Истанбул [тема 40]

• 116 073
  • 749
  •   2
Отговори
# 150
Наистина Erboy Hotel би могъл да се резервира на уникално ниски цени в момента. Хотелът е от веригата Sirkeci Group, а при тях случаен хотел няма. Гледката от терасата на Erboy Hotel е зашеметяваща:

Скрит текст:

Неслучайно хотелът е резервиран 26 пъти днес:

# 151
И аз си го запомням за следващия път, терасата ме спечели:)

# 152
Разчитам, че ще го има в твоите записки, та аз да не го записвам!  Hug

# 153
  • Варна
Много добър изглежда хотела. Цената е прилична, но далеч не е много ниска, предвид реалностите. Още повече, че ако се пътува с кола, паркинг от 15 евро на ден доста натоварва бюджета. Непосредствено под площад Султанахмет също има доста хотели на добри цени, повечето от които имат и безплатен паркинг. Не е нужно да се слиза много надолу, на разстояние от 200-300 метра от Хиподрума има голям избор. Луксът на Бекдаш обаче няма да е твърде евтин.

# 154
Разчитам, че ще го има в твоите записки, та аз да не го записвам!  Hug

Архивирам го и напролет го изваждам...

Сиркеджи ми харесва с това, че се излиза от хотела 5 минути преди да тръгне корабчето, няма да се блъскаш в трамвая и да вървиш много пеша....Гледката няма да я коментирам, ще я видим, живот и здраве, на живо...

p.s. за три нощувки платихме 70 лева...

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 17:22 от Du

# 155
Беличке, на мен лукс хич не ми трябва в Истанбул.
За мен е най-важно местоположението и да е чисто.
Не ми е вариант стръмна улица или стълби до хотела.  Laughing

Последния хотел, в който бяхме с Ду, не се числи към луксозните, закуската е съвсем базова, но си изкарахме невероятно!  Heart Eyes

Като говоря за местоположение да кажа, че е затворен входа/изхода от Сиркеджи-Мармарай директно към İstasyon Arkası и се налага лека обиколка, особено ако се ползва Мармарай.

# 156
Ресторанта Erboy Hotel е очарователен. Този хотел е от веригата Сиркеджи груп. Преди две години бяхме в ресторанта - вечерта запалиха много свещи и стана приказно и като добавим омагьосващата гледката към Босфора и Топкапъ сарай ( цените поне това което си спомням бяха с около 30 процента на стандарта за района, но пак казвам, че си заслужава).   След това правих резервация за този хотел, но като тръгнах по внимателно да проучвам установих, че закуската не се сервира на терасата и се отказах.
P.S
Сега видях, че bialk писал същото Wink

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 17:33 от didimitrowa

# 157
Беличке, този хотел няма собствен паркинг, ползват закрития тиетажен паркинг на улицата под хотела.

# 158
http://www.filizler.com/ Това ресторантче (Filizler Köftecisi Restaurant & Cafe) го препоръчвам с две ръце. Има невероятна гледка към Къз Кулес и стария град. Когато ходя в Истанбул винаги го посещавам, а откакто пуснаха Мармарай задължително за вечеря.

# 159
Видяхме го ресторантчето и се чудехме кой го препоръча...Ама тооолкова се бяхме нахранили, че го оставихме за следващия път...Наитина изглежда страхотно, а гледката - като за Истанбул:)

# 160
  • Варна
Мимии, нали знаеш, че отдавна сме се разбрали - чисти чаршафи и топла вода. Друго не ни трябва, защото толкова ползваме от хотела. Споменах Бекдаш, защото момичето, което пита, е отсядало там досега. Наистина този хотел е доста по-добър от това, което имахме пролетта, но но пък бяхме наистина на 5 мин. от Хиподрума и имахме безплатен паркинг. Каква ми е ползата да спя за 20 лв. на легло, ако паркингът го оскъпява с още 15, а в същото време на другото място плащам 25 с безплатен паркинг. И баирчето беше съвсееем мъничко и плавничко - това към Ректората на Мармарския университет, а другия вариант беше през Араста базар да излезем между Синята джамия и шадравана. И закуската е на закритата тераса на предпоследния етаж, откъдето за по-добра гледка може да се излезе на откритата горе. 50 лв./двойна стая. Сега е 60.
Я пошушнете кой е хотела, Мимии и Ду.

# 161
Хотелът на Бялк ( аз така му казвам, защото от него го знам ) - Huriyet hotel и Grand  Huriyet Hotel, едно и същи хотел е , в две сгради, в едния няма асансьор,  в другия е лош интернета...Но пък е на 5 минути от корабчетата, на една от трямвая и на десетина от метрото

# 162
Хотелът на Бялк ( аз така му казвам, защото от него го знам ) - Huriyet hotel и Grand  Huriyet Hotel, едно и същи хотел е , в две сгради, в едния няма асансьор,  в другия е лош интернета...Но пък е на 5 минути от корабчетата, на една от трямвая и на десетина от метрото
Освен това, аз по-ниска цена за нощувка не съм плащала никога!
А не е като да не пътувам.  Joy

# 163
На мен днес ми се обадиха, че екскурзията няма да се състои, което ми отвори шанса да отидем самостоятелно. Вече сме с резервиран хотел и запазени билети.  Peace

# 164
Поздравления! Peace

Общи условия

Активация на акаунт