МОНОДИЕТА - тема 17

• 121 068
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Да не задържаш вода? Пиеш ли достатъчно? Прекалено солено да не би да ядеш?

# 481
Да не задържаш вода? Пиеш ли достатъчно? Прекалено солено да не би да ядеш?
Даа, водата е много важна за отслабването!
Сз да се оплача от зеленчуците съм +1кг.

# 482
  • София
За всички дни до днес : ден 5....  Sad Sad Sad -100гр.
не прегрешавам

Миналата година, когато за първи път се опитах да правя диетата и при мен се получаваше нещо подобно. Оказа се че имам проблем с щитовидната жлеза и това пречи на отслабването, качвах от " въздух" .
Не казвам, че при теб е така, но при мен това беше причината.

# 483
За всички дни до днес : ден 5....  Sad Sad Sad -100гр.
не прегрешавам

Миналата година, когато за първи път се опитах да правя диетата и при мен се получаваше нещо подобно. Оказа се че имам проблем с щитовидната жлеза и това пречи на отслабването, качвах от " въздух" .
Не казвам, че при теб е така, но при мен това беше причината.

Аaaa.....
мерси че ме подсети Hug аз имам  мнооого високи стойности на паратщитовидния хормон .., явно затова едвам свалям ...е какво да правя ..егати
ти намери ли вариант за регулиране на теглото?

# 484
  • София
 Hug
При мен нещата са много странни, но и  в момента всичко ми е в норма и затова реших да пробвам диетата отново. Засега дава добър резултат : - 4 кг,  днес ми е втори плодов от първите 12.

# 485
Hug
При мен нещата са много странни, но и  в момента всичко ми е в норма и затова реших да пробвам диетата отново. Засега дава добър резултат : - 4 кг,  днес ми е втори плодов от първите 12.
Това е чудесна новина , радвам се за теб  Hug

# 486
Момичета, предадох се! Ден 7-ми, -2.300, ден 1ви на риба........и 5 бонбона Мерси+2 парчета руло+солети+ 2 бисквити с пърченца шоколад+чаша вино и това всичкото за вечеря барабар със зелена залата с риба тон 😂😂😂 Пълен провал!!!! Срам ме е направо! От утре мисля да скачам на плодове и да го карам по един ден, че по два не ми се отразява много добре... мислите ли че ще има някакъв резултат по един ден?

# 487
Ало,ало...Тук е хитрата сврака! -След като наистина бясно свалих килограми,необяснимо за самата мен,започнах с компромисите ,все по големи,и сега ,на близо месец 'монодиета',качих един кг.А свалените са общо пет.Но разбрах,че или спазваш,или не.Макар че си създадох някакви навици,не ми тежи и даже да продължа в този дух, все пак е някаква култура на хранене,а не тъпчене както преди.Никакво газирано,сладко,кафе,цигари вече месец-всичко това ,благодарение на инициативата ми с диетата.
Успех на всички.

# 488
  • София
Днес ден 11- кисело мляко ми е пълен провал Sad Ужасно се изложих..
Дайте идеи и съвети за справяне, оказа се, че тук ми е най- трудно. До сега се чувствах добре, днес ми е отвратително. Изпих една кофичка кисело мляко 2% на айрян,  коремът ми се поду ужасно и огладнях още повече. Sad
Няма да пиша с какво прегреших, че чак ме е срам от мен си.

# 489
  • Sofia
Яж още мляко,подправи си го с някоя любима подправка,може и изцедено да си направиш.
На мен ми е 2-ри картофен,засега съм ок,в подранил цикъл съм,но е поносимо.
Вчера много вода изхвърлих,картофите действат много диуретично.Заредих се с пилешко за следващите 2дни.
На мен ми е спешно свалянето на кг.,100+съм Embarassed,тежи ми,болят ме коленете,всичко ми е трудно за правене,няма време за отлагане,но не искам да е много наведнъж,а постепенно,напр.по 4-5кг/месец и до лятото ще съм ок.С други режими съм сваляла по 20-25 на месец,но после ги качвам скорострелно и на здравето ми се отрази зле Sad

# 490
  • София
А дали не може да се замести киселото мляко с кефир, технологията по получаване е почти една и съща, а не подува корема, че и засища.

# 491
  • Sofia
Може,кефирът е много полезен Peace

# 492
  • София
Никога не съм опитвала кефир  Embarassed
Как е на вкус?

# 493
  • София
В другата тема - Дневникът, сме луднали по кефира. Рускините много го използват в диетити си, защото много засища, а ни е вкусен. На вкус е една идея по-кисел от нашето мляко, а като конститенция е като по-гъст айрян, пиеш си го. Най-хубавото му е, че има в него малко количество естествена сол и няма нужда от добавяне, защото примерно аз нашия айрян го обичам със сол. Недостатък е тежкият му мирис, но пробвай, на мен примерно не ми пречи, въпреки че не ми мирише много приятно. А и отслабвам от него като същевременно ми е вкусно.

Купаваме от Берьозка в бели бутилки, имало и някакъв в кофички, но той не бил вкусен.

# 494
  • Sofia
И на Хармоника е хубав кефира

Общи условия

Активация на акаунт