Искам да кажа ... (83)

• 63 470
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Питай в лабораторията, в която ще ги правиш, до колко часа вземат кръв. Когато си правех за себе си, помня, че беше много рано сутринта, нещо като до 8, а аз отидох доста по-рано, че уж да не чакам с останалите дълго.
Лили,мерси,че ми обърна внимание  Hug. Казаха ми-колкото по-рано сутрин се правят,толкова по-точни са резултатите .Така,че ще се спретна към 8 ч. и аз  Crazy.

На мен пък за щитовидната ми казаха, че няма значение кога, но аз отидох сутринта на гладно и ми взеха кръв.Мисля и предната вечер внимавах да не прекалявам с храната.Но аз винаги изследвам и хемоглобин и желязо, защото съм анемична.

# 76
Кате, да ти е жива и здрава щерката!
Имаме по две тераси на всеки етаж и голям двор, тъй като лятото не сме си у дома почти нищо не ползваме. Аз не обичам много се седя на тераста, предпочитам си в хола на дивана, той е точно до вратата и влиза хладина и свеж въздух. Ако имах тераса с морски изглед, друго щеше да е:)

Али, месната пица ми е една от любимите режимни храни, слагам каквото намеря и всеки път е идеална.

Нашите приятели имат малък проблем с персонала и няколо дни ще го играя готвачка на бира- скарата, дали да викам "парят не се барЯт" един вид да стимулирам продажбите Simple Smile)))) Или да припявам хита от 80-те каравана Чайка, много е добре и там, както беше:) Превид че в караваната е около 40 градуса, ше съчетаем работа със спа-сауна:))) В близост има един страшен конкурент, щрака с щипките и кани, трябва и аз да усвоя тоз мурафет:)))

# 77
Hug

Хора, здравейте в новата тема! Аз оцелях! Качих се до хижа Рай и съм много доволна. По едно време доста се озорих, но в крайна сметка, всичко е добре когато свършва добре! Вчера ходихме по билото точно в най-адската жега и сега съм снабдена с текезесарски тен. Там е много красиво!

Захир,  моля те, разкажи повече, може и на лични! Отдавна съм си наумила това място, но все не остава време.
    Има  ли добра маркировка, стръмно ли е много, колко дълъг е стръмният участък, колко време ви отне качването до хижата? Въобще всичко ми е интересно.

Екатерина, честит празник , нека детето да расте здраво, щастливо и слънчево като днешния усмихнат ден!

По темата- всичко си имам, нищо не използвам. Терасата ми е интересна с нещо като ложа в едната част, някога имах масичка с 4 стола и омайвах там мъжа ми / преди да стане такъв/ с вечеря на открито и на свещи.Сега терасата е все заета с нещо, като почнем от старото колело на детето... не ми се приказва. Но има останал един стол, който иска да пие кафе на открито.
      Имам и къща с двор, но все още не живеем там. В къщата на единия етаж има и чардак, но не е сложен парапет още. Абе,никаква работа.

Тони, щастливи и прохладни дни в любимите Родопи! През август и аз съм се засилила нататък.Мин година пропуснах и сега имам да наваксвам

# 78
  • София
Благодаря!
След Родопите сме 9 дни на море.  Grinning
С толкова много багаж пътуваме, че срам ме хваща.

# 79
Тонка, седнах на дивана ти  Wink Ужасно е удобен наистина, завидях благородно  Heart Eyes
Даже всичко му се перяло...аз обаче съм доникъде със смяната на моя, тая промоция ще я изпусна със сигурност. Иначе в магазина е валидна от 23- 29 юли, а аз съм сигурна, че беше по- от рано

# 80
Светкавица  Hug Качихме се от Калофер, местност Паниците. Там паркирахме. Мислех си аз, че трябва там да си останем..рекичка, хлад, кеф, ама не..ще катерим! От там нагоре е супер стръмно, песъчливо, но не е много. После следва по едно било, около час, на адския пек, но е равно, след което влизаш в гората. Там е разнообразен терен, има и зор. Но най-големия е точно преди хижата, последните 1-2 км е само нагоре. Това ми е втората хижа в живота и все пак додрапах. Додрапах е точната дума, в последните метри лазиш...  И ти ще можеш.  Само не носи много багаж, че моя мъж, който много ходи по планини, едва се качи! Мъкнеше една многооооо тежка раница, с палатките вътре, спалните чували и дюшеци и направо ми се ревеше като го гледам. Не е леко, ама не е и нещо непосилно. Прехода е 4.5- 5 часа с почивките. Красиво е много, Райското пръскало е точно зад хижата.

Тонка, прекрасно прекарване да имате в Родопите!!  Heart Eyes

JACKLIN*  къде ще го въртиш тоя бизнес?  Сигурна съм, че и без мурафети хората пак при теб ще се спират, дет' се вика.. който разбира, при Жаклин се спира!!!

# 81
  • Пловдив
Не се ли окъпахте на пръскалото? Аз последния път го направих неволно, с все дрехи, спънах се и пляс! във водата.

# 82
  • дядовата ръкавичка
Честит рожден ден на момиченцето на Екатерина! Да здрава и весела!

Предвид, че сме в къща, имаме и двор, и тераси. Вечеряме само навън през лятото.
За жалост, напоследък нямам много време за книжки и мързелуване.

Захир, чуден преход сте направили. Много обичам планините, особено Рила и Пирин.
Онзи ден направихме едно 6-часово преходче с щерката от Бистрица до Алеко и обратно. Малко ни беше страх от мечки  Sunglasses, понеже им бяхме конкуренция за малините, но оцеляхме неизядени.

Нашите приятели имат малък проблем с персонала и няколо дни ще го играя готвачка на бира- скарата, дали да викам "парят не се барЯт" един вид да стимулирам продажбите Simple Smile))))

Grinning

# 83
Захир, благодаря!  bouquet А маркировка има ли хубава? Съвсем ли не е възможно да се пренощува на хижата, колко време предв. трябва да се търси контакт за места?

Аз съм ходила уж из Родопите и Пирин, но доста време мина оттогава.
Малкият също се очертава планинар, на 3 год беше като мина преход до извора на р.Арда и обратно, но там не е стръмно.
За съжаление от работния комп. не мога да видя снимките ти, защото имаме някакви ограничения, моля да ги оставиш, че да ги видя довечера у дома Praynig

Тонка, аз също мъкна много багаж, все списъци правя и го съкращавам, ама не ми се получава.
От дете съм така- на лагер, на екскурзия нямаше друго с по-голям багаж. Затова преди години пуснах темата "Когато пътувате, помъквате ли къщата", която тема се изроди в разни хапливи смешки/ ама си беше веселба/

# 84
Екатерина, да ти е живо и здраво детенцето. Много щастие и успехи и желая.

Тонка, супер се получават нещата. Радвам се, а диванът изглежда много хубав. Да си починете добре ви желая.

За ресторанта до Калофер май и аз за Прохлада говоря. Янтра, имат ли рибарник?

# 85
  • Пловдив
Това е веднага след завоите на Калофер, "Бяла река", ей ви снимка и гугъл координати, https://www.google.bg/maps/@42.603225,24.9245288,3a,75y,140.29h,75.35t/data=!3m6!1e1!3m4!1s6_jK8KCXaGniC6jNG2MWsQ!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1

Завлечете човечето на гугъл до "ресторант бяла река"

Сега е по-високо, надграден е втори етаж, бял един такъв.

# 86
Да, да, да!! Точно това е! Бялата река!  Sick Скандално е, не бих стъпила пак. Както ви казах, 50 мин чакахме поръчката си, слушайки как сервитьорките се карат на супер висок глас. Мухи навсякаде, няма климатик.. а храната, на момента не усетих нищо, бяхме умрели от глад ама мъжа ми днес умира направо, много му е зле. А аз имам киселини..  Outta Joint

# 87
Кате, да ти е жива и здрава дъщеричката  Hug

Имам двор, нямам време  Mr. Green

Имам и проблем. Ще споделя в скрит текст, приемам съвети всякакви, защото за първи път нямам представа как да реагирам.

Скрит текст:
От известно време насам малката изпада изпитва страх (10 години). Споменава страшни филми, които е гледала, сънища, в които нещо се случва с мен и баща ѝ или пък страшни клипчета, които са си пускали със съученици. Обикновено се разстройва и плаче и след известно време се успокоява.
Снощи обаче стигнахме по далече. Искаха да отидат на Плевен при баба си за седмица. Нещо, което са правили многократно. Тръгнахме сутринта, ходихме на гости, в къщи ги оставих около 5 следобед. Всичко е било наред, до момента в които е тръгнала да си ляга. Понеже "страшния филм" го гледала там заедно с едната братовчедка свързала стаята с него и се уплашила. Не искаше да остане и снощи се наложи да ги приберем.
Консултирах се днес с личната лекарка, която ми даде насоки, препоръча ми да говоря с психолог, но без детето. Каза да не задълбаваме, повече да я ангажирам с дейности, по възможност физически и т.н. Общо взето и моето мнение, че не се е случило нещо непоправимо, но не искам и да неглижирам проблема и той да се задълбочи.
Оказах се неподготвена, защото аз съм съвсем различен характер, не съм се сблъсквала с такова нещо и просто не знам как да реагирам. Приемам съвети всякакви.

Последна редакция: пн, 25 юли 2016, 13:36 от rummi_pl

# 88
  • До морето
Руми, на колко е детето?
Кате, да ти е честита рожденничката! До е здрава, щастлива и все такава чаровница Вайлето  Heart Eyes Кога минаха 4 години ?!?! Весел празник довечера  Hug

# 89
На 10 е  Peace

пп: добавих го.

Общи условия

Активация на акаунт