Искам да кажа ... (83)

• 63 552
  • 752
  •   1
Отговори
# 435

О,Светкавица.... Варненската Валентина, нали  Laughing?! Че как да не я знам-делукс работа.

Е, как иначе! Сега, като гледам този Ню Йоркър на нейно място ми се струва като циганска сергия.Чудя се дали някое съвсем младо девойче може да си представи какви тоалети са купували от там майките и бабите . Вярно, най-изфръцканите- "под щанда" Laughing

# 436
Аз нямам бална рокля, ще трябва да импровизирам с нещо.

Ще ти услужа с моята. В периода преди и след бала така се бях ояла, че имах завидната форма на гюлехвъргачка. Тъкмо като ти дам въпросната одежда ще можете да влезе минимум трима души в нея.

# 437
Оф, колко пъти са ме питали - хайде де, какво чакате? Дете, нещо?  Накрая започнах да отговарям, че не искаме. Отвратителни въпроси.
Хайде сега момичета, да се покажем по бални рокли. Аз само трябва да си намеря снимките. По-лесно ще намеря роклята, отколкото тях, обаче.

# 438
Аааа, моля-моля, сама ще се справя с напъхването, няма да я деля с другите.  Crossing Arms

# 439
Хайде сега момичета, да се покажем по бални рокли.

Ей тук ще кажа най-категоричното "НЕ" в живота ми  Laughing Бих показала само балните обувки. Още са живи.

Съни, голям си оптимист, душко  Whistling

# 440
Ееех върнахте ме нам колко години назад! Моята бална рокля я уши мама, избрах си я от един журнал в цвят пепел от рози- птиците умират сами. Плат опал а отдолу дантелите на прабаба ми и шевици по ръкавелите пак от нея, после я ползвах на сватбата, като втора рокля. А, за да е с този цвят мама използва химически молив да я боядиса. Много съм древна,  бала ми беше 1981 г. После от шевиците, мама направи рокличка на Ели за 1 . годинка. Ама, нищо, че нямам бална рокля, може ли и аз дойда на круиза?

# 441
Aз пък бях тапициран скелет на моя бал, след което доволно се налях! Но тогава роклята беше много приятна, черна, по тялото, италианска. Стоеше ми чудно.. После я носи сестра ми на нейния бал, после една приятелка на сватбата на сестра си и в момента е в гардероба, като нова.. Само дето ще съм като наденица ако дори опитам да се нацедя вътре.

# 442
Е, все пак съм те виждала по бански. Ако ли пък си успяла да отслабнеш драстично и да имаш това прекрасно тяло, само мога да ти завиждам. Аз съм с широк таз и рамене и колкото и да като отслабна повечко съм жалка картинка.

# 443
Koй?!!!  newsm78

# 444
Антигона. Вие двете много бързо пишете и докато ѝ отговоря, то вече не е се разбира за кого е.

# 445
Остана ли местенце и за мен на круиза. Пишете ме.
Обаче с роклята ще имам проблем - моята не я знам къде е. Пък и много семпла ще да е за капитана - малка "сива" рокля  Laughing
Обувките бяха един път - черни велурени с платформа отпред и висок пачи ток. Нищо лошо, ако пренебрегнем факта, че ходех само с маратонки  hahaha
Ама за протокола, събух ги още под масата на ресторанта. Цяла нощ боса изкарах  Mr. Green
И тях ги няма, ама защото имаше предай нататък - за поне три момичета знам, че са ходили на бал с тях.
Не помня бельото, ама накитите бяха един път  Crazy
Ако намеря снимка, може и да се престраша да пусна.

След като съобщих, че чакаме второ дете, а първото нямаше още две години, майка ме погледна жално и ме попита още колко ще има  Laughing
Това беше, еднократно и никой друг не си е позволявал да коментира. Поне пред нас де  Laughing

Мър, исках да те питам колко горе-долу излезе басейна. Че ми се въртят едни идеи. Ако не искаш да споделиш, ще разбера  Peace

# 446
Роклята ми беше изцяло от дантела, зелена със сребристи нишки. Накрая завършваше с ресни.  Laughing
Леля ми беше гледала подобна, в някакво ревю на Валентино, и дантелата поръчвахме от Турция. Аз хич не я харесвах..
Сега не би ми станала.

Ето такъв модел беше, но отдолу с ресни и на ръкавите също. А мотивите на дантелата бяха фигурални.

# 447
  • Пловдив
Аз ще ходя гола! Никакви рокли!

# 448
 Mr. Green

Хайде, всички на кораба!! Чисто голи по шноли! Който не може да се навре в балната роклА, по без нея! Никой не връщаме  Hug Кльощите ще са наказани да наливат вино на по-закръглените, заради това, че са облагодетелствани от майката природа да успяват да се наврат в балните си рокли, което за мен си е..уау постижение.

# 449
И само ако някой се помъкне с ремаркета! (Това от темата кой как почива.)
А който няма още ремаркета- за кога ще чакате? До следващия круиз?  Mr. Green
Силно се надявам Сандо да не се цани за така бленувания капитан. Не за друго, ама е добре всяка да си пофантазира, а Сандо ни се показа и се загуби тръпката.

И аз съм със широки рамена и ханш. Tired

Общи условия

Активация на акаунт