МОНОДИЕТА - тема 17

• 121 057
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
  • София
 .
  Благодаря,  ще пробвам.

# 496
Здравейте момичета!  Отдавна не можах да пиша. Ние на втория ден на рибата се отказахме от диетата. Не съжалявам, пробвахме не успяхме. За 7 дена смъкнах 2 кг. До сега я карах на к. мляко и супи и имам смъкнат още 1 кг.  Оставям диетите на страна и ще заложа на здравословното хранене, или поне на малкото количество храна. Преди 3 години за 6 месеца не съм вечеряла и смъкнах 15 кг. не съм си ги  върнала обратно. Но женската суета няма край...
Желая Ви успех момичета!

# 497
днес всичко обърках - пуканки, мандарини, замразени ягоди..  
пиша го почивен, утре риба или айрян
от понеделник може и на японско чудо

vivisi, добре подсещаш да не вечерям, саво да се стопли малко

# 498
Присъединявам се и аз към вас. Първата диета в живота ми.
След инцидент и некадърна операция се застоях твърде много в къщи и съответно килата отидоха в космоса. Имам да свалям поне 7. От понеделник съм на диетата на Ваня, като някъде към 3тия ден установих, че съм свалила 2кг и дотам. Яде ми се всичко зверски и най- вече сладко, а кантара е непоколебим - 62кг и точка. Почвам да губя мотивация.  Cry

# 499
  • Sofia
Аз затова съм решила никакво теглене да не правя поне до края на 2×12дни
Засега всичко при мен е ОК.
Чакам всеки следващ ден с нетърпение. Гледам да приготвям по вкусен и привлекателен начин ястията,за да не ми втръснат.Днес ми е 1ви зеленчуков. Направих една огромна купа с настъргани моркови,тиква,гулия,цвекло,авокадо,рукола,спанак,артишок,Овкусявам преди ядене с лим.сок,сол,зехтин и лют червен пипер.Чакам с нетърпение рибата Wink

# 500
Doli, червеният пипер май е противопоказен, доколкото помня?

Аз да питам за рибата... някой ял ли е хек, защото на мен ми се иска да си направя точно тази, но отдавна не съм, а ми казват, че била безвкусна?

# 501
  • Sofia
Защо да е забранен пипера?
Нали може всякакви подправки.Аз без подправки не мога,особено кимион и нещо лютичко...
Хекът е вкусна риба,но само ако е пържена и прясна,не замразена з-то е пълна с вода и след замразяване е като пихтия.

# 502
A зеленчуковия ден само салати ли ядете? Аз да си призная си направих един пържен патладжан с доматен сос. Дали беше грешка?

# 503
  • София
Зеленчуков ден според мен е сурови и леко на пара или плоча зеленчуци! Мисля, че пърженото не е много диетично.. вие какво мислите!

# 504
Съгласна съм, че не е полезно, но в условията на диетата е упоменато, че пърженото е разрешено.  newsm78

# 505
  • Sofia
Аз само сурови ще ги ям сега.
Лятото си бях направила зелева супа и гювеч,чушки и бамя с дом.сос,печен лук....сега не ми се готви chef
Установих,че зимно време ми е по-лесна тази диета,няма ги любимите ми плодове,които много ме изкушаваха лятото.

# 506
Здравейте момичета, мъча се сега с една диета, но направоо.... много ми е трудна....
Имам въпрос за диетата на Ваня Червенкова. Има ли изисквания като грамаж на храната и последен час на хранене?

# 507
  • Велико Търново
Здравейте и аз да се запиша ,трети ден съм на диетата на Ваня ,малко ми е трудно но ще се боря до край !

# 508
  • Sofia
Здравейте момичета, мъча се сега с една диета, но направоо.... много ми е трудна....
Имам въпрос за диетата на Ваня Червенкова. Има ли изисквания като грамаж на храната и последен час на хранене?
Какво те затруднява?
Няма грамаж на храната,мисля че и за последно хранене няма,но все пак е добре да е 2-3ч преди спане.

Утре съм на 1ви плодов,най-после плод Crazy
Аз до 11-12ч.съм на течности-вода,чай,кафе,на обед хапвам от дажбата колкото ми се яде,към 14-15ч.чай,вода с лим.сок и мед или инка,към 19-20ч.вечерям,лягам си към 12,30-1ч.
Утре като съм на плодове ще ги ям когато ми се хапват,така съм зажадняла за тях Hug
В дните на пиле и риба ги ядях по 2 пъти,много ме засищаха,но с плодовете мога и да прекаля Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 23:31 от Doli

# 509
А има ли изискване за водата например да не се пие след хранене?
В деня за салати, може ли да се включва дресинг или сирене за шопска?
Яде се когато си гладен или трябва да има интервал между храненията от часове?
Чаша вино разрешено ли е? Или фреш?

Общи условия

Активация на акаунт