Dark Matter & Killjoys

• 11 835
  • 87
  •   1
Отговори
# 60
Догледах финалето на KJ,
още ме е яд, че профукаха двете Сеи и Клиен, исках още политически игри беееее, но това е положението. Радващо е, че поне върнаха мацката-киборг. За мен, няма съмнение, че Дъч е клонинг. Анийла засега само ме радва.
Но не знам дали ще го продължа. Ще видим. Обичкам си ги близнаците Ашмор, всичко гледам с тях.
А ДаВ си е супер, не искам нещо повече от него освен да се разхожда по потник или без потник  Mr. Green

Ще изгледам утре Материята накуп и пак ще пиша.

# 61
Много силен финал на Дарк Матър - определено го харесвам повече от двата сериала! Иска ми се да спрат да се наричат с номера и да приемат истинските си имена - и без това всички ги познават.

Скрит текст:
Чудя се дали Първи ще се върне следващия сезон - почти никой не го харесваше, защото беше малко лигав и не особено съобразителен, но сега има шанс да се промени. Не показаха труп, така че е възможно. Имат високи технологии, може да са го излекували някак.
Малко ми е странно, че никой така и не разбра какво стана с русичкия доктор - дали ще се върнат към този проблем?

Килджойс имаше по-динамичен сезон, но след всички тези убийства, не съм убедена, че ще бъде интересно нататък.

# 62
  • Вестерос
Първи си умря за мен, нали и Корсо убиха

# 63
Така е, но когато се върнаха от паралелната Вселена, някой дойде с тях с (паралелния?) Мародер - мисля, че беше Корсо. Избяга, преди да разберем.

# 64
  • Вестерос
Това съм го забравила, като цяло и на мен много ми хареса финала и последните серийки.

# 65
Точно така паралелния Корсо с още един тип са в "нашата" Вселена.
И на мен ми хареса, много добре го извъртяха ДМ... Доста добре  Peace
Ще чакам с интерес 3-ти сезон.

# 66
  • Вестерос
Скрит текст:
Да, но си мисля, че все някой умря от нашите  Thinking

# 67
Скрит текст:
Най-вероятно 6-ти - горкият - цял сезон не прави почти нищо  Sad

# 68
Скрит текст:
Никс на кораба, нали гадинката я отрови

# 69
  • Вестерос
Да, ама и от на станцията или е прекалено  Thinking

# 70
Скрит текст:
Никс може да се възстанови - иначе край с любовния триъгълник... Ама и тя е една ясновидка  ooooh!
Трябва да отговорят и на въпроса за миналото на Трети - той спомена, че Риу се притеснявал от него, след като си върна спомените, което сигурно означава, че е извършил нещо ужасно. Значи, няма как да бъде пожертван - в противен случай можеше въобще да не споменават за това "нещо".

П.п.  Sad
Скрит текст:
Току що прочетох в ИМДБ, че актрисата, която играе Никс се е отказала от сериала, така че наистина ще я изгубим...

Последна редакция: нд, 18 сеп 2016, 21:39 от Petia Ivailova

# 71
Изгледах най-накрая Материята.
Скрит текст:
Рио ме кефи, с Никс бяха много хубава двойка, тъкмо започнах да я харесвам и я разкараха. Корсо със сигурност ще присъства занапред, още ме е яд, че бастисаха "нашия". Не ми се иска никой да умира от тези, които бяха на станцията, харесвам ги всичките. Финала ми хареса, ще очаквам новия сезон с нетърпение.
Сега ми остава да подхвана Килджойс, само 5 епизода са. ooooh!

# 72
  • КиТ
На мен ми останаха последните 2 епизода на Килджойс,обаче няма субс newsm78
Що така не го превеждат...гледах му някой епизоди без,ама има някой думи дето не ги схващам.

# 73
Много силен финал на Дарк Матър - определено го харесвам повече от двата сериала! Иска ми се да спрат да се наричат с номера и да приемат истинските си имена - и без това всички ги познават.

Да, да и да!  Laughing
Пета доби страхотен вид - мацка трепач.  Wink

Килджойс след първи епизод нямам желание да го продължа.

# 74
5-та изглежда много по-добре с руса коса - дано да и позволят да си смени прическата за постоянно  Simple Smile  Съмнявам се да стане, обаче.

Общи условия

Активация на акаунт