Искам да кажа ... (83)

• 63 424
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
  • дядовата ръкавичка
Много ми хареса този ликьор. Най-вече с това, че лесно се приготвя  Wink. Ще се пробвам. Какво количество се получава - пак 1/4 бутилка ли?

# 196
Домашна вишновка миналата година пих, разкошна.

Аз багаж влача много. Най-малко 40% от дрехите остават необлечени.

# 197
      Наистина е лесен, но трябва да е с хубави плодове, аз го правя само с горски, които събирам.

Май не го обясних добре, като се разтопи захарта- така, да изглежда като коричка върху плодовете, бутилката се долива с водка до горе. Не става много силно, а и освен това е по-вкусно като се добави лед в чашата при сервиране.

Ако правите по Коледа АКК / на Джемма/ и сте загърбили диетите за този период, много си "вървят" двата продукта.

# 198
  • До морето
Рая, два бона е Мимата. Освен скъпа и красива е и тясна и неудобна. Моите кюфтета на третия месец намаше да се събират в нея.
Антигонче, блажени са вярващите  Laughing памперси, бодита и шишета каза  hahaha Joy hahaha. Ако Черното коте не ти прати списък, аз ще ти пратя моите - уърдовски файл и екселска таблица.
Аз чета темата за гащите, страшна драма.

# 199
Коя е темата за гащите?

# 200
  • До морето
На Шанталката темата, тя вече е заключена, ама аз нали все съм неразбрала....

# 201
Пф, по гащите ще ги познаете и след смяна на профила Laughing

# 202
Взимам толкова багаж, колкото обличаме , но всеки ден се налага да пера. Това ми е най-досадното.

Каквото перете всеки ден  Shocked
Аз само банските, мръсните в една торба и си чакат като се приберем.
Винаги вземам повече, нека да има, особено за децата като бяха по- малки, сега е по- лесно вече
Бельо, бански, бебето, тогава на 2м и половина, го преобличахме по 3 пъти поне, (3 броя бодита х 8 дена = 24 бодита, които нямах и е напълно излишна такава бройка), каката я преобличахме по 2 пъти + поне 5 чифта гащи, които ползвахме и за бански, а и нашите дрехи. Не мога да си представя как ще мирише един сак с непрани една седмица дрехи Sick Stop.
П.П. Моите 2 вишута ми стигнаха, за да си избера количката, която вози и дребното и изобщо не ѝ личи Heart Eyes. Много съм доволна от нея и с мъка ще се разделяме.
И на морето шишета не съм носила.

Последна редакция: вт, 26 юли 2016, 14:34 от Лятo

# 203
  • Ямбол
Аз пък на морето не нося бебета и ми е по-добре.

# 204
Твоите не са ли големи?

# 205
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз, моя син едногодишен го заведох за пръв път на море и изглеждахме, като много други тръгнали с бебе на море ooooh! Tired Tired Tired
Носех си:
пюрета за целия престой от 10 дена, каши - също толкова, термокана, сухи млека, шишета, легло-кошара, матрак за бебето, леген, щипки, прах за пране, джъмбо памперси, чаршафи и бельо, количка, купища дрехи негови, още по-голям куп играчки + басейни, лопати, кофи, пояси и каквото има по пазара Mr. Green За нас по-малко неща Mr. Green Взимахме и допълнителен багажник първите години hahaha hahaha hahaha
А, и неизменната чанта с лекарства Laughing

# 206
  • Sofia
И аз тъй  Peace Party. Бебето го оставях на бабите и си плажувах необезпокоявано  Whistling.Но пък, докато се занесяхме при майка ми за дълго стоене, тъпчех яко багаж  ooooh!.Сега поне возим САМО дрехи.
Приготвянето на багаж е в състояние да ме откаже да пътувам  Crossing Arms.Докато измисля дрехите, да ги комплектовам, все си ограничавам чантите/обувките...за какво ги купувам, се чудя  Thinking,задължително лекарства носим. Абсурд за 5-6 дневен престой в хотел да пера  Naughty. Колко да са мръсни дрехите, че и да се вмиришат  newsm78, комай си миришат на ароматизатори и парфюм,ама нали са обличани, а и съм предвидила други...Като заиграят тенис моите е друга бира  Sick.Пера им чорапите ПОНЕ  Crazy.

# 207
  • sofia
Добре де, аз на морето всъщност изкарвам с по-малко дрехи, сравнено като съм вкъщи или на работа. По цял ден съм по бански, все пак  Laughing От обувките само джапанките и сандалите нося, не че не съм помъкнала още 2-3 чифта, но винаги остават необувани. В действителност, само една година не си взех дълъг панталон и като хвана студ и дъжд. От тогава винаги си нося в багажа дълъг панталон, за да ми е хубаво времето  Mr. Green

Планината е друга работа.
Иначе бързо стягам багажа. Списък правя, за да не забравя нещо извън дрехите.

Захир, лютеница се прави на двор и с големи тави  Simple Smile Че да има повече резултат от зора.

# 208
Лиляна, ти като не носиш, други си ги водят бебетата.

Дали ще съм с едно по-голямо дете и бебе, или без бебе...все тая.
Малкият на 6месеца го заведохме на море, не съм усетила изобщо зор. Той беше само на мляко тогава.

# 209
Така, от къде да почна.
Хайде от багажа.В един куфар слагам дрехите на децата. По 2 чифта къси панталони(че ако е само един може да се изцапа още първия ден фатално), 2 чифта дълги. Пак по същата причина. Тениски, гащи, чорапи, бански, пижами и плюшените играчки, с които спят. Друг куфар с наши дрехи. Нося сешоар, но не и ютия. Малко лекарства. Още от тръгването чантата за плажа е готова- чехли, млека, бански, очила, хавлии. книжка. Имам и чанта с обувки, която си седи в колата. Чантата с джаджите не я броя за багаж.

Когато сме на плаж аз си почивам, а ММ се занимава с децата. Аз само камъни събирам с тях.

Антигона много искам да я видя бременна. Пък нека ни дудне колкото си иска!

Алина, скоро си мислех, че от доста време не си слагала снимка на децата.

Общи условия

Активация на акаунт