Дългото чакане след трансфер 52

• 61 941
  • 782
  •   1
Отговори
# 645
Люксен,  Hug Hug Hug Hug

Само да кажа, че бг Магданоза е много по  богат на Съставки от Спирулината и стават чудесни смутита от него  Peace 

# 646
Мерси Фиоре Hug

Люксен Hug

Аз пък правих кръвен тест само веднъж, на 12-ти ден, точно, за да избегна силните емоции. Че като взех първия беше приключение. Момичето ми го подава и ме чита дали съм пациентка на клиниката (в Малинов го правих), а аз й  обяснявам, че не съм, но ходя при тях да си пускам  изследвания, защото са ми много близо. И тя ми вика - аа, няма проблем, питам, защото ако бяхте наша пациентка щях да ви пратя вътре да ви го дадат. И мен ми присветна нещо, ама с крайчеца на окото виждам нула. Как ми се разтупа сърцетооо. Поглеждам пак и гледам 191, аз съм гледала референтните стойности. Сърцето залупа още повече, благодарих, грабнах си мм за ръката, изскочих навън и ревнах. Хлип хлип, не мога да се успокоя Mr. Green
Та реших по- късно да направя само още един уринарен, че да си спестя сърцебиенето. После пък ме беше страх и него да направя, да не би да не покаже втора черта. И така... Blush

А нямаше ли нещо опасно в магданоза? Аз не ям newsm78

# 647
Люксен,  Hug Hug Hug Hug

Само да кажа, че бг Магданоза е много по  богат на Съставки от Спирулината и стават чудесни смутита от него  Peace 
Да де, ама той пък може да предизвика контракции в по-големи количества. Тя не е една. Laughing
Люксен, браво за резултата.

# 648
Само това не съм се разровила да прочета Simple Smile Мерсии Hug
това с магданоза съм го чувала, но понеже и при двете бременности (е продължили кратко не все пак ги е имало) ми се гадеше адски от магданоз (а приницпно обичам в промишлени количества) не го споменах.
иначе черната бира е много полезна за желязото също...но предполагам, че е става в сегашното ти положение  Hug

# 649
Червеното цвекло също е много полезно за хемоглобина. Баба ми има проблеми и единия път го беше закъсала доста, но благодарение на цвеклото се вдигна на крака.

# 650
Честито Люксен, много пазене сега първите три месеца , скоро да видите сакче , а после и сърчице!

# 651
Здравейте,момичета,не съм писала до сега,но редовно ви чета.Днес ми е 13 ден след трансфер на 2 двудневни ембриончета.Днес си направих един пиклив тест и какато винаги е категорично отрицателен.Това ми беше 5ти опит,сили вече нямам.....Вече не вярвам в чудеса......А така се надявах

# 652
13 ден на двудневни не е ли рано?

# 653
Здравейте,момичета,не съм писала до сега,но редовно ви чета.Днес ми е 13 ден след трансфер на 2 двудневни ембриончета.Днес си направих един пиклив тест и какато винаги е категорично отрицателен.Това ми беше 5ти опит,сили вече нямам.....Вече не вярвам в чудеса......А така се надявах

Разбирам те напълно! И не е необходимо да вярваш в чудеса докато не ти се случи. тъй като и аз съм по същия трънлив и безрезултатен път те съветвам - сменяй клиника и не повтаряй опит на едно и също място. Действай така както ти подксазва сърцето.  В крайна смека най-добрата клиника ще е там където успееш, другото си е лотария.  Hug

# 654

Съчувствам ти наистина. А направила ли си всички изследвания, в  една и съща клиника ли са всичките ти опити? Ако е така, смени лекаря, потърси и други мнения.

# 655
Цецка, много съжалявам!  Hug
То и това за клиниките много относително, всичко си е късмет, май. Моите три опита са в три различни клиники и пак нищо накрая.

# 656
Между другото цикъл нямам още(при предишните опити винаги ми е идвал,въпреки лекарствата),и кръвен тест не съм пускала още,той ми за 15 08(хубава дата),но нямам надежда,стед този грозен уринарен тест

# 657
Между другото цикъл нямам още(при предишните опити винаги ми е идвал,въпреки лекарствата),и кръвен тест не съм пускала още,той ми за 15 08(хубава дата),но нямам надежда,стед този грозен уринарен тест
Я, вземи си пусни един кръвен тест. Пожелавам ти много късмет!

# 658
Според мен е редно поне един кръвен Чхг да пуснеш преди да се отчайваш. При мен покливия тест не отчете доказана бременност, стеашни боклуци са тия тестове!

# 659
Още повече на 13 ден на двудневни....Пускай кръвен и махай тез пикливите тестове.

Общи условия

Активация на акаунт