Отговори
# 375
Вени, кое му беше малко на Яман? Thinking

и аз държа да разбера  Crossing Arms Joy
само като се сетя как плака милият и онова - Писна ми!  ooooh! ooooh!   мога да удуша някого  Mr. Green  hahaha

Даа, много горко плака, милият...  Cry Cry
"Писна ми... да плащам за чужди грешки" изплака той тогава ... най- сетне...  Praynig Praynig 
За мен, този рев беше на безсилие и отчаяние, че може да е загубил любовта на Мира безвъзвратно, заради ...  грешката си да се чувства отговорен за всички други, да постъпва правилно, според другите... което, всъщност, му каза Мира в онзи разговор, в градината, след като Яман разбра, че брат му е откраднал часовника, и се засрами за пореден път, а Мира го успокои, че това не е негов проблем, но и му каза, какъв му е проблема... Това, което и мен тогава ме насълзи, беше нейната... безстрастност, примиреност, тъгата на ясновиждащия, отдалеченост, абе някакво безполово приятелско откровение... Мира нямаше вина за неговите представи, разбирания, граници, фиксации, напротив, обичаше го с тях... И той го осъзна... А на всичкото отгоре я беше и унижил за любовта й ... И когато му се изясни картинката... как да се почувства...  Cry Cry ... видя  липсата на емоция у Мира, умората й... чу истината изречена... и ревна... Но тези сълзи окончателно измиха следите от ступора, в който бе изпаднал и избра, с помощта на Седефче,  Heart Eyes  да се бори за прошката на Мира...

И сега въпрос не много по темата, но само на мен ли ми се струва или Яман, беше по - красив в "Огледален свят" отколкото сега  newsm78 Laughing

Ти кога го видя за последно?  Peace Peace Grinning Grinning

Все ПО- хубав е  Grinning Grinning Grinning  Heart Eyes Heart Eyes

На стр. 1 на тази тема има линкове, приятно гледане!  Peace Grinning

# 376
Anileda7, наистина ли мислиш че в любовта трябва да е така - око за око зъб за зъб? Ти постъпи така с мен, чакай да видиш какво ще ти спретна аз? Яман трябвало да си плати и Мирка го разиграва...  Sick Къде отиде прошката? Или това е само на думи?  ooooh!

Останете си със здраве, аз отлитам на хладно Party

Рени, Hug  не мисля, че в любовта трябва да е така NaughtyНе съм смятала, че Яман трябва да си плати. Мисля, че Мира използва този прийом, за да се убеди в искреността на чувствата му към нея. Според някои правилно, според други не, но се спретна тази шега, от която излязоха и двамата доста зряло и затова ми се струва, че беше необходима тази шега. Няколко пъти преди Мира се питаше пред Ейлюл какво се е променило в Яман, че е направил такъв завой в поведението си към нея. Имаше нужда от доказателства.
И се появи помощ  за доказателствата - историята с Вендузела! Joy Joy Joy
В момента си разсъждавам все едно, че съм аз на мястото на Мира и може би и аз щях да постъпя така, дори може би по-драстично като знам каква ревнивка бях, преди децата, ужас. Joy Joy Joy

# 377

Ти кога го видя за последно?  Peace Peace Grinning Grinning

Все ПО- хубав е  Grinning Grinning Grinning  Heart Eyes Heart Eyes

На стр. 1 на тази тема има линкове, приятно гледане!  Peace Grinning

Скоро не съм го виждала за съжаление  Laughing Whistling
Благодаря, довечера ще гледам със сигурност някоя серия  Hug

# 378
# 379
Лу, това че всички се изсипаха на шоуто, не значи че са подкрепяли Мира. Поводът да са в бата не беше ли съвсем друг... А турците са супер любопитни и много си се кефят на такива неща. На чужд гръб... И още нещо - с какво е разочаровал Яман Алтънкойското общество? Shocked Всеки от тях направи мнооого по-големи издънки, да не започвам да изброявам. А пък Берен е последният човек, който може да съди Яман ooooh!
Вени, не виждам Мира за какво трябваше да му прощава в случая със Сибел Peace

Рени,  Hug Hug

Ще видим тази вечер какъв беше поводът за бара, освен сеира  newsm78, за някои от тях си беше това...  Twisted Evil Peace Simple Smile Simple Smile  Детинско беше, но се получи напрегната, хубава сцена- очакването  Close , реакцията на Яман  Shocked , китарата, пак прекрасно подбраната песен  Party Party , Оркун с напразните надежди отхвърча в трета глуха  Sad , Мира заяви, че й е все едно какво ..., защо... - тя си иска Яман и точка!!!!   Heart Eyes hahaha hahaha

