Дългото чакане след трансфер 52

• 61 941
  • 782
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Цецка, Hug пускай кръвен. В нашата клиника една от акушерките ни така ми се скара като им показах положителен пиклив в деня на кръвния, че няма да го повтарям, че още ми е горчиво. Каза ми, че не вярва на урина, а на кръв и този тест си е само мой проблем, тя не му вярва. А беше положителен. Не се отчайвай, пусни си кръвен и тогава ще коментираме. Стискам ти палци. кога ти е датата за кръвен на теб?

# 661
Ще пусна в понеделник,както са ми казали.Благодаря ви момичета,наистина ми е малко по леко като споделих Hug Hug Hug

# 662
На мен доктора ми ми се скара на положителни пикливи на 6-7 ден / на 5 дневни/. Каза че са си мой проблем, той ми е дал дата за кръвен.

# 663
аз пък изобщо не съм правила уринен тест. Чакам си кръвните и това е!
Скрит текст:
В интерес на истината не ми се даваха пари, 20 евро струва един тест  Simple Smile

# 664

това с магданоза съм го чувала, но понеже и при двете бременности (е продължили кратко не все пак ги е имало) ми се гадеше адски от магданоз (а приницпно обичам в промишлени количества) не го споменах.
иначе черната бира е много полезна за желязото също...но предполагам, че е става в сегашното ти положение  Hug
Ще пропусна и магданоза, и черната бира Laughing Мерси за останалите храни Simple Smile
Бананче, на теб също Hug

Цецка, моето мнение също е да не разчиташ на уринарен тест. Магнетична да ти каже, тя беше писала, но не съм много сигурна колко точно беше - уринарен й беше отчел чак като чхг беше над 300 май, а пък се бяха хванаали двечки. Така че е рано още да се отчайваш. Между другото точно това имах предвид, когато се изказвах против ранните тестове, да не говорим за уринарните. Стресирате се излишно, а колко вреди това на ембриончето...Бъдете сигурни, че 100 пъти повече отколкото на вас.

# 665

това с магданоза съм го чувала, но понеже и при двете бременности (е продължили кратко не все пак ги е имало) ми се гадеше адски от магданоз (а приницпно обичам в промишлени количества) не го споменах.
иначе черната бира е много полезна за желязото също...но предполагам, че е става в сегашното ти положение  Hug
Ще пропусна и магданоза, и черната бира Laughing Мерси за останалите храни Simple Smile
Бананче, на теб също Hug

Цецка, моето мнение също е да не разчиташ на уринарен тест. Магнетична да ти каже, тя беше писала, но не съм много сигурна колко точно беше - уринарен й беше отчел чак като чхг беше над 300 май, а пък се бяха хванаали двечки. Така че е рано още да се отчайваш. Между другото точно това имах предвид, когато се изказвах против ранните тестове, да не говорим за уринарните. Стресирате се излишно, а колко вреди това на ембриончето...Бъдете сигурни, че 100 пъти повече отколкото на вас.

Мдаааа,  първи пиклив при ЧХГ 58,80 твърдо категорично отрицателен и въъображаема втора при ЧХГ 308  Laughing  Две седмици след това си препиках един за спомен

Това за магданоза никъде не съм го срещала, че води до контракции, за ананаса да ама за магданоза  newsm78 не че съм се спукала да ям

http://kenguru.bg/%D0%9F%D0%BE%D0%B4%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0% … rMpWLQtiLcZm-Ype-

# 666
Е, едва ли , ако изядеш една супа с малко магданоз ще стане нещо, но понеже спомена смути, а там ще трябва повечко, та за това се сетих. И за босилека се отнася същото, някои например ядат доста босилеково песто.

# 667
  • София
cecka_7905
Тринадесети ден на двудневни е рано за пиклив тест и много вероятно е да е неверен. Пусни кръвен тест утре и ще ти покаже реален резултат.

Люксен Hug браво. Много се радвам  bouquet

Момичета, имайте предвид, че Спирулината не е препоръчителна при бременност. Да, съдържа желязо, но понеже се прави от морски организми /водорасли/ е възможно да има вредни за плода /не за нас/ микроорганизми и бактерии. Дори и най-чистата.

# 668
Знам че е раничко,но се надявах поне бледа чертичка да има.

# 669
Е, едва ли , ако изядеш една супа с малко магданоз ще стане нещо, но понеже спомена смути, а там ще трябва повечко, та за това се сетих. И за босилека се отнася същото, някои например ядат доста босилеково песто.

Аз сложих малко защото имах авокадо, кисело мляко и смлени сурови семки  Wink
Пестото никак не ми понася  Sick Sick

# 670
Magnollia,  Благодаря за инфото, не го бях чувала това за спирулината и я обмислях Simple Smile  Hug

# 671
Здравейте,не съм сигурна, че е тук мястото, но все пак - някой има ли нужда от фраксипарин?
Имам останали две кутии по 10 инжекции,от 04 мл. Моля,ако някой иска- да ми пише на лични Simple Smile
От София съм

# 672
  • София
Цецка, чудесата стават като спреш да вярваш в тях Heart Eyes
И аз смятам, че няма нужда от излишни нерви, тестове и притеснения. Със и без тях бебета ще станат или не.

За клиникте, ами лекарите не са божества. Според мен най-важното е да им имаш доверие, другото божа работа

Нали тук обсъждахме, че няма 2 еднакви бременности. Е моите вървят еднакви, оказах се с цистит. С предната бременност точно по същото време имах Crazy

И да се включа и аз с компетентно мнение за желязото. Колкото и много желязо да има в зеленчуците то е във форма, която не може да се абсорбира от човешкия органзъм, само желязото от животински произход се усвоява, т.е. месо и то червено. Това с тези зеленчуци са си митове. Има си и хапчета, ако чак толкова не ви се яде месо

# 673
За успеха на един ин витро опит, голяма важност има и ембриолога. Ако екипа от ембриолози в една клиника не е добър, съответно и успехите са ниски, независимо от компетентността на лекаря. Работа на лекаря се свежда до откриване и лекуване на проблема, вземането на яйцеклетки, от тук нататък каквото ембриологът свърши. Така че момичета, интересувайте  се не само от доброто име на гинеколога, а и от името на ембриолога!
В търсене на клиника, изчетох доста неща и отсях клините с най-добри екипи, защото ин витрото е един процес, който не зависи само от лекаря!

Спомням си, че при неуспеха ми, лично ембриолога, заел се с нашия случай, дойде да ни разясни и покаже абсолютно цялата си работа, час по час, ден по ден. Т.е от фазата на срещата сперматозоид-яйцеклетка до оплождането и развитието.

# 674
За успеха при процедура са важни всички звена и най-вече симбиозата между тях и не напоследно място нашата вяра в екипа на който сме се доверили  Heart Eyes

И аз много четох , проучвах и накрая се срещнах с лекарите от избраните клиники и Калчев си го харесах със сърцето - като любов от пръв поглед, знаех че това е нашият доктор и се убедих, че наистина е така  Heart Eyes

Успех на всички  bouquet

Още ръся с надупен прашец  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт