Бързи здравословни въпроси и отговори – 3

• 114 591
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря ти от сърце,Adoration  bouquet Много кураж и успокоение ми вдъхна!

# 571
На всички ви благодаря!  bouquet
Иначе за имунитета приемам пчелен пашец с мед сутрин.

# 572
Здравейте,

Вчера цял ден имах чувството, че някой ме е стиснал за гърлото и не можех сякаш да си поема въздух, в резултат на което вдишвах и издишвах учестено през устата. Случвало ми се е и преди, когато пиех противозачатъчни, но от както ги спрях (повече от 2г.), това ми е за пръв път. Към какъв специалист да се обърна? (нямам личен лекар тук и сама трябва да се насоча).  bouquet

# 573
  • София
На мен много лесно ми се подуват лимфни възли и много бавно спадат. Ето етова ми помага много:
http://apteka.framar.bg/30000412/%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D1%84%D0%BE% … B0%D0%B1%D0%BB-50

С него спадат за нула време!

# 574
  • София
Здравейте,

Вчера цял ден имах чувството, че някой ме е стиснал за гърлото и не можех сякаш да си поема въздух, в резултат на което вдишвах и издишвах учестено през устата. Случвало ми се е и преди, когато пиех противозачатъчни, но от както ги спрях (повече от 2г.), това ми е за пръв път. Към какъв специалист да се обърна? (нямам личен лекар тук и сама трябва да се насоча).  bouquet
Аз имах задух преди да ми открият хипофунция на щитовидната жлеза. Ако имаш възможност направи си кръвен тест на ТСХ.

# 575
  • София
Преди седмица ми сложиха коронка на последн зъб от метал.
Нямам доказани алергии,но често си прехапвам езика с коронката /явно е по-голяма/
Преди малко забелязах прозрачни мехурчета около прехапаното място на езика.
Жабуря с разтвори всеки ден,мия зъбите и приемам витамини.
Малко се уплаших,на какво могат да се дължат тези мехурчета?

# 576
Урина за ОХИ има ли специфичности как ше я давам. Първа сутрешна, пикай малко навън или няма никакви подобни неща?

# 577
При кашлица като започне откашляне какви са секретите?
Имам хрема, от там и кашлица, пия сироп от 3 дни. Нищо друго ми няма, нямам и не съм вдигала температура. Сутрин като стана отхрачвам едни жълто зелени секрети и дотам. Нормално ли е за отхрачване или ще трябва АБ?

# 578
  • на острова на мечтите
Преди седмица ми сложиха коронка на последн зъб от метал.
Нямам доказани алергии,но често си прехапвам езика с коронката /явно е по-голяма/
Преди малко забелязах прозрачни мехурчета около прехапаното място на езика.
Жабуря с разтвори всеки ден,мия зъбите и приемам витамини.
Малко се уплаших,на какво могат да се дължат тези мехурчета?
твърди ли са?Ако е така се дължат на запушена слузна жлеза. Случва се понякога. Минават от само себе си .
Коронката ти трябва да я регистрират с индигова карта и да провери зъболекарят ти дали е влязла напълно върху изпиленият зъб.  Циментирана ли е окончателно,или временно? Иска се време да се наместят коронките. Но иди до зъболекаря Peace
Ох, моите мехурчета не бяха на езика,а на вътрешната част на бузата. Но не е нормално. Иди до зъболекаря!

# 579
  • София
Данилу, не е циментирана. По-скоро са меки мехурчетата. И за сега се скриха. Дано не се получават.
Може би  се появяват ,защото се прехапвам на мястото. Задължително ще кажа на зъболекаря.
Много ти благодаря bouquet

# 580
  • на острова на мечтите
О,това е добре. Короните трябва да се наместят добре върху изпиленият зъб (малко като дънки след пране Wink)и после ако няма проблеми се циментират окончателно Peace

# 581
ЗДРАВЕЙТЕ ...на всички,искам да попитам има ли и други дами с оскъдна менструация?От половин година ми идвА само за ден и половина..след това ,малко кафяво и ..това е ..иначе на датата..От преди 4 месеца спрях цигарите ..и качих 15 кг..и бих го отдала на това..но ..не е от това.правих и тест преди месец-отрицателен...

# 582
  • Sofia
Отиде ли на гинеколог?

# 583
не съм все още..страх ме е да не е ...

# 584
  • Sofia
какво да е?....не се плаши и не си поставяй сама диагнози,отиди,нека те прегледа,може и изследвания да направиш....

Общи условия

Активация на акаунт