Бързи здравословни въпроси и отговори – 3

• 116 626
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Да, аз не те критикувах, исках по-скоро да те успокоя
Може да си въобразявам, но на мен лизинът ми помага и за по-бързо минаване, но знам ли

# 451
Да, аз не те критикувах, исках по-скоро да те успокоя
Може да си въобразявам, но на мен лизинът ми помага и за по-бързо минаване, но знам ли

Въобще не съм помислила, че ме критикувате.  Hug

Ходила съм за този проблем при доктор и ми посъветва как да избегна излизането ми. Препоръча ми имуностимулант "Еngistol". Доста добър имуностимулант е за мене, но пак имаше напливи за поява на херпес, но бързо изчезваше. До сега ми се появяваше около ануса и влагалището, но чак пък вътре да влезе, това не съм го очаквала. Мога да очаквам вече всичко от този херпес. Хваща ме вече страх от него.

Иначе бих препоръчала на всички, които страдат от херпес, за да се разредят рецидивите, е да приемате поне три пъти в седмицата чесън. Установих благоприятното му действие срещу херпесите.

Бихте ли ми казали по каква схема пиете "Лизин"? Чувала съм добри отзиви за "Лизин". Колко месеца го приемате? Правите ли после почивка и колко време правите почивка?

Последна редакция: нд, 25 сеп 2016, 12:23 от Jennifer_w

# 452
  • оттам, откъдето започва България
Преди празниците станах с надуто и болезнено око. Отдавна не ми е излизал ечемик. Да не би сега да му е времето?
Отидох на работа и помолих една колежка да ме удари по окото три пъти. /Има такова поверие, че ако някой, който не е спал с теб, те удари три пъти по окото и всичко се оправя/. Удари ме, много ме заболя, но на другия ден нищо ми нямаше. Чувала съм и за вариант пак да те удря човек, който не е спал с теб, но да удря веднъж окото, веднъж по земята и така три пъти. Ние направихме съкратения вариант и всичко премина.
Възможно е и друго да ми е имало на окото, но важното е, че вече си е добре.  Peace

# 453
  • София
Е,не. Тука избихме рибата с тази 'рецепта' Simple Smile)))

# 454
  • София
За кокошия трън - преди месец го уморих с чесън. Беше на супер гадно място - частично под нокътя на пръста на ръката и по цялата дъга на нокътя. 6 вечери поред слагах чесън - пресован, кога през преса, кога просто смачкано с нож парче. Отстрани мажех здравата кожа с крем, за да я предпазя доколкото е възможно. Отгоре лекопласт. Първите час два доста гори, но преминва. Спях цяла нощ с него, а сутринта го махах. Кожата подпухваше като от дълго мокрене. С една нокторезачка изрязвах накиснатото от тръна и вечерта пак чесън за през нощта. Като спрях компресите, кожата почна да се бели. Пак с нокторезачката и с игла изчистих всичко станало от кокошите трънчета.
Преди години пак съм имала. Тогава ми ги гориха с азот. Също се получи.

# 455
  • София
Преди празниците станах с надуто и болезнено око. Отдавна не ми е излизал ечемик. Да не би сега да му е времето?
Отидох на работа и помолих една колежка да ме удари по окото три пъти. /Има такова поверие, че ако някой, който не е спал с теб, те удари три пъти по окото и всичко се оправя/. Удари ме, много ме заболя, но на другия ден нищо ми нямаше. Чувала съм и за вариант пак да те удря човек, който не е спал с теб, но да удря веднъж окото, веднъж по земята и така три пъти. Ние направихме съкратения вариант и всичко премина.
Възможно е и друго да ми е имало на окото, но важното е, че вече си е добре.  Peace

Да препоръчам психотерапевт!!?  #Crazy

# 456
Дъщеря ми има вътрешен ечемик на едното окото.От вън е само подуто,не се вижда нищо.Но под клепача (долния) има две каналчета.Пробвахме и с промивки с медицинска и минерална вода,с хомеопатия,златен пръстен,с баене дори...нищо не помогна.Личната лекарка каза,че ще отмине,но така и не минава вече много дълго време.Дали Макситрол или Тобрадекс биха помогнали в нашия случай?
Като момиче и на мен ми се беше получило нещо подобно на окото. От вътрешната страна на клепача(под него) и отгоре леко подуто, без зачервяване , не ме сърбеше обаче. Откара с месеци . Почна да се подува повече и отидох на лекар. Изпратиха ме на очен с диагноза ечемик вероятно. Оказа се , че ми е израснала мигла навътре в самия клепач и изглежда като ечемик. Отидете на очен по-добре, личния да даде направление. Може и да не е това , но проверете. Рядко се среща , но го има да е от мигла. После става по-трудно , може и белег да остане, ако пробие клепача за махане. На мен доста първобитно ми я махнаха с една игла от спринцовка , доста боли, неприятно е и беше рисковано почти в окото да стърже по клепача да извади миглата. Каза ми, че ако съм се забавила е трябвало операция и щяло да има белег на клепача да се реже.  Може и да е глупаво, ама...си вижте, не казвам че е това проблема, просто се сетих. Щом не минава толкова време , отидете пак и питайте.
С търкането на златен пръстен по ечемика , странно е, но при мен е имало ефект. На млади години много ми излизаха , обикновено по средата на клепача. Трябва обаче веднага да се прави , като се усети. Смешно е, но споделям.

Последна редакция: нд, 25 сеп 2016, 15:30 от Анонимен

# 457
  • Mediterraneo

Ти сериозно ли  Joy

# 458
  • оттам, откъдето започва България
Съвсем сериозно. Жив пример съм.  Joy
sliver, нямам нужда от психотерапевт. И окото ми е добре, което е най-важното.
Който има нужда да си ползва лекарства.

# 459
  • София
Когато ми излизаше ечемик, въобще и не съм вярвала ,че ще мине с "удряне" или злато. Не че не пробвах... В крайна сметка макситрол ме "оправи" 
Една от грешките,които щях да направя е да сложа топъл мокър компрес, след посещение на очния лекар, дори разбрах , че е опасно да се слага "мокър" компрес на окото.

# 460
fanfanito,още утре пак ще настоя за направление bouquet Ходихме преди време на очен,но "водичката" и мехлема които ни изписа не помогнаха изобщо.Сега се сещам,че и топли компреси правехме,и пак нещо.Много съмнително!Но този път ще потърся някой по-добър специалист!Благодаря ви!

# 461
  • на острова на мечтите
Моля, кажете нещо ефикасно за ечемик на окото?
Не е напълно назрял, иначе е външен, виждам го.
От баба ми знам,че се търка със златен пръстен,но дали действа наистина не знам.
дейсва Peace
Виж, за вътрешен,нямам идея newsm78

# 462
  • на острова на мечтите
За кокоши трън - взимате месо телешко не много голямо купче, слагате го да се кисне в оцет - няколко дни, след това си режеш от кубчето месо и си го слагаш с бинт на мястото на трънчето и сменяш превръзката еднократно на 24 часа. Така за няколко дни, тръна омеква и ще падне.
Поздрави! Малко народна медицина, но това са изпитани неща.

мм има кокоши трън. Ще пробвам bouquet Бях забравила тази рецепта. Чувала съм я от стари хора.

# 463
За гъбички на Canesten ли залагаме (male)?

# 464
  • София
За гъбички на Canesten ли залагаме (male)?
Мисля,че си питал.
По скоро беше канестен за мъжете/но не давам 100% гаранция/. И микомакс-хапче или другите производни. На мен лични преди години лекар ми предписа страшно скъпо лекарство против гъбички. Една опаковка беше около 80лв. Е и познай, след 2месеца пак гъбички. Разпитах повече лекаря, и той обясни,че всичко е до здрава имунна система.Друго,което може да направиш е да засилиш имунната си система. По чиста храна, повече витамини и ,ако може по малко стрес.

Общи условия

Активация на акаунт