Искам да кажа ... (83)

• 63 483
  • 752
  •   1
Отговори
# 150

Щерката иска уейвборд, но от Дядо Коледа.

Еее, щом е от Дядо Коледа нямаш грижи ти  Wink
Едно познато детенце така казваше- Дядо Коледа не ме познава и какви големи подаръци ми носи, пък вие... Mr. Green

# 151
Имам да оправя 5 броя куфари и ме мързииии.

# 152
  • Пловдив
Аз зарязах този процес, реших, че да ги разопаковам и след 5 дни пак да ги събирам е свръхсилите ми. И оставих багажа опакован, само пера мръсните и ще допълня.

# 153
Аз зарязах този процес, реших, че да ги разопаковам и след 5 дни пак да ги събирам е свръхсилите ми. И оставих багажа опакован, само пера мръсните и ще допълня.

Имам само едно дете, но май куфарите за почивка също ще са 5.Е, не точно куфари, но големи сакове , чанти раници, даже може и да минат 5. Sad

# 154
  • Пловдив
Какво толкова влачите? newsm78 Аз имам чанта с моите и на децата дрехи, една с дрехи за дъжд, една с лекарствата и инхалатора, обикновено тук слагам и козметика, една за плаж, мъжът ми има една малка чанта с дрехи и раница с лаптоп, и понякога имаме още една чанта с туй-онуй на децата - книги, игри, таблети, лего и прочие техни необходимости. Чантата с дрехи за дъжд и студ не я свалям ако няма нужда, всичко в нея си се прибира обикновено чисто. Тази за плаж я влачим много, в нея става свинарник. На прибиране имаме и един чувал за боклук пълен с дрехи за пране. Толкоз.

# 155
Четиримата пътуваме с един голям и два малки куфара, плюс някоя друга чанта в последния момент. Не броя лаптопите  Laughing
Единия малък куфар е с обувки. Много обувки.
От които обикновено нищо не се обува   Crazy

# 156
Руми, как е малката?

# 157
Всяка година правя опит да намаля носения багаж още. Тази година ще опитам да го намаля още повече. Мисля в един среден куфар да събера багажа на трима ни за пет-шест дни. Ако пътувам сама, куфатът ми винаги е полупразен.

# 158
Истерията ме хваща само докато ви чета, ако го видя всичкия този багаж на живо може и да припадна  Laughing

# 159
Аз пък винаги мъкна 2 пъти повече багаж от използваното.Важното е да го имам, ако не взема нещо, веднага започва да ми трябва спешно.

# 160
Истерията ме хваща само докато ви чета, ако го видя всичкия този багаж на живо може и да припадна  Laughing

Така си мислиш  Laughing, може и малко да ти се струва, но ще говорим като се появят бебоците  Heart Eyes

# 161
Какво толкова влачите? newsm78

И аз не зная, откровено казано . Все пак да кажа, че ние от плаж/ т.е. т мястото, където живеем/ отиваме на планина и то за повече от две седмици. Може би затова. Анцузи, якета, пуловери/ налага се в края на август на  планина. Маратонки, обувки, дори ботуши за кал за сина ми, за да може и той да лови риба в язовира, събират се.
С риск съвсем да изглеждам като луда, ще споделя и за пренасяне на "контрабандна стока" Simple Smile

Скрит текст:
На едно от местата обичам да събирам боровинки, къпини и малини и да си правя страхотни ликьори за зимата. За целта ми трябват тъмни бутилки и захар, за предв. подготовка. Първата година ги сложих на дъното на една чанта, бутилки и захар там не се намират лесно, не е в населено място . Мъжът ми беше много против и затова замаскирах "стоката", като отгоре метнах списания, книги за четене. После ме спука от майтап.  Но ми е много любимо по Коледа, като направя АКК, да си сипя със следобедното кафе и малка чашка горски ликьор, собствено производство. Отделно нося и кутии за събиране на билки и шипки, тях вече- легално.

# 162
Това с носенето на излишен багаж ми звучи като проблем. Като бивш стопаджия, мога да пътувам само с хавлиена кърпа и резервни гащи в чантата. За децата пък какво толкова има да се носи - два чифта къси панталонки, 5 комплекта тениски и гащи и пояс.

# 163

Благодаря, че попита  Heart Eyes

Скрит текст:
Добре е, тя всъщност след като я прибрахме от Плевен не е имало проблеми.
Вчера освен личната лекарка, по случайност се срещнах и с друга докторка (невролог), на която имам вяра и склоних да ѝ взема билкови таблетки. На нея ѝ казах, че таблетките са против кошмари, но трябва и тя само да се бори със страховете  Laughing
Странна възраст е. Още са малки и може да ги излъжеш за това-онова, но и достатъчно големи, за да разбират от доста неща.
Сутринта, каза че ще се обади на баба си и ще се разберат да отидат пак при нея. Довечера след работа ще видя какво е станало   Peace

# 164
Какво толкова влачите?
Само най-необходимото. Но ми трябва багаж да 1 месец, за 5 човека, за море и планина, няма как да е малко.
Тя системата е отработена, пътуваме много и ми е ясно какво трябва да вземем. Всеки има по един малък куфар, в който влизат неговите дрехи, бельо, книги и техника. Има и един допълнителен голям общ куфар за козметика, обувки и подаръци. Трябва да внимавам и за килограмите на багажа. Уф.

Общи условия

Активация на акаунт