Истанбул [тема 40]

• 114 192
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
Hug Heart EyesИма много хубави клипчетаот вчерашния победен тур по
Босфора на Бешикташ!
Не знам как да кача от фейса тук.

Еми, ето някои от ютуб:

Голям купон е било!
Жалко, че не сме били на живо...

# 691
И на мен вчера Инстаграма ми избухна изведнъж. Голямо парти е било, въпреки, че не съм футболен фен, винаги съм симпатизирала на Бешикташ, може би заради асоцицията с Локо Пловдив, която си правя ( не, че съм и от Локо, де). А който е фен на Пойраз Карайел, пък хептен няма как да не е подсъзнателно и фен на Бешикташ. По този случай ви пускам едно клипче от сериала Фи, в което ни показват прекрасни кадри от стадиона.

# 692
  • Варна и...духом на Босфора
 HugБлагодаря много.
Ама и тоз Пойраз,много тъжно свърши,
ейййй....
Малкото от сериала,на Пойраз синчето и то фен на Бешикташ.
И прокурорчето от ДжесурГюзел.
Много съм щастлива за титлата,много!
 bowuu

# 693
Здравейте, в момента дали е опасно да се ходи в Истанбул и най-вече около Синята джамия и Света София

# 694
Здравейте, в момента дали е опасно да се ходи в Истанбул и най-вече около Синята джамия и Света София
Къде е опасно и безопасно по света, принципно никой не може да каже.

На Султанахмед, където се намират и двата обекта, винаги има охрана.
Последно бях преди два месеца и всичко беше спокойно.

# 695
Вече 10 дни сме в Истанбул и обиколихме всичко, което се сещате на първо четене. Мога спокойно да кажа, че са взети всички възможни мерки за сигурност. И все пак, както и другите споделиха никъде вече не е безопасно! Но  Naughty ако ти е писано да се удавиш, няма да те обесят Simple Smile

# 696
  • София
Вчера особенно в следобедните часове беше много, ама изключително много опасно да се ходи из Истанбул и най-вече около Синята джамия, Света София и уличките зад нея. Слънцето изпече  след сутрешния дъжд  и някой можеше да получи топлинен удар. Продавачите на кестени абсолютно безотговорно ги даваха горещи горещи направо от скарата и човек рискуваше да се изгори. Още по-опасно бе и че в Синята джамия те пускат безплатно и ти спокоен тръгваш към Се. София, където изведнъж разбираш, че са ти заложили опасен капан от 40 лири вход. И за капак след това по онази изключително опасно красива уличка зад Св. София Стоук Чешме сокак рискуваш да се пребиеш от невнимание загледан и омагьосан от живописната и архитектура. Оставям настрани усмивките на хората, насядали по кафенетата, виковете на децата, тичащи из опасно красивия Гюлхане парк и безцелните разходки на туристите...
Опасности дебнат отвсякъде в този Истанбул.
ПС. Довечера ако остане време ще кача и снимки за илюстрации че сега ни чака не по малко опасния Юскадар.
Гюнайдън

# 697
Много благодаря за отговорите, усмихнахте ме  Grinning

# 698
  • Варна и...духом на Босфора
 CrazyЕееее,10дена и малко разказче,повече давайте!
Шампионския тур нацелихте ли ?

# 699
Роже, пускай снимки, разкази, каквото се сетиш.
Ние тук обичаме дълги разкази, много снимки и т.н.

# 700
Охо, имаме форумски представители в Истанбул! Много се радвам. Аз точно вчера получих проблясък, че в някой от пътите докато сме клепели в трафика на крайбрежната на връщане от Саръйер бях видяла надпис "Японска градина". Baltalimanı Japon Bahçesi се казва. Някой посещавал ли я е? На снимки не ми изглежда особено впечатляваща. Може би си заслужава само пролет като цъфнат вишните  newsm78

# 701
Охо, имаме форумски представители в Истанбул! Много се радвам. Аз точно вчера получих проблясък, че в някой от пътите докато сме клепели в трафика на крайбрежната на връщане от Саръйер бях видяла надпис "Японска градина". Baltalimanı Japon Bahçesi се казва. Някой посещавал ли я е? На снимки не ми изглежда особено впечатляваща. Може би си заслужава само пролет като цъфнат вишните  newsm78

Аз.  Laughing
През април минах през нея, но изглежда като да беше в ремонт. Доста неугледен вид имаше в сравнение с всички японски градини, в които съм била.   

Предполагам, че когато всичко е цъфнало и зелено ще бъде по-красиво.

# 702
Значи правилно усещане съм имала отностно градината.
В Истанбул днес два пъти е поразстресло. Дано не е изплашило много Dundiu86 и Роже, ако още са там.

# 703
  • София
Не сме усетили абсолютно нищо. Сега от тук разбрах, че е имало трус.
Ама то е толкова хубаво и спокойно в Истанбул, че и земетресение съм съгласен да има Simple Smile
За съжаление 4 дни минаха като един миг... И утре самолета към Анталия Simple Smile

# 704
И аз нищо не съм усетила! Днес бях малко тралала, но реших че е заради медицинските процедури, които правим тук Simple Smile
Иначе, ДА, Истанбул е повече от прекрасен, хем искам вече да се прибираме, защото сме от 12 дни тук, хем пък не искам да се разделям с града, атмосферата и ХРАНАТА! Черпя ви с едни мантъ  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт