Искам да кажа ... (83)

• 63 507
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
И аз съм от тези с многото багаж Simple Smile Слагам различни дрехи за всеки ден, много козметика и какво ли не. Разбира се накрая изкарвам почивката с 2,3 парцала и без никакъв грим, ама така и не се отучих да не тъпча на макс куфарите. ooooh!

# 226
  • До морето
Mariposa_Malva, госпожицата прояде ли? Нашият онзи ден направи рекорд от стотина грама. След това пак по 5-10 лъжички и плодове освен диня не желае Sad.
  Hug Някой е запомнил мойта драма. Не яде, почти изцяло на кърма сме, с режим на новородено  baby_neutral Отскоро яде само едноедно определено пюре на Гербер и това е. 90 гр.на 2 пъти го давам. Каши никакви не иска, чудя се как да вкарам глутена. Иначе ябълка, банан, диня и краставица смуче като невидяла  hahaha
И вие ли сте на кърма?

# 227
  • Бургас
Много е трудно да не ти яде детето. Дано скоро влезе в релси. Аз глутена го вкарах в коричка хляб. И с двете деца.

# 228
  • До морето
Много е трудно да не ти яде детето. Дано скоро влезе в релси. Аз глутена го вкарах в коричка хляб. И с двете деца.
Ами нали там схема има за глутена овес-ръж-ечемик-пшеница. Ама то не ще и 1 лъжица да изяде, само като види кашата и стисва устата. Иначе е страшна бабанка, от кърмата е напомпана като бройлерче  Laughing

# 229
Като истински мъж предпочита... натуралната храна Whistling. Така се шегуваме с една дружка.
С каката трудно вкарах глутена, след годинката, че ми реагираше преди това. Със ситното - с коричка хляб, белким хапне нещо. Имаме пекарна наблизо и това е една от дестинациите, която посещаваме по време на следобедната разходка.
В събота предложих сьомга, категорично отказа и половин тенджера супа я изхвърлих Close.Чак ме е яд, че готвя понякога. За сметка на това е жизнен, щастлив и знам, че все някога ще прояде Whistling.

# 230
  • Бургас
Знам я схемата. Не съм я спазвала. Не са имали реакции.
Едно дете от отчетната на малката ми дъщеря живее на кашкавал и хляб. Майка му в чудо се вижда. Пробвала ли си ЗВБ -захранване водено от бебето?

# 231
  • До морето
Пиша на ЛС да не разводняваме тук.

# 232
За първи път съм на море за седмица с 3 бр. къси панталони, 4 тениски, 2 чифта бански,кецове и гумени сандали.Детето е горе-долу със същият багаж. Баща ми каза, че ако помъкна пак големият куфар няма да пътуваме в неговата кола а на автостоп.... Ми ОК съм засега 😉

# 233
  • Варна
Три пъти пълня и изпразвам чантата вече.
Не съм върху себе си... Хич не ми се мъкнат
много дрехи, ама пусто и аз глася за всеки
ден по един кат. Гледам температурите... ще
са ужасон, а как хем да съм наконтена, хем
да съм туристка... Crazy 

# 234
За първи път съм на море за седмица с 3 бр. къси панталони, 4 тениски, 2 чифта бански,кецове и гумени сандали.Детето е горе-долу със същият багаж. Баща ми каза, че ако помъкна пак големият куфар няма да пътуваме в неговата кола а на автостоп.... Ми ОК съм засега 😉
Дожаля ми за теб. Да ти пусна една портативка http://s1emagst.akamaized.net/products/3257/3256853/images/res_e … _150x150_vprq.jpg да поизпереш, и центрофуга има.

# 235
Майките, които работят и гледат деца без помощ от баби или се състаряват преждевременно или се алкохолизират преди сватбите на децата и не доживяват свободата си...
Скоро това ще го изпитам на собствен гръб и чак тръпки ме побиха, като те прочетох. Но...... до сватбата на децата има доста време.
Оставаме си децата при свекърва ми, когато решим да излезем до късно или сме извън града. Говорим за една нощувка, не повече. Там на дъщеря ми й е много приятно, защото има още две братовчедки. Синът ми понякога реагира, но нямам угризения.

# 236
Дожаля ми за теб. Да ти пусна една портативка http://s1emagst.akamaized.net/products/3257/3256853/images/res_e … _150x150_vprq.jpg да поизпереш, и центрофуга има.

Joy Ай стига с тия перални и сушилни Joy Няма да пера! Мърлява ще си ходя Joy

# 237
  • Sofia
Количеството багаж си зависи от мястото, настаняването и транспорта, както и сезона, разбира се. На вилата си изкарваме по пижами и бански.По хотели имат и вечерен дрескод-спазваме го Peace.
Не се тревожете на неядящите деца Hug!Често става обратното по-късно  Hug
Evil,къде ще обикаляш?

# 238
Никога не съм си зарязвала децата, за да си правя кефа. Навсякъде ходим с тях и не го разбирам това оставяне по баби, за да си починели родителите ooooh!.
Много е полезно това.  
Блазе на тия с разбраните и работливи баби. Моите хем криви, хем свадливи, хем мързеливи. И не гледат внуци.

Майките, които работят и гледат деца без помощ от баби или се състаряват преждевременно или се алкохолизират преди сватбите на децата и не доживяват свободата си...
Разсмя ме Simple Smile

Зависи за каква помощ става въпрос; дали детето да е на отглеждане или при бабаите всеки уикенд и ваканции или да се остави 3-4 пъти годишно за 2-3 дни някъде?

Иначе багаж нося повечко, но и много разтоварвам и изхвърлям и пълня на връщане с нови неща Simple Smile)

Антигона, очакваме новина скоро значи.  Heart Eyes

# 239
Количеството багаж си зависи от мястото, настаняването и транспорта, както и сезона, разбира се. На вилата си изкарваме по пижами и бански.По хотели имат и вечерен дрескод-спазваме го Peace.
Не се тревожете на неядящите деца Hug!Често става обратното по-късно  Hug
Evil,къде ще обикаляш?

И аз преди време коментирах дрескода в някои хотели ама Тонка не ми повярва. Досадно ми е но и аз го спазвам Peace

Общи условия

Активация на акаунт