Моля, помогнете ми да разбера какво значи Временна Раздяла

• 5 820
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
А какво е според теб 4 годишна връзка, в която спят от време на време при мама и тате и тя има няколко дрешки, оставени там? Айде моля те!

# 31
Аз също съм на мнение, че временната раздяла означава постоянна. Но, в редките случаи, когато не значи това, означава, че ТЯ очаква от тебе някакви промени и иска да види дали ще се сетиш да се промениш, и то по правилния начин. Не видях да пише на колко години си, но звучиш наистина по детски. Може ли да живееш толкова време при вашите с гаджето и да не се усетиш, че не става така. Предполагам, че все още сте на етапа "Тате носи, мама меси".
Според мен гледай напред, трябва ти още доста време за ошлайфане, няма да те дочака девойката.

# 32
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Няма за какво да се бориш- човешките отношения  не са бойно поле. Или искаш да си с някой, или не искаш. Другият или иска да е с теб, или не иска.
Ако едната страна на това  уравнение е минус, резултатът също е минус.
Време е за ново начало- така го виждам аз.

# 33
Благодаря за коментарите.

Особено благодаря на тези от вас, който дадоха конструктивни и напътствени коментари.

Успяхте да ме изкарате от комфортния коловоз.
А сега е време да запретна ръкави и да го видя това чудо, на къде е тръгнало и да си преценявам дали ми се вози на него.

Благодаря още един път.

# 34
А какво е според теб 4 годишна връзка, в която спят от време на време при мама и тате и тя има няколко дрешки, оставени там? Айде моля те!
Е, има хора, дето са женени и живеят с мама и тате на единия. Били са заедно 4 години и ако ще само на кафе и кино да са ходели, да го наречеш поредно гадже е неподходящ подбор на думи. Поредно гадже е да ги сменяш на месец/и.
Авторе, ще преодолееш първоначалната гадост от раздялата и след време ще видиш, че е за добро. Живей си живота!

# 35
Ти си я оставил да си тръгне още, когато си се примирил с отчуждаването. После не си реагирал на нощните й излизания, което й е доказало твоята незаинтересованост и пасивност. Къде си тръгнал да се бориш сега, когато вече й е писнало? След дъжд качулка.

# 36
Е, има хора, дето са женени и живеят с мама и тате на единия. Били са заедно 4 години и ако ще само на кафе и кино да са ходели, да го наречеш поредно гадже е неподходящ подбор на думи. Поредно гадже е да ги сменяш на месец/и.
Авторе, ще преодолееш първоначалната гадост от раздялата и след време ще видиш, че е за добро. Живей си живота!

Да, бе, добре  ooooh!

# 37
Еййй, отровихте го момчето… Не бил мъж, не й видял скритите желания, щот като типична жена мълчи като бурсук като има проблем, пък не им реагирал адекватно щото лиглата имала скрити желания и не може да поговори с него като нормален човек. Пък да вземел да се образова и да наблегне на кариерата щот на принцесата можело да й се харесат повече кинти и току виж се върнела… Момче, остави съветите на тези лелки тука, с малки изключения само ще те объркат. Мисли със собствената си глава, обичат ли те, не те ли обичат, за какво чудо си тръгнал да се бориш и т.нат. Човек не постъпва така с някой, който обича, ако трябва да причини болка го прави от раз и казва край, за да не останат напразни надежди, които да мъчат. Това ако има малко съчувствие и акъл в главата си, ако липсва и не му дреме за тебq те държи в надупената поза партер с временни реплики. Жестоко е момиченцето....

А ти дано намериш друго, което наистина да ти покаже какво е любовта.

Последна редакция: пн, 25 юли 2016, 22:12 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт