Искам да кажа ... (83)

• 63 435
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
Никога не съм си зарязвала децата, за да си правя кефа. Навсякъде ходим с тях и не го разбирам това оставяне по баби, за да си починели родителите ooooh!. Определено съм на принципа който си има деца, да си ги гледа и се надявам да огледаме и възпитаме отговорни хора, които си гледат сами децата Peace. Тогава мислим да обикаляме света Mr. Green.

# 211
  • Ямбол
Аз пък на морето не нося бебета и ми е по-добре.
Твоите не са ли големи?

Преди да станат големи са били бебета. Не съм ги водила на море в бебешкия им период до към тригодишни.

# 212
  • Mediterraneo
Голямата беше на море за първи път на годинка, малката- на 6 месеца. Предпочитам втория вариант- тогава ядеше само кърма и веднъж дневно оризова каша. Не съм мъкнала нито пюрета, нито шишета, нищо, освен една кана за вода, 2 лъжички, паничка и пакет каша. По цял ден беше голо бебето, по памперс, даже и откъм дрехи не съм се престаравала.
От друга страна- никога не се ограничавам откъм багаж, ако сме с кола, т.е. не ползваме обществен транспорт и не нося багажа на ръка. Преди време имахме Еспейс- ех, колко нещо събираше тази кола  Heart Eyes

# 213
  • Бургас
Не виждам нищо лошо родителите да почиват без деца. Аз бих го правила, но няма на кой да ги оставям.

# 214
  • някъде ... тук ...
Имах списъци, сега вече почти не ги ползвам. Само за палатката на диво е набран и седи на харда.
Водили сме бебета на море. Определено никога не съм носила кошара, корито и матрак.
На кърма беше лесно, после - пюретата и кашите си ги носех.
Сега допълнителните багажи като каяк, колелета, пособия за шнорхелинг и подобни заемат повече място. Саковете са по-малко  Crazy

# 215

Сега допълнителните багажи като каяк, колелета, пособия за шнорхелинг и подобни заемат повече място. Саковете са по-малко  Crazy
Напълни ми душата!
В края на седмицата се изнасяме само с багаж. Може да взема само 2 чифта ролери! Blush

# 216
От няколко дни до мен плажува една баба с  2 деца, не ги знам в колко пристигат, но си тръгват към 10. Горката жена носи дамска чанта, 2 големи найлонови торби + 1 голяма чанта от плат. Видях е да прибира дори сгъваеми столчета за децата. Отделно от това децата са с по 1 раничка на гърба, където са им хавлиите. За да прибере багажа и отнема поне половин час, сигурно толкоз и да го извади.

# 217
  • До морето
Моите деца ги кърмя, тъй че и да искам и да не искам - до към годинката са плътно с мене. Самуил беше на месец като бяхме на почивка. София на 3 месеца ходи на Банско  Laughing Нямам драма аз- ни с багажи, ни с деца.Толкова обичам да пътувам, че ей сега да ми кажат и до час съм готова да тръгна.
Като ходим някъде в чужбина с мъжа ми сме сами, щото пада здраво обикаляне и няма смисъл да ги мъкнем насам-натам, като почнат да разбират тогава, иначе по почивки са си с нас. Навремето и нашите така ме водеха навсякъде, не го разбирам това родителите да отмарят някъде, пък децата хвърлени на бабин дом.

# 218
Искам да кажа, че с най-голям кеф седнах с чаша плодово студено вино, домати и сирене, мислех, че няма да се добера до този дзен вече  Crazy И скатах женската ни вечер, но съм наистина много уморена. Днес се качих в колата и не можах да се сетя коя улица беше затворена и на къде да тръгна, а тази улица е затворена вече почти месец, да не мислите, че е нова... Само няколко дни още ще е така, имам нужда да си заредя батериите.

Отделно е много лошо да ви кажа при мъжа ви да няма толкова работа, цял ден днес имаше опити да ме занимава с:
- камиони с тухли
- отоплителна/охлаждаща система
- море за уикенда
- хотели за морето
- подарък за рожден ден
 Crazy Милото ми то. Но днес за пореден път се убедих какъв пич е той, ма това е друга тема  Mr. Green

И накрая отидох до пощата взех едни пратки (вдигнаха ми ниското кръвно, естествено, бг пощи се пак!), които ще подарявам на приятелка + едни почистващи гъби (то не са и гъби де), които излъскаха уникално керамичните ми котлони, там където пробвах, които с нищо не се изчистиха, бая пари за препарати дадох, а това е с гола-вода. Но друг ден ще ги изтъркам, сега само пробвах. Прибрах дрехите, че всичко беше по сакове и раници, пуснах пералня и се размазах тук. И няма какво да ме вдигне, честно!

# 219
Mър, наздраве! Аз с розе за поредна вечер!

# 220
Mariposa_Malva, госпожицата прояде ли? Нашият онзи ден направи рекорд от стотина грама. След това пак по 5-10 лъжички и плодове освен диня не желае Sad.

# 221
Никога не съм си зарязвала децата, за да си правя кефа. Навсякъде ходим с тях и не го разбирам това оставяне по баби, за да си починели родителите ooooh!.
Много е полезно това.  
Блазе на тия с разбраните и работливи баби. Моите хем криви, хем свадливи, хем мързеливи. И не гледат внуци.

Майките, които работят и гледат деца без помощ от баби или се състаряват преждевременно или се алкохолизират преди сватбите на децата и не доживяват свободата си...

# 222
  • Бургас
Аз ги гледам сама.Майка ми е далеч,свекърва ми живее в същия град, но не ги е виждала от 10 месеца. Единственият път в годината,в които ги оставям на майка ми и то с преспиване е, когато фирмата на мъжа ми организират коледен банкет с половинките ,някъде с преспиване. Правя го без да имам и грам угризения.

# 223
Ние, дето си гледаме детето без помощ сме се спаружили и сбабичосали, хохохо. Това е най - удоволствие, да си гледа детето един родител.

# 224
Ходихме ние на шопинг и после на раздумка по женски. Одържах фронта и нищо не си купих  Mr. Green Обаче много ми се спи, изтощена съм. Искам да си идва съпружието от работа и да си лягам.

От към багаж сме компактни. Един сак и една раница за двама ни. Но аз съм тренирана от студентските години, когато разнасях дрехи, кърпи и чаршафи като улава, защото в началото живеех при една баба, която нямаше пералня  ooooh! Когато си намерих нормална квартира се специализирах в пътуването с малко багаж. Мъжът ми мъкнеше дрехалаци като кокона първите 2-3 пътувания, но го дресирах и него  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт