Искам да кажа ... (83)

• 63 574
  • 752
  •   1
Отговори
# 300
  • sofia
Не е вярно, има такива, които се отварят от всички страни и не става жега в тях, а аз я ползвам при доста по-топъл климат  Peace
E, чадъра върши същата работа и е по-комфортно да се седи под него, отколкото в палатка.
Друг вариант са разни тенти (гледам по сайтовете за къмпинг оборудване) за около стотина лева, ама трябва да си по-безлюден плаж, че да се опънат.

# 301
Начииии, гледайте сега!! Сформираме една група от тук, всичко на кораба.. винцата, дето задочно се черпим с тях можем да ги материализираме във физична форма, след което всяко повръщане по палубата ще бъде имагинерно.. и никой никога няма да знае с точност от какво е. Там ще си носим балните рокли, ще блеснем някак си така.. хай вечеря с Капитана минимум!  Naughty 10 дена ще се носим по вълните, ще клюкарим, ще пием, пеем и те така!!!

Сега остава плана да стигне до полезрението на благоверните, които с общи усилия да спонсорират това творческо начинание. После назначаваме една мама да прави екселски списък на багажа, който ще носим и .. заминаваме!!!!

# 302
  • София
Там ще си носим балните рокли...
rotfImao
Захир, щях да се задавя! Моята бална рокля сигурно е изядена от молци, ако изобщо съществува още някъде. А само опитът ми да вляза в нея, ще потопи кораба.
Отделно капитанът би ми представлявал нула интерес, ако е някой дядка.

# 303
  • Варна
Ау, Захир едвам се навих Laughing
Ама с роклите от абитуриентските ли бре ?

# 304
  • Once there was a Hushpuppy...
 Joy Joy Joy
Ох,Захир и Тони ще ме уморите от смях!
Аз, моята рокля я изхвърлих ритуално след половинчасова раздяла Mr. Green Laughing hahaha
Естествено, след дълго няколкогодишно обмисляне дали да се разделя с нея hahaha
И поне на две години задължителното пробване да се набутам в нея. Цялата имам предвид! Mr. Green

Захир, обаче се сетих, че имам една официална, която ми седи ...като дамаска на канапе Laughing hahaha hahaha Така опъната по заоблените ми части hahaha

# 305
Не е вярно, има такива, които се отварят от всички страни и не става жега в тях, а аз я ползвам при доста по-топъл климат  Peace
E, чадъра върши същата работа и е по-комфортно да се седи под него, отколкото в палатка.
Друг вариант са разни тенти (гледам по сайтовете за къмпинг оборудване) за около стотина лева, ама трябва да си по-безлюден плаж, че да се опънат.

Ами не е така Веси, защото палатките са големи, а и са по-устойчиви на вятър. Те всъщност са като тентите, но имат под и мрежи от всички страни, а и са по-компактни от голям чадър. На мен са ми удобни, като ги сравнявам с времето, в което мъкнехме чадър, ако на плажа няма. Ако има, не бих си правила труда да нося.

Мира е с малки деца и не им знам навиците, но ако стоят по-дълго на плажа, в "палатката" могат да си поспят.

# 306
  • Бургас
Пък моята рокля от бала ми е широка  Mr. Green

За круиз не съм навита, щото ме е страх да не стане като с Титаник. За Ориент експрес съм по -навита. Но в близките години ще ползвам само експреса Бургас - Пловдив  Laughing

Палатката е удобна,ако ходите на не много населени плажове или пък ако не ви пречи да се накъде по-назад на пясъка. Тази сутрин на бургаският плаж беше лудница. И на платената и на свободната зона.

Последна редакция: ср, 27 юли 2016, 13:32 от lina_bs

# 307
Палатката искам да я ползвам за сянка. Но ако става жега в нея, няма смисъл 

# 308
  • До морето
Лина, убийство в Ориент Експрес не си ли чела  hahaha

Тарталета, коледен круиз звучи много много хубаво, ама не е ли студено бе да му се не види. Има да те брули тоя ватър по тия палуби. Ние затова още не сме се наканили - мъж ми лятото не може да мръдне, пък зимата трябвя да е някой екзотичен круиз и работата става съвсем дебела. Така или иначе дребната трябва да порасне още малко, имам време да събирам в касичката Laughing

За тортите в градината и аз не ги харесвам тези боклучавите, ама истинска не мога да внеса, не разрешават.

# 309
  • Бургас
Лина, убийство в Ориент Експрес не си ли чела  hahaha

За тортите в градината и аз не ги харесвам тези боклучавите, ама истинска не мога да внеса, не разрешават.

Марипоса,да,ама и Титаник съм гледала и за Коста Конкордия Simple Smile

В нашата градина разрешават торти. Тази година ще е с Елза и Ана (аман от тия). Защо не разпиташ госпожите в градината какво обикновено слагат тортите. Може да ти хрумне нещо 

# 310
  • Страната на чудесата
Втора седмица на нова работа съм след дъъълго майчинство. Не знам изобщо на кой свят съм Rolling Eyes
Само се надявам да не оплескам нещата ...много Thinking

# 311
  • До морето
Лъки  Hug Hug Hug Ще се справиш, няма да се даваш! Като си спомня как бясно и с какъв кеф се върнах на работа, а на втория час ми се ревеще и исках да се прибера при детето и ми се свива стомаха.

Следобед ще ходя до Джъмбо за боклучки за тортата, реших го току що.

# 312
  • Бургас
Има моменти,в които ми се ходи на работа. Ама бързо ми минава Simple Smile Особено,като се сетя какъв зор ще е с воденето и взимането от градина и ясла. Или пък с боледуването. Ама и това време ще дойде.

Лъки, успех! Дано всичко е наред!

# 313
  • Страната на чудесата
Благодаря Hug
Нямам особен избор, таткото абдикира и трябва да се работи.
На всичкото отгоре съм и с нова детегледачка, но засега нещата вървят гладко!

# 314
На платения плаж в Несебър миналата година не разрешаваха палатки, че пречели на гледката на останалите хора, наистина са подходящи за по-празни плажове.

Общи условия

Активация на акаунт