Искам да кажа ... (83)

• 63 542
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
Дъщерята на Мистрал съм чела по Джудит Кранц, ще взема пак да я прочета. И сериал по книгата бих чела.
Куршум ходих да ми леят преди 2 години. Странно или не - имаше ефект. И оловото прие формата точно на това, от което ме е страх  newsm78 Братовчед ми като много малък беше сомнамбул. И него го водиха и се оправи...

ЕлиТ, нали и ние сме на тема кредити. Предлагат ни идентични условия от ПИБ и ДСК и сме в чуденка... Тях проверихте ли ги? Аз пък твоите не съм... Ако искаш може и на лични да обсъдим въпроса.

# 136
Дъщерята на Мистрал съм чела по Джудит Кранц, ще взема пак да я прочета. И сериал по книгата бих чела
Ъ, ко речи? newsm78

# 137
Дъщерята на Мистрал съм чела по Джудит Кранц, ще взема пак да я прочета. И сериал по книгата бих чела
Ъ, ко речи? newsm78
Тъй де, тъй  Joy Joy Joy Заспала Гана...

# 138
  • някъде ... тук ...
Алечка, тези не съм ги проверявала. Като ми остане време, ще ти пиша.
Чакам гости...

# 139
Светкавица, "По следите на изгубеното време" е твоята книга.

Благодаря!
 звучи ми познато и се изумявам, че не съм чела произведението, ще поправя тази грешка, най-вероятно през отпуските!

# 140
В отсрещната кооперация в таванския апартамент имат голяма тераса. Има маса и столове и в момента са седнали  млади хора. Уж са млади, а слушат чалга от 90 години - Тигре,тигре и подобни. Освен това изслушах как протича процедурата по поставяне на бюст и други интересни  истории. Уличката е тясна и все едно са ми в стаята. Сега си сипах един дърт бейлис да мога да заспя. В интерес на истината чалгата е пусната тихо, но си се чува.

# 141
Мне.
Завръщане в рая, имаме книгите и сега ходих да ровя Mr. Green.
 Боже, разбира се  Embarassed Embarassed На изток от Рая е съвсем друг роман Embarassed И аз имам книгите Завръщане в Рая, добре че ми напомнихте, позабравила съм ги  Wink

# 142
Завръщане в рая не беше ли за оная, дето я метна мъжът и на крокодилите newsm78 и след пластична се върна. Дъщеря ми за 13 дни на морето има прочетени 13 страници, хохохо. Да не повярваш. Питах я за ел. четец, но не иска. Харесва и допирът с книгата, кориците, листата. Мислех да си мина номера с четеца за РД, но не би.

# 143
Кажи за дакелката. От колко време я имате, какъв характер е? Много са ми сладки и миналата година за малко да осиновим един тинейджър на годинка, но баща ми беше против Sad.

# 144
Кажи за дакелката. От колко време я имате, какъв характер е? Много са ми сладки и миналата година за малко да осиновим един тинейджър на годинка, но баща ми беше против Sad.
На пет години стана на 23 юни. Много е умна и добра. Страшно интелигентна душица. Ако вземате куче, вземете го на 40 - 50 дни, да свикне с вас, да се научи на навици. На година е вече голямо.

# 145
Завръщане в рая не беше ли за оная, дето я метна мъжът и на крокодилите newsm78 и след пластична се върна. Дъщеря ми за 13 дни на морето има прочетени 13 страници, хохохо. Да не повярваш. Питах я за ел. четец, но не иска. Харесва и допирът с книгата, кориците, листата. Мислех да си мина номера с четеца за РД, но не би.
Щерката иска уейвборд, но от Дядо Коледа. Усети се късно- рождения й ден беше минал. Давам идея.
В момента гледам две котки- едната е противоположна на Въглен- бяла с различни очи. Голяма, дебела, мила и гальовна. Мъжкар. Сестра му е голяма дивачка. С нетърпение броя дните да ги настаня на двора и повече да не ми се мяркат на етажа.

# 146
  • Пловдив
А, като споменавате Въглен - той така го удари на живот, че е отслабнал. Ние го влачим с нас, на него му харесва на село.

# 147
Добро утро!
Янтра, и нашия расте и дебелее много бързо! Преди Въглен не ми е правило впечатление, че толкова бързо растат котаците. А сега и нашия Джак така. И те разпускат в двора, но забегват и към комшиите.

# 148
  • Пловдив
Растат най-много първите 6 месеца, на една година са достигнали пълен ръст и после им остава само да дебелеят, ама Въглен не ще да дебелее. Въпреки, че е кастриран.

# 149
  • дядовата ръкавичка
Ние пък имаме гостуващ заек за 10 дни, много готин, бял и синеок. Едната котка е запленена от госта.  Непрекъснато обикаля около клетката, мушка лапа, потупва го. Като й омръзне, ляга и го съзерцева  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт