Бързи здравословни въпроси и отговори – 3

• 116 841
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, да питам и тук.

Предстои ми пътуване с малка яхта и нощуване в нея няколко дни. Интересува ме какви медикаменти да взема превантивно - евентуално при гадене - Кокулин или друго.
Не знам дали имам някаква непоносимост, но все пак да нося нещо..
Благодаря предварително

# 271
Дименхидринат Peace

# 272
# 273
Благодаря ви, супер сте Hug

# 274
Да ви попитам, на 22 съм, ходилата ми пораснаха в 8-9 клас и спряха да растат.
Цяло лято ходих със сандали и сега като захладня обух едни кецове, които купувах пролетта, пантофки също от тогава и изобщо затворените обувки вече не ми стават. Тесни са ми, смачкват ми пръстите на краката.
Дали е възможно да са ми пораснали още?  Confused Нося 39 по принцип, сега вече и 40 ми става без проблем.
Много ми е тясно на краката и тези дни, дори като беше по-хладно се принуждавам да нося сандали само, защото всичко друго ми е неудобно.
И  къде мога да намеря обувки за такива огромни крака като моите? Идеи?  newsm78

# 275
  • София
40 номер не са огромни крака, аз също съм този номер и във всички магазини зареждат този номер. Може да е паднал свода и затова да са умалели обувките.

# 276
  • София
Момичета, Б12 за смучене с храна или на гладно се приема? Благодаря!

# 277
Да ви попитам, на 22 съм, ходилата ми пораснаха в 8-9 клас и спряха да растат.
Цяло лято ходих със сандали и сега като захладня обух едни кецове, които купувах пролетта, пантофки също от тогава и изобщо затворените обувки вече не ми стават. Тесни са ми, смачкват ми пръстите на краката.
Дали е възможно да са ми пораснали още?  Confused Нося 39 по принцип, сега вече и 40 ми става без проблем.
Много ми е тясно на краката и тези дни, дори като беше по-хладно се принуждавам да нося сандали само, защото всичко друго ми е неудобно.
И  къде мога да намеря обувки за такива огромни крака като моите? Идеи?  newsm78

Преди 4 дни се оказа,че краката ми са пораснали много и от 39 номер вече нося 41  Confused Има хубави обувки,поръчах 3 чифта,всички стари не ми стават.Предполагам,че от бременността  са пораснали,но пък зимата ботушите си ми ставаха.  ooooh!

# 278
  • Sofia
И аз от 39-40 сега съм 42 Embarassed,при мен е от напълняване,а и имам проблем с ЩЖ

# 279
  • София
40 номер не са огромни крака, аз също съм този номер и във всички магазини зареждат този номер. Може да е паднал свода и затова да са умалели обувките.

punto.bg
obuvki.bg

Аз съм с 41, понякога с 42, не се шашкай Wink

# 280
И на мен след първото раждане ми порасна крака, добре че само с един номер. Нося 40 номер, намирам си лесно обувки.

# 281
  • на острова на мечтите
С напредване на възрастта краката порастват. Сега поне се намират и сносни обувки с големи номера,а  не на калъфи за цигулки, обезформени.

# 282
  • варна
Мин седмица имах болка и парене при уриниране, ходих на лекар пусна ми кръв и урина излезе че имам бактерии левкоцити в урината и црп ми е 83.Веднага започнах Зинат, пия го 4 дни вече,болката при уриниране спря, но ме наболяват бъбреците, като тежест в кръста и гърба.
Между временно цикъла ми дойде и незнам дали е от това е болката или от цистита.Не мога да пусна и друга урина докато ми свърши.
Нормално ли е бъбреците да ме наболяват още?

# 283
  • София
Нормално е.

# 284
  • на острова на мечтите
+1 мен и без инфекция бъбреците ме наболяват, ако не отида веднага в тоалетна при нужда. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт