Dark Matter & Killjoys

• 11 833
  • 87
  •   1
Отговори

Тъмна материя e канадски научнофантастичен сериал, базиран на комикс със същото име. Шестима непознати се събуждат на борда космически кораб, носещ се в космоса без спомени кои са, и как са се озовали там. Наименуват се от първи до шести, в зависимост кой кога се е събудил. В последствие те стабилизират кораба и се опитват да разберат какво се е случило с тях.

Линк към imdb: http://www.imdb.com/title/tt4159076/

Джон, Д'авин и Дъч са ловци на глави с много трудни характери, но обичащи да се забавляват. Триото изпълнява мисии между планетите, като залавя опасни престъпници. И тримата са се заклели да бъдат винаги неутрални и да не заемат страна в конфликти, но сега се задава кървава, междупланетна класова война, която застрашава света им.

Линк към imdb:http://www.imdb.com/title/tt3952222/

# 1
Много харесвам и двата сериала и затова реших да ги обединя в една тема, за да може да си коментираме на воля сериите.

# 2
Благодаря за темата,  Hug
още не мога да реша дали ме дразни или ми харесва, че сериалите вървят пакет  Peace

# 3
Добре дошла. bouquet
На мен ми допада, защото си ги гледам един след друг, въпреки че с ловците изоставам доста, гледах само първи епизод от новия сезон.
С Материята съм по-добре - 1 назад. Simple Smile

# 4
  • София
Вчера го почнахме Killjoys, но нещо не ме кефи особено. Малко нискобюджетен ми се вижда. Поради липса на алтернатива ще се гледа. Другият по-бива. Чакаме да излезе всяка следваща серия.

# 5
  • Вестерос
О моите хора и от двата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 6
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата. Още не съм почнала с гледането на финалите и новите епизоди Peace

# 7
Мир, гледай ги, особено на Материята.
И като стана на въпрос, изгледах всичко досега, Материята ми по-харесва като действие. Ловците по-мудно ми вървят. Rolling Eyes

# 8
  • Вестерос
Те към края се активизират

# 9
  • Разпиляна във въображението
Мир, гледай ги, особено на Материята.
И като стана на въпрос, изгледах всичко досега, Материята ми по-харесва като действие. Ловците по-мудно ми вървят. Rolling Eyes

Ще гледам, но почнах и Stranger Things. Нещо нямам много време Crossing Arms , а почивката от есенно-зимно-пролетните сериала трябваше да я използвам както трябва ooooh!

# 10
И като сме почнали сравненията, Материята ми е по-балансиран, въпреки понякога наивностите в сценария, сигурно и заради по-разнообразния каст, особено с новите попълнения.  
В Килджоите най-много ми харесват политическите игри, които за съжаление са на втори план пред интригата с Клиен.
Наваксвам в момента със сериите от събота.

# 11
  • Вестерос
На мен тримцата от Килджой ми харесват като отбор повече, о-добре ми стоят. А на материята ме е яд , че разкараха 1, ще предстои интригата там с истинския.

# 12
И мен ме е яд за Първи.
Килджой-ците  Laughing и на мен ми харесват като отбор, но предпочитам отбора на Материята, барабар с андроида. Simple Smile

# 13
  • Вестерос
 Laughing Андроидът ще се очовечи, много ме изненадаха как всички онези бяха андроиди. Някакъв глич ги прави емоционални.

# 14
Да, изобщо не очаквах.

Общи условия

Активация на акаунт