ден, защото това забавя усвояването и обмяната на веществата.
За водата - то навсякъде го има това изискване за поне 30мин. преди и след хранене да не се пие, защото водата отмива стомашните сокове, което забавя процесите в него, а и подува, което пък води до неговото разширяване.

# 511
Аз знам, че е забранено да се ползват подправки с изключение на сол, лимонов сок (прясно изцеден) и зехтин, без да се прекалява.

# 512
Диета от galimira28
Предлагам ви една диета с която преди година и половина успях за десет дни да сваля 6 килограма и успях да ги задържа без никакви усилия докато забременея, преди 2 месеца я направих и свалих 9 кг.. Диетата е много лесна , не се изпитва почти никакъв глад и не изисква много средства, просто воля и желание да се избавите от излишните килограми. Диетата се спазва 10 последователни дни. А ето и самата диета:
1 ден: 2 кофички кисело мляко (ниска масленост)
2 ден: зеленчуци на корем (най-добре сурови)
3 ден: 5 твърдо сварени яйца (без сол)
4 ден: 5 варени картофа (без сол)
5 ден: 800 гр. варено месо (без тлъстини)
Тези 5 дни задължително се повтарят и се спазват много точно. Пие се поне 2л. течности на ден. При мен резултата започна да личи на третия ден. Тъй като обичам много плодове, позволявах си и да ям по 2-3 ябълки на ден.
Здравейте,момичета!От утре започвам тази диета,някой спазва ли я?

# 513
Аз знам, че е забранено да се ползват подправки с изключение на сол, лимонов сок (прясно изцеден) и зехтин, без да се прекалява.
Могат да се ползват сухи подправки към храните, стига човек да не държи на прекаленото ограничаване.
Същото важи и за бананите в плодовите дни Peace

# 514
  • Стара Загора
Диета от galimira28
Предлагам ви една диета с която преди година и половина успях за десет дни да сваля 6 килограма и успях да ги задържа без никакви усилия докато забременея, преди 2 месеца я направих и свалих 9 кг.. Диетата е много лесна , не се изпитва почти никакъв глад и не изисква много средства, просто воля и желание да се избавите от излишните килограми. Диетата се спазва 10 последователни дни. А ето и самата диета:
1 ден: 2 кофички кисело мляко (ниска масленост)
2 ден: зеленчуци на корем (най-добре сурови)
3 ден: 5 твърдо сварени яйца (без сол)
4 ден: 5 варени картофа (без сол)
5 ден: 800 гр. варено месо (без тлъстини)
Тези 5 дни задължително се повтарят и се спазват много точно. Пие се поне 2л. течности на ден. При мен резултата започна да личи на третия ден. Тъй като обичам много плодове, позволявах си и да ям по 2-3 ябълки на ден.
Здравейте,момичета!От утре започвам тази диета,някой спазва ли я?

Аз съм я правила преди, но понеже не ям месо, замених деня с пиле със салатки.
Имаше добри резултати, но глада беше страшен при мен.  #Crazy
Успех!  chef

# 515
  • София
И аз я почвам на Галимира, но не съм убедена, че ще я изкарам до край, също така няма да я сазвам точно. Ще ползвам сол и подправки, зеленчуците и месото ще са печени/на тиган. Киселото мляко ще е кефир.

# 516
  • Стара Загора
И аз я почвам на Галимира, но не съм убедена, че ще я изкарам до край, също така няма да я сазвам точно. Ще ползвам сол и подправки, зеленчуците и месото ще са печени/на тиган. Киселото мляко ще е кефир.
И аз ползвах подправки, в деня на киселото мляко изяждах по 4 кофички, и като цяло количествата ми бяха по- големи, и пак доста килограми свалих. Някъде около 6-7 за 10-тина дни.

# 517
 galimira28- И аз съм на същата монодиета Wink Днеска ми беше трети ден. Резултати се забелязват. За сега я спазвам точно,но ще видим докога ще издържа. Все се чудя после няма ли да има йо-йо ефект ? newsm78 Заедно с диетата правя и упражнения 3 ден -1кг доволна съм .  Wink Wink Wink

# 518
galimira28- И аз съм на същата монодиета Wink Днеска ми беше трети ден. Резултати се забелязват. За сега я спазвам точно,но ще видим докога ще издържа. Все се чудя после няма ли да има йо-йо ефект ? newsm78 Заедно с диетата правя и упражнения 3 ден -1кг доволна съм .  Wink Wink Wink

Аз също преди година я правих,спазвах я стриктно,но в деня в който се яде месо аз ядох парче риба на фурна.Беше ми много отпаднало,но въпреки това и тренирах-за 10 дена свалих 9 килограма.По въпроса дали има йо-йо ефект-ДА,ИМА. След като я приключиш,ако започнеш да се храниш както преди определено ще си върнеш свалените килограма.Трябва да не се отпускаш след диетата.
Сега я спазвам отново и утре ми е втори ден.Аз разбърквам дните(примерно:1-ви ден сварени картофи,2-ри ден кисело мляко и т.н.)-важното е да се спазват количествата. Wink

# 519
И аз ползвах подправки, в деня на киселото мляко изяждах по 4 кофички, и като цяло количествата ми бяха по- големи, и пак доста килограми свалих. Някъде около 6-7 за 10-тина дни.
По принцип не трябва да се използват подправки и сол,но не е фатално пак ще свалиш.

# 520
Влизам с отчет. Миналата седмица спазвах диетата на Ваня, но я правих само по ден. За 1 седмица -2 кг. Доволна съм. Тази седмица пак ще я спазвам.

# 521
Влизам с отчет. Миналата седмица спазвах диетата на Ваня, но я правих само по ден. За 1 седмица -2 кг. Доволна съм. Тази седмица пак ще я спазвам.
Браво,продължавай така! newsm44

# 522
Браво за резултата Hug
И аз съм на нейното моно от днес, и също съм решила да я правя по един ден. Да видим как ще е.

# 523
Зизу, успех! Ще имаш резултати.
Аз започнах от 60,5 кг пропуснах да кажа. В събота кантарът отсече 58,6. Събота си дадох почивка и от вчера 2ри тур. Целта е 54-55 кг.

# 524
Здравейте отслабващи,
след написаното от  crossfade стартирам днес съм на диетата написана от   galimira28.
Целта ми е поне 5кг и после хранене по 90ДД за да може да си задържа свалените кг.
и да сваля още.

Общи условия

Активация на акаунт