Бързи здравословни въпроси и отговори – 3

• 116 834
  • 741
  •   2
Отговори
# 285
И аз от 39-40 сега съм 42 Embarassed,при мен е от напълняване,а и имам проблем с ЩЖ

Те тогава не е ли да растат на ширина?

# 286
  • Sofia
Да, на ширина,затова взимам и по-големи,но и на дължина порастнаха Confused

Наскоро си изследвах кръвната захар,беше 6,9. Искам пак да я изследвам,но с друго по-сигурно изследване.В сайта на цибалаб виждам,че има 3,като едното е с прием на глюкоза и три пъти трябва да ме боцкат...обикновеното и още едно по-скъпо,към 40лв.
Кое да избера?

# 287
  • София
Посъветсвай се с лекар приди да правиш изследвания. Натоварването с глюкоза си е сериозно натоварване на организма, аз лично съм го правила по лекарска препоръка, но имаше предварителна подготовка.

# 288
  • Sofia
Мерси,май така ще направя bouquet

# 289
Doli Защо не направиш първо консултация с доктор по тази тема? При този, който ще ти проследява резултатите. Може би има повече съображения за избора на тест. По-скъпият сигурно хваща повече показатели и е по-прецизен, но трябва да знаеш, дали той е нужен.

# 290
# 291
  • София
Моята одисея със стъпалата продължава. Ходих до личния, категорично каза, че подутината не е кост, спомена за лигаменти, оток, възпаление. Пусна доста кръвни изследвания, та днес ще ми взимат кръв. Проблемът е, че болката в петите се-усили, а през нощта горната част на свода гори. Мъжа с диклофенак, никакъв ефект Sad Четох и за планетарния фасцит, правя масаж с ледена бутилка, но точно по протежението на свода отдолу, не зная дали е планетартата фасция, чувствам го като въже ме боли много, особено докато масажирам. И като прибавим отока-около глезените, направо-картинката е зле. Едвам стъпвам на дясна пета. Някакви идеи какво да може още да мажа?
Изписа ми мелоксикам, таблетки, мислех да не го пия, но ще го почвам явно, че не се търпи Sad Много навързано, при мен, че и дискова херния имам и става каша.

# 292
  • София
Прилича на шипове. Аз имам на двете пети и болката понякога е пронизваща.

# 293
Може да си е пропадане на свода, дъщеря ми го имаше- напречния свод. Имаше болки и подуване в глезените
Стелките много помагат( трябва индивидуални)

# 294
  • София
Благодаря.Лошото е, че след две седмици съм на преглед пак. Някакви стелки, които мога да купя дали няма да помогнат поне малко докато ми излязат изследванията и се задвижи машината на някъде. Тук може да трае месеци.

# 295
Около Пирогов правят стелки, аз съм правила тук http://ortobulgaria.com/Index_files/page0000.htm

# 296
  • София
Не съм в България Sad А и при мен сводът винаги е бил висок, и сега извивката я има, дори сякаш нагоре е тръгнал да се издува Simple Smile

# 297
Има три вида свод, и аз така мислех като теб преди, че всичко е наред Simple Smile
 http://lubomirivanov.com/1839/

Има и универсални стелки, но не знам какви да ти препоръчам

# 298
  • София
Направих теста с отпечатъка на стъпалото Sad Ама аз по средата почти изчезвам, има една тънка ивица вдясно, сякаш нямам опора почти по средата. Направо се стреснах, направих го два пъти. Буквално сякаш свода ми се издига целия от земята. Не знам как изглежда нормален отпечатък, но този надали е такъв?

# 299
http://runnerbg.blogspot.bg/2010/07/blog-post_12.html
Обаче има значение и пръстите и други неща...но все пак ще добиеш насока

Общи условия

Активация на акаунт