Искам да кажа ... (83)

• 63 510
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
Какъв е дрескода, стана ми интересно?

# 241
  • Sofia
Какъв е дрескода, стана ми интересно?
Мъжете да не са по шкембета, жените-по цици-може  hahaha
Вечерно облекло Crazy,дълги панталони за мъжете и обувки..жените-по парфюм Mr. Green.Добре,че не е  black tie изискването  ooooh!.
Круизните пътувания,например имат доста конкретни изисквания...за това и не ходим Grinning,не мож' ги покрием.

# 242
# 243
Честит РД! Жив, здрав и щастлив да си Сандоканчев  Simple Smile

# 244
  • Ямбол
ЧРД, Сандо.
Любов и щастлив живот с твоите момичета.
Аз пия нещо слабо - вино, коктейлче, може и бира в краен случай.

# 245
ЧРД, Сандо.
Любов и щастлив живот с твоите момичета.
Аз пия нещо слабо - вино, коктейлче, може и бира в краен случай.
Сичката бира https://www.google.bg/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fmedia1.s-nbcnew … ct=mrc&uact=8

# 246
  • Ямбол
Един съвет от мен, като намериш нещо с Гугъл, не копирай горния адрес, а дай десен бутон върху изображението и избери Копирай адреса на изображението или както е там на английски. После евентуално може да го сложиш в тагове за изображение.

# 247
Един съвет от мен, като намериш нещо с Гугъл, не копирай горния адрес, а дай десен бутон върху изображението и избери Копирай адреса на изображението или както е там на английски. После евентуално може да го сложиш в тагове за изображение.
Нищо ни разбрах, свърши пиенето ли newsm78, хохохо, нещо не излиза ли newsm78

# 248
  • Ямбол
Кофти са ти линковете, които пускаш. Аз лично не ги отварям тези през Гугъл. Но както си решиш.

# 249
  • Варна
ЧРД Сандо, жив и здрав да си!

Гена, ще ходим до Рим. Много се вълнувам.
Писах преди, мечтата ми да отида в Италия
с най-добрата ми приятелка се сбъдна,като
на магия. Никога не е пътувала извън БГ.
Искам всичко да е перфектно. Направила съм
план-програма за всеки ден. Големи жеги ще
са идните дни, ама по къси гащи, потник и
сандалети из Ватикана няма да я бъде... Намятах
едни дълги рокли в чантата и май това ще е.
Виж на Ловето сакчето,го спретнах за 5 мин. Crazy

# 250
  • някъде ... тук ...
ЧРД, Сандо!
Права е Лиляна - опитай да разбереш как да слагаш картинките от Гугъл. По-лесно е - и за теб, и за всички Peace

Евил, да си изкарате страхотно!

За бабите - всеки знае себе си и семейството си. Нашите са далеч, така че никога не сме ги оставяли за по вечер или две, за излизане на кино или на вечеря. Обаче пък всяко лято са по за месец при всяка баба. Тази година едната баба е нещастна, че най-голямото внуче ще е само 1 седмица при тях, защото все пак стажът е по-важен Simple Smile
Не мисля, че ще се сбабичосам по-рано. Все пак баланс някакъв има, поне за нас Crazy

# 251
  • До морето
Еееех Евилче, сега и тебе да те мисля, кой знае колко ще ти е гадно в Рим  Mr. Green За колко време отивате, хубаво да си изкараш!

Сандо, честит да си! Всичко най- хубаво ти желая на теб, на жената, на щерката, на дакелката, на цялото Ви семейство  Laughing Мъж Лъв мммм приказка, от любимите ми  Laughing

Аз досега рових в Читанката да търся от вашите книги, но не успях да намеря Турист по неволя и Креватните тайни на майсторите готвачи. Може ли някой да помогне?

Я, да питам някой поръчвал ли е от тези детски хартиени торти за детска градина? Какво слагате вътре? Моето дете не яде вафли, шоколади, барнита? Какво да пъхна вътре?

# 252
Сандо, ЧРД!!!  Hug Жив, здрав и много поводи за празник да имаш с любимите хора!!

Evil, Рим е прекрасен град. Аз съм била веднъж за три пълни дни и трябва да ти кажа, че никога не са ме болели краката толкова.. Доста е обикалянето, много има да се види и никога няма да е достатъчно. Моят съвет е.. задължително си вземете Рома пасс, тя дава възможност за някои обекти безплатно, а за другите с намаление, това е най-изгодния вариант. Има и карта доста подробна на града и метрото към нея, така че доста ще ви олесни. Но.. поне според мен, не обикаляйте само забележителности. Оставете си време да седнете някаде с по чаша винце, града да вибрира около вас..да хапнете паста, пица и просто да усетите атмосферата. Пожелавам ви незабравимо пътуване!!  Heart Eyes

Черпя ви с няколко любими мои снимки от Рим:

Скрит текст:

# 253
Добро утро!
Евил, прекрасно пътуване ти пожелавам.
И ние навсякъде сме с детето, няма кой да ми го гледа, а да стоя 3 години вкъщи, не искам и да си го помислям. Все пак предпочитам да си гледам детето на морето, по-възможност по-дълго, отколкото в София, но не става.
Марипоса, мислех да поръчвам хартиена торта тази година, но и аз бях в същата чуденка какво да сложа и накрая поръчах френска селска торта, абсолютно изчистена от боклуци. Иначе може да им сложиш свирка и балон, не е нужно да е нещо за ядене.

# 254
Санде, жив и здрав да си, все така забавен и грижовен  Grinning Наздраве!

Добре,че не е  black tie изискването  ooooh!.

А, това ме интересуваше  Crazy

Евил, завиждам благородно! После, снимки да покажеш  Hug Прекрасно изкарване Grinning

Общи условия

Активация на акаунт