Искам да кажа ... (83)

• 63 578
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
Палатките за плаж удобни ли са? Ч1дя се дали да взема такава за децата.

# 286
Сесили, да. Много са удобни, но търси такава с дъно, че по малко пясък влиза. Ако вземете някоя по-качествена може с години да я ползвате.

# 287
  • Mediterraneo
Наздраве, Сандо, жив и здрав да си!

Круиз не мога да си позволя, но благородно завиждам на сестра си- миналата година бяха на средиземноморски такъв; 12 дни по Коледа. Бяха много доволни, корабът беше страхотен и всичко на ниво. Последното, за което са се тюхкали, е официалния дрескод  ooooh! Тя тръгна с две рокли, мъжът й и синът й с по един панталон и две ризи за случая, нищо трудно. Онзи ден резервираха тазгодишния круиз в Куба  Heart Eyes Не знам кои са ниско и високобюджетни круизи, на нея за 10 дни и трима човека й излиза около 5 хиляди евро.

# 288
Само? Звучи много изгодно!

# 289
  • Mediterraneo
Има си агентка в една агенция, която има прави страхотни оферти. Отделно са самолетните билети Испания- Куба, които са доста солидна сума( около 2 хиляди).
Другата оферта, която отхвърлиха обаче, заради визите, беше за Хонгконг, Сингапур, Бангкок и още някакви екзотични дестинации; десетина дни им излизаха 3500- 4000 евро за тримата!

# 290
Скъпи са круизите, но в повечето са включени и самолетните билети. Аз повече от 3-4 дни няма да издържа. Другия вариант е много дълъг, но с много спирки, но и това не ми е по сърце, защото не обичам да се мъкна групово.

# 291
Сбъдваща сладурчета са . Един брой май липсва?!
Тоя, дето липсва, излиза в 7 без 15. Нерви йок да снимам в такива часове.

# 292
Има си агентка в една агенция, която има прави страхотни оферти. Отделно са самолетните билети Испания- Куба, които са доста солидна сума( около 2 хиляди).
Другата оферта, която отхвърлиха обаче, заради визите, беше за Хонгконг, Сингапур, Бангкок и още някакви екзотични дестинации; десетина дни им излизаха 3500- 4000 евро за тримата!

За такива цени си струва да оповръщам палубата и стъпя ни жива, ни умряла на сушата накрая. Наше приятелско семейство всяка година е по круизи, но ми говорят за цени от порядъка на 10 000евро и нагоре.

# 293
  • sofia
Ние я ползваме само при силен вятър да пази от вятъра като легнеш. Иначе за пазене на сянка не става, вътре може да пукнеш от жега.

# 294
Аз гледах едни на Scenic в Европа и Канада и цените са по около 6000 долара на човек. Децата ползват малка отстъпка. Не съм още за подобни почивки май. Обичам лодки и не ми става лошо, но то си е като ол инклузив.

# 295
Ние я ползваме само при силен вятър да пази от вятъра като легнеш. Иначе за пазене на сянка не става, вътре може да пукнеш от жега.
Мъжът ми ми обясни същото, когато си бях наумила да си вземем Peace

# 296
Не е вярно, има такива, които се отварят от всички страни и не става жега в тях, а аз я ползвам при доста по-топъл климат  Peace

# 297
Сбъдваща сладурчета са . Един брой май липсва?!
Тоя, дето липсва, излиза в 7 без 15. Нерви йок да снимам в такива часове.
А аз изпуснах и другите с букетите!

# 298
  • София
Круиз си заслужава да "купиш" чрез чужбинска агенция. Българските одират кожи.
Аз за момента мирясах, защото си имам други грижи, но силно се надявам да си осъществя тази мечта.

# 299
  • Once there was a Hushpuppy...
Круиз си заслужава да "купиш" чрез чужбинска агенция. Българските одират кожи.
Аз за момента мирясах, защото си имам други грижи, но силно се надявам да си осъществя тази мечта.

И аз! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт