Бързи здравословни въпроси и отговори – 3

• 114 573
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Какви са симптомите на върлуващия в момента вирус? И какво да давам на дъщеря ми, докато се доберем до ЛЛ?

Симптоми?

# 601
  • София
Единия е с висока температура и червено гърло, другият е стомашен- диария +повръщане+температура.
Поне така пишеше във вестника.

# 602
А двете ми дъщери, изкараха някакво чудо, само и единствено хрема. Така че вируси много, зависи кой ще хванеш. Какво може да даваш, в смисъл? Превантивно може някакво имуностимулиращо, аз давам, та може и затова да ни се размина само с хрема.

# 603
Предложете ми някакъв имуностимулатор, че за две седмици втори път се разболявам. Предният път имах само хрема, а сега ме почва с болки в гърлото.

# 604
  • София
Предложете ми някакъв имуностимулатор, че за две седмици втори път се разболявам. Предният път имах само хрема, а сега ме почва с болки в гърлото.

Клеева тинктура! Ударна доза на всеки час!

# 605

Готов разтвор ли е и как се приема?

# 606
  • София
Привет и от мен  bouquet Ето и моя наболял проблем, който не ми дава мира и ще се радвам на съвет от ваша страна...
Преди месец започнаха бодежи във влагалището и уретрата, които много бързо се преместиха и ниско в корема. Пуснах стерилна и обикновена урина - бяха чисти, отидох на гинеколог - цитонамазка и микробиология бяха ок, само намалени лактобацили. Ехографът показа малка фоликулярна киста в десния яйчник, но и преди съм имала и знам, че болката е различна. След като ми мина цикъла симптомите се засилиха. Онзи ден ходих на ехограф на коремни органи - показа на десен бъбрек малки кисти и малко камъче, мисля, че беше около 3 мм, а кистите до 1 см. Докторката ме посъветва да пия Неоренал 2x2 за една седмица и после 3 месеца 2x1. За съжаление не можа да ми огледа пикочния мехур, защото беше празен, а дали на празен пак би се видяло ако има някакво възпаление? Според вас да отида ли да си направя ехо и с пълен мехур?Не знам как да постъпя при положение, че изследванията са ок, къда да отида и с кой да се консултирам, какво може да е ?  newsm78

# 607
  • София

По 15 капки в чаша вода на всеки час вземам аз и ме "пресича"

# 608
По 15 капки в чаша вода на всеки час вземам аз и ме "пресича"
Благодаря  bouquet Ще я взема и ще почвам.

# 609
Да се допитам до вас дали става въпрос за алергия. С много чувствителна кожа съм, от месец имах чувството, че нещо ме хапе, но ме сърби и няма нищо. Месецът се засича с това, че смених течния прах з пране с Персил (отново течен). Ползвам к омекотител Коколино, но ползвам един и същ от близо година. Нямам ухапвания,нищо. Единствено по дупето (с извинение) ми излизат по две-три малки червеникави пъпки, които не сърбят, нямат връхчета и тн. И завяхват лесно. Това симптоми на алергия ли са или си втълпявам?

От време на време същото ми се случва. Получавам сърбеж  по цялото тяло, като че ли съм нахапана или ме хапе нещо, или ме лази нещо по цялото ми тяло. Този сърбеж се засилва като си легна. На дерматолог съм ходила и казах за този проблем. Неговото становище беше доста чувствителна и суха кожа. Този сърбеж се получава при много суха кожа, а моята кожа обикновено е суха, но през зимата става още по-суха и предимно тогава се появява този сърбеж. Предписа ми лосион за мазане, когато усетя подобен сърбеж по цялото ми тяло. Определено ми помага.

# 610
  • София
Кой лосион помага при сърбеж на суха кожа? Че на мен нищо не ми помага.

# 611
Кой лосион помага при сърбеж на суха кожа? Че на мен нищо не ми помага.

Eudermol 5 - Емулсия за цяло тяло Суха кожа. На Thalloderma. Дано ви помогне и на вас.

# 612
  • София
Мерси!

# 613
И аз го имам сърбежа, мажа...не помага веднага, но затихва след няколко дни...

# 614
  • София
Даже не е скъп, на мен ми бяха предписали мазила за 200 лв без ефект естествено!

Общи условия

Активация на акаунт