Бързи здравословни въпроси и отговори – 3

• 114 727
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
  • варна
Не можахме да рзберем, беше мн мъничко. Докторката в неотложния ме остави даже аз да го махне, абе супер некомпетентни.
Снощи като го заведох не му биха тетанус, казаха да го наблюдавам и колкото и да е все пак има бита тетанус сравнително скоро.

# 166
  • София
Моля помагайте. Спешно ми трябва лек срещу афти в устата за три годишно дете. Благодаря! bouquet

# 167
Наскоро се замислих, че след като пратя моите 2 момчета на училище и ще започнат пак едни болести. Редовно стигаме до бронхити и бронхоспазми Sad Поне 1 път на година с големия ми син Sad Наскоро една млада лекарка, която също е майка беше повдигнала темата в затворена фейсбук група че не всеки физиологичен разтвор става за инхалация, че може да се използва банка, но не повече от 48 часа. За страничните ефекти на Вентолин и пр. Давам линк към цялата статия, защото мисля, че ще е интересна и полезна >>> http://delo.bg/show/inhalatorat-i-negovata-pravilna-upotreba-u-doma/

# 168
Това за физиологичният разтвор съм го чувала. Работя допълнително при GP-та, там има инхалатор за пациентите, разтвора се ползва докато не свърши, и всички пациенти са живи и здрави. Питала съм ги, даже не са и чували за срока на годност, ами казват, че това идвало от фармацевтите, за да си продават лекарствата. ММ пък е в бизнеса с лекарства и казва, че и да е с изтекъл срок на годност, да си пия хапчетата, защото им слагали 6м по-малко, че да се презастраховат. Вече не знам на кого да вярвам, но пък на форумите изобщо престанах, защото само се стресирам допълнително  Whistling Иначе да, не всеки разтвор става за инхалация, трябва да е този от банка.

# 169
Да, и аз така мисля за срока на годност. Преди време (два месеца )исписaхa антибиотик на бебето ми в листовкaтa пишеше след отваряне пет дена, като отидох при педи ми каза да продължa още два дена. Аз му казвам, че в листовкaтa пише пет след отваряне, той ми казва това са глупости нали трябва  да си продават лекарстватa.

# 170
Някакъв хубав разтвор за носа има ли? Взел съм sterimar и не ми харесва. Нещо по-мощно трябва.

# 171
Damarcus какво по-точно за носа , кой аспект те вълнува? Simple Smile

# 172
Да почна да дишам а не да е набъбнал. Едно време вода + сол и нека му е гадно.

# 173
  • Mediterraneo
Ами действай като едно време. Той Стеримар е същото, солена вода.

# 174
  • Пловдив
Стеримар, Маример - всичко е едно и също.
Вземи си банка физиологичен разтвор и си слагай от него.  Peace

# 175
  • София
Стеримар, Маример - всичко е едно и също.
Вземи си банка физиологичен разтвор и си слагай от него.  Peace
+1
От години само с банка физиологичен разтвор процедерам.

# 176
От аптеките предполагам?

# 177
  • София
От аптеките предполагам?
Да

# 178
  • Пловдив
Да, във всяка аптека има. Цената е под два лева, ако не греша.

# 179
Да, във всяка аптека има. Цената е под два лева, ако не греша.
Около 1 даже, купувах банка преди няколко дни.

Общи условия

Активация на акаунт