Дългото чакане след трансфер 52

• 61 941
  • 782
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, здравейте!
От клиниката ме бяха предупредили за секса след трансфер. Явно обаче хормоните ми идват вповечко, защото втора поредна вечер сънувам сънища, които завършват с оргазъм  Embarassed
Ошашках се, че това може да е навредило на ембриончетата.  Tired

# 166
Jedi  Hug Heart Eyes  Mr. Green
Стела има голяма вероятност да си бременна. Не се шашкай нищо не можеш да им направиш. Това е абсолютно нормално да имаш мокри сънища.

# 167
Момичета, здравейте!
От клиниката ме бяха предупредили за секса след трансфер. Явно обаче хормоните ми идват вповечко, защото втора поредна вечер сънувам сънища, които завършват с оргазъм  Embarassed

На мен в клиниката ми казаха, че секса след трансфер не влиае   Laughing И аз ги послушах  Joy

# 168
Момичета, здравейте!

На мен в клиниката ми казаха, че секса след трансфер не влиае   Laughing И аз ги послушах  Joy
Последно - влияее или не влияе??   Joy

# 169
Момичета, здравейте!
От клиниката ме бяха предупредили за секса след трансфер. Явно обаче хормоните ми идват вповечко, защото втора поредна вечер сънувам сънища, които завършват с оргазъм  Embarassed
Ошашках се, че това може да е навредило на ембриончетата.  Tired

На мен в клиниката ми казаха, че секса след трансфер не влиае   Laughing И аз ги послушах  Joy

Но нали се слага вагинален крем, не оказва ли някакво влияние?
В сряда съм пак на лекар и този път ще го питам.

# 170
Ох, успокоихте ме  Hug
Доста се бях притеснила, то вече за какво ли не внимавам, сега и от сънищата си да почна да се плаша  #Crazy

# 171
Ох, успокоихте ме  Hug
Доста се бях притеснила, то вече за какво ли не внимавам, сега и от сънищата си да почна да се плаша  #Crazy

Душичка Hug

# 172
Сексът след трансфер е категорично забранен до теста! Сънищата няма кой да ви забрани  Simple Smile
 Имайки предвид душевната болка от неуспешните опити, лишенията с които се примиряваме , безсънните нощи, нервите, сълзите за да стигнем докрая, секса ви е най-малкия проблем. Едва ли има някой, които не може да издържи без секс до края на бременноста.

Въпрос на личен избор. За мен е по- важно да си гушна човечето след 8 месеца, отколкото няколко оргазъма. Grinning

Последна редакция: пт, 29 юли 2016, 13:26 от mariana_

# 173
не знам за вас, но аз имам много завишено сексуално желание, което си мисля, че не трябва да се подтиска. За момента удържам  Embarassed

# 174
  • София/Севлиево
От 2 месеца секса е мираж,нямам никакво желание,само един път сънувах нещо,но дори не помня точно какво.Да му мисли ММ ,с миналата Б до началото на 4 месец се въздържахме,но тогава поне имах желание,а сега...

# 175
Явно зависи от клиниката. На мен ми дадоха две страници с описания: В деня на трансф. - почивка, след това може да се пътува, да се вършат нормалните неща в къщи, да се взима душ, да се кара кола или да се пътува със самолет, МОЖЕ сексуални контакти. Не може тежък спорт и тежка работа, никакви рентгенови снимки, и не трябва да се лежи. Предупреждават за предместруални усещания.  Та споко:))

# 176
Честито на всички видели положителни тестове  Hug Heart Eyes Безпроблемни бременности и здрави бебета по термин  bouquet

Проблема на секса, е че при оргазъм има контракции, които не са препоръчителни точно след трансфер  Peace Но всеки сам си преценява  Sunglasses

# 177
Ами аз пък съм чувала, че първите дни след теансфер дори е полезен за имплантацията, но не знам дали е вярно. Аз лично не съм го изпробвала. Mr. Green Нещо като ананаса. Grinning

# 178
Сексът след трансфер е категорично забранен до теста! Сънищата няма кой да ви забрани  Simple Smile
 Имайки предвид душевната болка от неуспешните опити, лишенията с които се примиряваме , безсънните нощи, нервите, сълзите за да стигнем докрая, секса ви е най-малкия проблем. Едва ли има някой, които не може да издържи без секс до края на бременноста.

Въпрос на личен избор. За мен е по- важно да си гушна човечето след 8 месеца, отколкото няколко оргазъма. Grinning

Това са пълни глупости, че е категорично забранен! Това ми е трети опит в две клиники и в двете ми дадоха насоки след  трансфер и навсякъде пише, че не пречи.
Но си права, че е въпрос на личен избор  Wink

# 179
Ами аз пък съм чувала, че първите дни след теансфер дори е полезен за имплантацията, но не знам дали е вярно. Аз лично не съм го изпробвала. Mr. Green Нещо като ананаса. Grinning

При нас го искаха преди трансфер, след ни забраниха до 10та седмица  Peace

Общи условия

Активация на акаунт