Бързи здравословни въпроси и отговори – 3

• 114 584
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
ами рак.. Sad ...

# 586
  • София
не съм все още..страх ме е да не е ...

Рака е лечим, ако не ни е СТРАХ да отидем навреме.

# 587
ЗДРАВЕЙТЕ ...на всички,искам да попитам има ли и други дами с оскъдна менструация?От половин година ми идвА само за ден и половина..след това ,малко кафяво и ..това е ..иначе на датата..От преди 4 месеца спрях цигарите ..и качих 15 кг..и бих го отдала на това..но ..не е от това.правих и тест преди месец-отрицателен...

Рака на матката се проявава обратното с обилни кръвоизливи и съсиреци. Междинни кървенете и кървене след секс също са признак. Но оскъдната менструация говори за хормонален проблем, който разбалансира организма и може да има сериозни последици.
Стегни се и вместо да седиш и да се страхуваш отиди на лекар - поне ще знаеш какво има и какво няма.

# 588
  • на острова на мечтите
ЗДРАВЕЙТЕ ...на всички,искам да попитам има ли и други дами с оскъдна менструация?От половин година ми идвА само за ден и половина..след това ,малко кафяво и ..това е ..иначе на датата..От преди 4 месеца спрях цигарите ..и качих 15 кг..и бих го отдала на това..но ..не е от това.правих и тест преди месец-отрицателен...

Рака на матката се проявава обратното с обилни кръвоизливи и съсиреци. Междинни кървенете и кървене след секс също са признак. Но оскъдната менструация говори за хормонален проблем, който разбалансира организма и може да има сериозни последици.
Стегни се и вместо да седиш и да се страхуваш отиди на лекар - поне ще знаеш какво има и какво няма.
+1

# 589
БЛАГОДАРЯ ЗА ОТГОВОРИТЕ ВИ.

# 590
  • при морето
Здравейте!
Аз съм оперирана от счупена китка преди три месеца и ...от седмица насам ми дращи операцията,имам предвид цикатрикса,който е образуван на мястото на разреза,питах една съседка аптекарка какво може да е и тя каза,че вероятно избива вътрешен конец.Някой имал ли е подобен проблем -при кого трябва да отида,за да го извади,болезнено ли е,да изчакам ли да се покаже още,ще има ли пак разрез...

# 591
Здравейте, извинете ме, ако темата не е на мястото си.

Бих искала да Ви помоля да разчетем резултатите от ПКК на майка ми:
всичко е в норма, с изключение на:
- RBC еритроцити - 5,480 (3.7-5.3)
- Hgb хемоглобин - на горна граница 160 (120-160)
- Hct хематокрит - 0,500 (0,36-0,48)
- MPV (ср.обем на тромбоцита) - 13.1 (7.5-11)
- PDW (ширина на тр.р-ие) - 19.7 (9-17)

отново много ви благодаря!  Hug

# 592
Anneth , по-добре отиди при личната. Рисковано е да се тълкува от немедицинско лице. Причината за мърдането на които и да е показател може да зависи от много работи.

# 593
  • Sofia
Минимални са отклоненията,но нека все пак ги види ЛЛ

За белега от операцията,мисля,че е нормално такова усещане...Мажеш ли с някакъв мехлем за белези?

# 594
  • София
Winter, и на мен ми избиваха вътрешни конци. Сестрата ,която идваше при мен ги отсраняваше с пинсета. Не си спомням да е казвала,че е опасно. При мен избиваха 6месеца.
Аз лично бих звъннала на лекаря си.

# 595
  • Sofia
И при мен конците си излизаха сами от някои от разрезите на корема ми.

# 596
  • София
И при мен конците си излизаха сами от някои от разрезите на корема ми.
Да, тъкмо си мислиш,че всичко е зараснало и някой друг конец реши да излезе.

# 597
Да се допитам до вас дали става въпрос за алергия. С много чувствителна кожа съм, от месец имах чувството, че нещо ме хапе, но ме сърби и няма нищо. Месецът се засича с това, че смених течния прах з пране с Персил (отново течен). Ползвам к омекотител Коколино, но ползвам един и същ от близо година. Нямам ухапвания,нищо. Единствено по дупето (с извинение) ми излизат по две-три малки червеникави пъпки, които не сърбят, нямат връхчета и тн. И завяхват лесно. Това симптоми на алергия ли са или си втълпявам?

# 598
  • София
Течен перилен препарат да се ползва винаги не се препоръчва, понеже няма силата на прахта за пране и остават неразтворени частици мърсотия в пералнята по гумата и отзад на барабана. Това може да доведе до алергия. Също така омекотител се ползва само при изкуствени материи, които се наелектризирват, за бельото не се препоръчва, понеже също е алерген.

# 599
Какви са симптомите на върлуващия в момента вирус? И какво да давам на дъщеря ми, докато се доберем до ЛЛ?

Общи условия

Активация на акаунт