Ултразвукова четка за зъби.

• 3 534
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте. Не мога да повярвам, че реално тук няма такава тема или просто аз не откривам... Има ли някой, използващ истинска ултразвукова? Казвам истинска, като отбелязвам, без електрически и звукови, като Philips-ките. Например Еми дент. Ако някой ползва, може ли по-подробно, почиства ли добре, наистина, откъде я купихте, с каква паста работи и откъде този консуматив? И не на последно - цена. Ще съм много благодарна за адекватен отговор!  yes

# 1
Аз имам megasonex. Много съм доволна. Използвам обикновени пасти за зъби, най-често elgydium. Сега чувам, че трябвало специални и не знам защо би трябвало за четката специална паста... Не помня колко пари е, 200 и нещо.

# 2
Благодаря  Hug

# 3
Аз имам megasonex. Много съм доволна. Използвам обикновени пасти за зъби, най-често elgydium. Сега чувам, че трябвало специални и не знам защо би трябвало за четката специална паста... Не помня колко пари е, 200 и нещо.
Здравей! От къде я взе на такава цена, аз попадам на над 300 евро?

# 4
Здравейте,

Почнах да ползвам ултразвукова четка.....като страничен ефект получих бяла черта ( като одраскване на емайл) и бели петна.....

При вас случвало ли се е

Общи условия

Активация на акаунт