Бързи здравословни въпроси и отговори – 3

• 114 781
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
  • оттам, откъдето започва България
Пробвай със солена вода да се гаргариш, ще видиш как успокоява гърлото.  Peace

# 211
Благодаря за мнението, и аз така реших и го спрях, да чувствам и замаяност и слабост. Но днес вече поне е по-слабо. В понеделник ще отида до личната лекарка.  Peace

А имаш ли сега главоболие? Мериш ли Т?

# 212
  • Sofia
гаргара със сода много облекчава болки в гърлото Peace

# 213
  • при морето
Как да увелича броя на левкоцитите,които,оказа се,са под допустимата граница при мен,някой имал ли е подобен проблем. ooooh!
Започнах да пия всяка сутрин прясно изцеден сок от червено цвекло,но това достатъчно ли е?
Моля ви дайте съвет!

# 214
  • Sofia
колко са?

# 215
Как да увелича броя на левкоцитите,които,оказа се,са под допустимата граница при мен,някой имал ли е подобен проблем. ooooh!
Започнах да пия всяка сутрин прясно изцеден сок от червено цвекло,но това достатъчно ли е?
Моля ви дайте съвет!

Черният бъз бързо възстановява левкоцитите.
Въпросът е ЗАЩО са под нормата?

Не се пие само цвекло - така ще получиш жлъчна криза ако имаш макар и песъчинки. Пие се 6 с.л. ябълков сок + 1 с.л. морков + 1 с.л. цвекло + 5 капки зехтин. После увеличаваш цвеклото бавно докато сатне 4-6 с.л. ябълки, 1-2 с.л. морков + 4-6 с.л. цвекло+ 5 капки зехтин.

# 216
  • Бургас
Боледувала ли си наскоро от някакво вирусно заболяване? Има такива, които ги смъкват адски много.
Не искам да си спомням какво преживях, когато веднъж синът ми се оказа с около 2 и нещо левкоцити по време на един вирус с висока Т и нищо друго. Отключих цяло автоимумнно заболяване след това...  Mr. Green
Така че най-напред търси причината за това, после как да ги вдигаш. Дано е нещо временно и безобидно  Hug

# 217
Боледувала ли си наскоро от някакво вирусно заболяване? Има такива, които ги смъкват адски много.
Не искам да си спомням какво преживях, когато веднъж синът ми се оказа с около 2 и нещо левкоцити по време на един вирус с висока Т и нищо друго. Отключих цяло автоимумнно заболяване след това...  Mr. Green
Така че най-напред търси причината за това, после как да ги вдигаш. Дано е нещо временно и безобидно  Hug

Кой е отключил автоимунно заболяване?
Детето имаш ли червен обрив като финни напукани калипяри по тялото при този вирус? Някой да ви прати на среща с хематолог/имунолог и изследвания?

# 218
  • Бургас
Аз, не детето, вследствие на стреса, който преживях докато се тревожех защо бяха такива изследванията на детето.
Мисълта ми беше обаче, че преди да се лекуват симптомите, трябва да се търси причината за даден проблем.

# 219
  • при морето
Не съм боледувала или поне нищо по-сериозно от настинки,а левкоцитите случайно забелязах,че са под нормалното при една кръвна картина,която ми правиха заради спешна операция на счупена китка миналия месец.Тези изследвания останаха в болницата,така че сега аз какво,към джипи-то ли да се обърна?И тя съответно да ми пусне нова кр. картина,за да ме насочи към специалист?
От това,което изчетох в нета,ми стана ясно,че нещо с имунната система не е на ред,или е по-лошо?

# 220
Не съм боледувала или поне нищо по-сериозно от настинки,а левкоцитите случайно забелязах,че са под нормалното при една кръвна картина,която ми правиха заради спешна операция на счупена китка миналия месец.Тези изследвания останаха в болницата,така че сега аз какво,към джипи-то ли да се обърна?И тя съответно да ми пусне нова кр. картина,за да ме насочи към специалист?
От това,което изчетох в нета,ми стана ясно,че нещо с имунната система не е на ред,или е по-лошо?

Ох, чакай сега, нищо значи не е ясно дали и колко са под нормата. Да, върви при личната, пуснете изследвания възможно по-пълни. Ако има проблем ще се видиш с хематолог и тогава ще потърсим как да гу вдинем, но си мисля че ще са в норма.  Hug

# 221
Аз, не детето, вследствие на стреса, който преживях докато се тревожех защо бяха такива изследванията на детето.
Мисълта ми беше обаче, че преди да се лекуват симптомите, трябва да се търси причината за даден проблем.

Мон, разкажи малко повече какво стана с детенцето ти в последствие. Пускахте ли изследвания на кръвна картина след сдедващи заболявания? А твоето автоимунно заболяване какво стана?
Не е просто любопитство, имам нещо прдвид  Rolling Eyes

# 222
  • Бургас
Мон, разкажи малко повече какво стана с детенцето ти в последствие. Пускахте ли изследвания на кръвна картина след сдедващи заболявания? А твоето автоимунно заболяване какво стана?
Детето се оправи веднага след минаването на вируса, който се проточи около 10-14 дни само с висока Т. Всичко при следващите изследвания при него беше ок.
А аз сега също съм ок, но автоимунните проблеми ще са в активна или спяща форма цял живот с мен.

Winter fairy , тези изследвания нали уж лекари са ги гледали, ако имаше толкова някакъв проблем би трябвало да ти кажат.

# 223
Детето се оправи веднага след минаването на вируса, който се проточи около 10-14 дни само с висока Т. Всичко при следващите изследвания при него беше ок.
А аз сега също съм ок, но автоимунните проблеми ще са в активна или спяща форма цял живот с мен.

Много се радвам  Hug Живи и здрави  Peace

# 224
  • Mediterraneo

Колко все пак са под референтните стойности? Едно е да са половин единица, друго- доста под границата...

Общи условия

Активация на акаунт