Бързи здравословни въпроси и отговори – 3

• 116 736
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Изтръпване на лявата ръка и стягане в сърцето какво означава (не че не се досещаме. и как да го стопираме)?

# 361
  • София
Според мен стопирането ще да е обаждане на доктор.

# 362
Понеже са все компетентни (общо взето това е начина). 2 пъти съм бил на кардиолог и утре пак сигурно. Но може би е за друг специалист.

# 363
  • София
Ако си в София, разходи се до Ситиклиник на околовръстното, имат спешна помощ, всичко е по ЗК. Ползвала съм ги два пъти - за мъжа ми и баща ми, страхотни специалисти. Работят денонощно.

# 364
Не съм. И все свързано със затрудненото дишане, заради носа (за който няма конкретна диагноза. съвсем скоро предписаха десибел, но не го взимам, защото е малко напосоки, а и пише специално внимание ако бъбречната функция е затруднена).

# 365
Може да имаш алергии, рефлукс и киселини...много причини и за двете неща

# 366
Рефлукс имам (уж), алергии недоказани (тоя десибел + предписаната инжекция може и да помагат, ама може и нещо друго да се прецака според листовките им. Sad ), киселини си мисля че не (но може и да имам).

# 367
Аз от киселини освен астматичен пристъп,получавам и болки в дясното рамо...отне бая време да го установя.

# 368
  • София
Изтръпване на лявата ръка и стягане в сърцето какво означава (не че не се досещаме. и как да го стопираме)?
Нерви. Около 100-тина панически атаки съм имала с тези симптоми.

# 369
Да, на такова прилича. Да се чуди човек кое да "атакува", дали все пак няма някакви "triggers" на явлението (сиреч има си причина освен изкукването).

# 370
  • София
Да, на такова прилича. Да се чуди човек кое да "атакува", дали все пак няма някакви "triggers" на явлението (сиреч има си причина освен изкукването).

Действат след натрупване на тригери. Не търси конкретна причина и конкретен момент. Трупа се, трупа се и в един момент (дори и когато си най-спокойна) се появява. И точно това плаши най-много.

# 371
От петък съм с ужасно, ама наистина ужасно главоболие.Тогава ми дойде и цикъла, който по принцип продължава 6-7 дни, а днес вече няма нищо. Може ли да е от хормоните спирането на цикъла и главоболието? И какво мога да пия? Пих 2 пъти Солпадеин, но не ми помогна.

# 372
Marsinka може да е просто стрес. Опитай да се отпуснеш, топла вана , тиха музика..

# 373
днес като седнах да вечерям, не можах да се спра да ям, разтреперах се, изпотих се, изби ми пот по лицето, чувствах се като вълк, искаше ми се да ям много калорична и въглехидратна храна. На какво може да се дължи това? Изядах 4 филии, нямах нищо калорично в хладилника и затова пих кола и ми поотмина; а ми се искаше да погълна голямо парче шоколадова торта

# 374
  • София
Classie, не знам дали това може да е здравословен проблем,може би ти наближава цикълът?
На какво ли може да е симптом внезапната лакомия?

Последна редакция: вт, 13 сеп 2016, 23:02 от Wind .

Общи условия

Активация на акаунт