Бързи здравословни въпроси и отговори – 3

• 114 524
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Аз вече нямам хрема. Оправих се.

# 661
Здравейте! Искам да попитам, ако някой знае, болезнено ли е премахването на мастно топче?

# 662
Как се връща  #Crazyот 5 дни съм с тази ужасна хрема, днес съм 1 идея по-добре, остава и да се върне  #2gunfire

# 663
  • София

За колко време? newsm78 Антибиотик пи ли? При мен само хремата остана, и е редичка.... Sick

# 664

За колко време? newsm78 Антибиотик пи ли? При мен само хремата остана, и е редичка.... Sick

Не, без АБ. За 2 дни, само парацетамол и Вит.Ц.

# 665
Ама найстинa е много ужаснa Тази хрема! !!По голямата ми дъщеря зарази бебето, то е на шест месеца във болница сме, бебето е със много тесни ноздри и е някакъв ужас! !!От снощи и аз съм със хрема, такава никога не ме е хващалa.

# 666
  • оттам, откъдето започва България
Не, без АБ. За 2 дни, само парацетамол и Вит.Ц.
+ 1

# 667
  • оттам, откъдето започва България
Здравейте! Искам да попитам, ако някой знае, болезнено ли е премахването на мастно топче?
При мен мастните топчета бяха точно на китките на двете ми ръце. Премахнаха ги в различно време и в различни болници. И при двете операции гледах, тъй като бях с местна упойка. Не е болезнено. Ако е направена както трябва операцията бързо преминава възстановителния период. При мен се получи проблем с едната ръка, защото мастното топче беше се образувало между сухожилията, наду ми се ръката, беше кошмарно, но премина. Трябва да знаеш, че ако е на такова място, като моето, може отново да се появи. Това се случи и при мен на едната ръка, но ММ като ме стисна силно /болката е невероятна/ и то се пръсна и до момента го няма, а това беше преди поне 25 години. Така че - няма страшно!  Peace

# 668
Детето ми е с гадната хрема и направо полудях.Първо тече като вода,сега пък носа и е запушен и няма отпушване.Аз я минах,ММ и той.Ужасно беше,не успявах и моя нос да отпуша накрая.И 2-те ноздри запушени...ММ го повтори,приятелка и нея.И познати се оплакват,че не ги оставя по 2 седмици.  Sick

# 669
Аз от 3 седмици съм с тая гадна хрема. Стигнах до слагане на капки веднъж на ден, даже днес не съм си слагала. Обаче много ме боляха синусите и главата, говорих с личната, изписа ми Геломиртол и Ибупром Синус. Не знам от тях ли, обаче ми е доста по-добре.
Тъпото е че хремата на беб не знам с какво да боря вече. Тъкмо реша, че му е минала и пак тръгва.
Личната му изписа сега Макситрол.

# 670
  • Sofia
Не е болезнено,но си е оперативно,в операционна зала,с местна упойка,изследвания,болничен престой и т.н.
Моето беше на китката.
Може би зависи и колко е голямо.
Казват се липом тези образувания,доброкачествени са в повечето случаи.

# 671
  • Пловдив
Геломиртол е много ефикасен при хрема. На мен ми е помагал многократно още след втората капсула. Бонус ефект е свежият дъх.  Grinning

# 672
Здравейте, знаете ли какво означава резултат от цитонамазка 2гр. с единични койлоцити?
И друг проблем имам, вадиха ми долен мъдрец в сряда, вчера се изкъпах и от топлата вода ли, не знам, но днес ми се струва, че имам лек отток в бузата към устата и от другата страна т.е не към ухото, където е бил зъбът ( дано разбрахте какво обясних Wink)? Усечам си челшстта схваната. Нямам температура, не пия антибиотик, зъболекарят каза да изчакам до понеделник, но все пак, ако сте имали подобен експирианс моля да споделите.

# 673
За силно главоболие следствие на сега върлуващият чревен вирус, какво препоръчвате?

Само това не бях чула, че има чревен вирус  Crazy Sick

За главоболие-взимам Нурофен

Аз бях с температура, кашлица и хрема, изпих един антибиотик, 2 сиропа, пих геломиртол, синупрет, правих инхалации, пия ампули витамин С, клеева тинктура, парацетамол, ACC , терафлу, чайове, фрешове и всякакви витамини
Остана влажна и ужасна кашлица, на моменти чак задушаваща, а от вчера и бонус, постоянно имам някакви сополи, които се стичат към гърлото непрекъснато и не знам как да ги спра.
Виброцила дали ще помогне в тая ситуация?

# 674
С какво може да се премахне кокоши трън?

Общи условия

Активация на акаунт