Чачи разочарова всички с жестокостта си, а за "общество" не говорим, за приятели и роднини, които обичат и двамата, става дума...  Grinning Grinning  Разбирам сарказма ти, да, всеки е грешен, какво толкова...  Peace Grinning Grinning

Берен  Heart Eyes не го е съдила, Рени  Peace , Яман питаше, тя отговаряше- очи в очи бяха, това си бе констатация...  Peace

Приятно прохладие, Рени  Hug Hug Heart Eyes

Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вени  Hug Hug Hug

Аниледа  Hug  Peace  Peace

Ивет  Hug  Peace Laughing

На всички  Hug Hug Hug  и приятно гледане  Grinning Heart Eyes Heart Eyes

# 380
Скрит текст:
[

Абе тя хубаво ги остави да си се извинят  Mr. Green  един друг, ама що тръгна с Крачолов ooooh!   и още повече напрегна красавеца  Crossing Arms Crossing Arms
Изведнъж реши да не разваля сама щастието си.....   Whistling  Дали защо наистина се убеди, че той е с нея не заради болестта й или я жегна, че Вантузелите наистина саществуват  Joy Joy Joy[/i]

ей тук хич не е увесила нос  Mr. Green

Скрит текст:
Здравейте Ямирки!

Не мога да ви стигна в писанията, но ви чета, но сега имам малко пролука и не мога да се въздържа да не си кажа и аз.
Според мен Мира постъпи много правилно с тази разигравка на Яман. Той трябваше да си получи заслуженото за поведението към нея, защото градеше негови си сценарии за отношенията на Мира с Оркун. Не я попита директно дали има нещо между тях, независимо, че Оркун направи онова предизвикателство по скайпа много идиотски. Яман се върза и започна да отрича и обижда Мира, без да знае истината. Направи го защото го беше страх да се изправи пред истината, каквато и да е тя и реши да атакува любимата си. Грешно отвсякъде. Та на мира сценария с Вендузела/и на мен по-ми харесва да я наричам така/ е много по-готин и не така обиждащ и жесток, като на Яман. Беше под формата на шега и със свидетели, включително и със Селим. Доколкото Яман подходи директно жестоко с Мира пред Оркун на яхтата и после показваше пред всички колко не я иска вече по доста демонстративен начин.
Нейната изцепка беще с подигравка, а неговата със жестокост. Има доста голяма разлика.

Естествено  е, че Мира  ще смени цвета и израза на лицето си при вида на Вендузела. Всяка от нас би го направила. При Мира е още по-силно, защото шегата си стана истина нещо като  от "играчка -  плачка".
Според мен тя постъпи правилно като се оттегли и остави Яман да се разбере с момичето. Дори го накара да се извини, вярвайки на твърденията му, че няма нищо между него и Вендузела.
И не Мира отиде при Крачола, а той тръгна веднага след нея, използвайки за него удобния случай да развенчае Яман. Но не му се получи
Много ми хареса поведението на Мира, въпреки, че показваше обида и разочарование от случилото се с Вендузела. Тя застана на правилна позиция и успя да се овладее и да излезе от десктруктивните настроения, които Оркун искаше да й вмени. И това беше правилното поведение, въпреки болката.
Тя реши да повярва на Яман.Преди имаше съмнения, че той се е променил спрямо нея и затова направи шегата. Сега застана твърдо и то точно пред Оркун. Браво на Мира! Всъщност затова Яман си я обича.

Ох, казах си. Дано не съм била много досадна и твърде дългословна, ама не мога по друг начин.

Anileda7 Hug Hug Съгласна съм с повечето неща, но забравяш, че когато Яман се държеше така, бяха разделени....а, на война всичко е позволено Wink / не, че ми харесва/ А, в случая цари мир и любоооов Heart Eyes Heart Eyes и  с тази си ''шега'' Мира попресоли манджата и не трябваше чак толкоз да стресира Убавото ни Яманче, бе Heart Eyes Grinning  Peace Според мен, бъзика, че Вендузела го издирва и е бременна....щеше да е достатъчен Peace....онова с бара и появата й ми идва малко туу мач Peace Peace

newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

Имам си Чачеееециииииии  261uu 261uu 261uu 261uu 261uu 261uu

Тешекююююю вииии love001 love001 love001 love001

Взимам си ги и бЕгам, че домашните имат поръчка- миш маш с печени чушки и розови белени домати  Shocked Shocked Joy Joy Joy Joy Joy

Ренкаа, приятно ти изкарване!  Hug Heart Eyes

И сега въпрос не много по темата, но само на мен ли ми се струва или Яман, беше по - красив в "Огледален свят" отколкото сега  newsm78 Laughing

Ааааа, много моля  Sunglasses  Красотичката Яман никога не е бил в ОС  Sunglasses Joy Joy

# 381
[

Даа, много горко плака, милият...  Cry Cry
"Писна ми... да плащам за чужди грешки" изплака той тогава ... най- сетне...  Praynig Praynig  
За мен, този рев беше на безсилие и отчаяние, че може да е загубил любовта на Мира безвъзвратно, заради ...  грешката си да се чувства отговорен за всички други, да постъпва правилно, според другите... което, всъщност, му каза Мира в онзи разговор, в градината, след като Яман разбра, че брат му е откраднал часовника, и се засрами за пореден път, а Мира го успокои, че това не е негов проблем, но и му каза, какъв му е проблема... Това, което и мен тогава ме насълзи, беше нейната... безстрастност, примиреност, тъгата на ясновиждащия, отдалеченост, абе някакво безполово приятелско откровение... Мира нямаше вина за неговите представи, разбирания, граници, фиксации, напротив, обичаше го с тях... И той го осъзна... А на всичкото отгоре я беше и унижил за любовта й ... И когато му се изясни картинката... как да се почувства...  Cry Cry ... видя  липсата на емоция у Мира, умората й... чу истината изречена... и ревна... Но тези сълзи окончателно измиха следите от ступора, в който бе изпаднал и избра, с помощта на Седефче,  Heart Eyes  да се бори за прошката на Мира...

newsm10 newsm10

Лу, Hug и с помощта на Берен, пък и тати Фарух също помогна, изтривайки нааканото преди.

Все ПО- хубав е  Grinning Grinning Grinning  Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 05 авг 2016, 17:38 от Anileda7

# 382

Взимам си ги и бЕгам, че домашните имат поръчка- миш маш с печени чушки и розови белени домати  Shocked Shocked Joy Joy Joy Joy Joy

Shocked Joy Joy Joy

Ааа, то голямо белене и чукане на яйца те чака, бегай, бегай....  love001 love001

Я, Ели, Ели, чЕкай малко, един мокричък Яманко набързо да грабнеш....  Joy Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аниледа  newsm10 newsm10

Последна редакция: пт, 05 авг 2016, 17:46 от Анонимен

# 383

Даа, много горко плака, милият...  Cry Cry
"Писна ми... да плащам за чужди грешки" изплака той тогава ... най- сетне...  Praynig Praynig 
За мен, този рев беше на безсилие и отчаяние, че може да е загубил любовта на Мира безвъзвратно, заради ...  грешката си да се чувства отговорен за всички други, да постъпва правилно, според другите... което, всъщност, му каза Мира в онзи разговор, в градината, след като Яман разбра, че брат му е откраднал часовника, и се засрами за пореден път, а Мира го успокои, че това не е негов проблем, но и му каза, какъв му е проблема... Това, което и мен тогава ме насълзи, беше нейната... безстрастност, примиреност, тъгата на ясновиждащия, отдалеченост, абе някакво безполово приятелско откровение... Мира нямаше вина за неговите представи, разбирания, граници, фиксации, напротив, обичаше го с тях... И той го осъзна... А на всичкото отгоре я беше и унижил за любовта й ... И когато му се изясни картинката... как да се почувства...  Cry Cry ... видя  липсата на емоция у Мира, умората й... чу истината изречена... и ревна... Но тези сълзи окончателно измиха следите от ступора, в който бе изпаднал и избра, с помощта на Седефче,  Heart Eyes  да се бори за прошката на Мира...

newsm10 newsm10

Скрит текст:
Anileda7, наистина ли мислиш че в любовта трябва да е така - око за око зъб за зъб? Ти постъпи така с мен, чакай да видиш какво ще ти спретна аз? Яман трябвало да си плати и Мирка го разиграва...  Sick Къде отиде прошката? Или това е само на думи?  ooooh!

Останете си със здраве, аз отлитам на хладно Party
Рени, Hug  не мисля, че в любовта трябва да е така NaughtyНе съм смятала, че Яман трябва да си плати. Мисля, че Мира използва този прийом, за да се убеди в искреността на чувствата му към нея. Според някои правилно, според други не, но се спретна тази шега, от която излязоха и двамата доста зряло и затова ми се струва, че беше необходима тази шега. Няколко пъти преди Мира се питаше пред Ейлюл какво се е променило в Яман, че е направил такъв завой в поведението си към нея. Имаше нужда от доказателства.
И се появи помощ  за доказателствата - историята с Вендузела! Joy Joy Joy
В момента си разсъждавам все едно, че съм аз на мястото на Мира и може би и аз щях да постъпя така, дори може би по-драстично като знам каква ревнивка бях, преди децата, ужас. Joy Joy Joy
newsm10 newsm10

Имам си Чачеееециииииии  261uu 261uu 261uu 261uu 261uu 261uu

# 384
# 385
  • София
И тогава го писах и сега пак - никак не ми е на място цялата сцена - идея, изиграване, изобщо до появата на Яман с китарата, се чудех за какво иде реч  newsm78 newsm78 newsm78

# 386
  • Sofia, Bulgaria

Лелее,какъв дебат се е развил тук doh tooth

Да си кажа и аз своето мнение я Flutter Crazy
  Един влюбен ,било той мъж или жена ако прости,то трябва да е за всичко Peace
  Да загърби миналото и смело да крачи напред ръка за ръка с любимият човек Heart Eyes
  Ако  обръща глава назад значи ,че или не обича истински или нищо не е забравил Naughty Peace
  Съгласна съм с Рени, с всичко казано за постъпката на Мира(не че тя ѝ е единствената грешна Sick)
 Вени  Hug първи сезон наистина е супеееер
и за мен определено много по интересният

Приятно гледане на поредният епизод

# 387
Чачи разочарова всички с жестокостта си, а за "общество" не говорим, за приятели и роднини, които обичат и двамата, става дума...  Grinning Grinning  

Shocked Shocked Shocked  за разочарованите от Чачо има друга тема  Mr. Green hahaha hahaha  и мечтите за външния му вид тип гардероб, вероятно още са актуални  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha

При Мира е още по-силно, защото шегата си стана истина нещо като  от "играчка -  плачка".

е кой я кара да навива играчката   Mr. Green   Joy Joy

мечта, мъж мечта има  Crazy Crazy Crazy Crazy  

Crazy Crazy Crazy Crazy

Мирка пак недоволна  ooooh! ooooh! сега какво иска, а? Хайде кажете, де   Crossing Arms Crossing Arms
Ще се обединявала с Крачо  ooooh! ooooh!   Joy 

Heart Eyes Heart Eyes

Опа, сюрпрзът дойде  hahaha hahaha  и виснаха носове  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пт, 05 авг 2016, 20:35 от ivva

# 388
Здравейте!

Бях се загледала в 1 сезон на Квартала на богатите, но по стечение на обстоятелствата не го довърших и така имам въпрос- какво стана с Ендер- актрисата бе много красива... И не знам дали има значение, но харесвам Серенай и така нар. Чачко- млади, красиви и само по себе си талантливи.

Хубава вечер!

И благодаря предварително за отговора!

ПП: И тези задушевни сцени над заглавието от кой епизод са?

# 389
  • София
Здравейте!

Бях се загледала в 1 сезон на Квартала на богатите, но по стечение на обстоятелствата не го довърших и така имам въпрос- какво стана с Ендер- актрисата бе много красива... И не знам дали има значение, но харесвам Серенай и така нар. Чачко- млади, красиви и само по себе си талантливи.

Хубава вечер!

И благодаря предварително за отговора!

ПП: И тези задушевни сцени над заглавието от кой епизод са?

Eндер загина в кататрофа и очевидно я махнаха от сериала, за съжаление.
Сцените са от 51, 61 и 76 епизод Peace

Между другото, много ми е интересен Яман в този епизод. Целува се с Мира и дори когато персонала е там спира и се държи като 15 годишен, а нямаше проблем да се натиска и мляска със Сибел пред всички без грам срам Laughing Laughing голям двуличник ей, добре че е красавец, че иначеее Naughty

Общи условия

Активация на акаунт