Лакове за нокти -106

• 111 591
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
  • Вестерос
Мисче, да самичка, като ползвах евелин по-твърди станаха иначе си растат еднакво и на последната са ми от днес, толкова дълги никога съм нямала. Преди ходех с френска форма, но много ми се чупеха и като ги заоблих установих, че по-дълго време ми издържат Simple Smile

Моите стикери
http://www.aliexpress.com/item/50sheets-Color-Flower-Hot-Designs … 10608.0.57.9GgNhs

още линкове , но не съм си вземала от тях

[урл]http://www.aliexpress.com/item/600-Designs-Watermark-Flower-Leopard-Animal-Etc-Stickers-Nail-Art-Water-Transfer-Tips-Decals-Beauty-Temporary/32597332321.html?spm=2114.13010308.0.67.hWKhdF[/урл]

http://www.aliexpress.com/item/4-sheets-C104-107-Nail-Art-Charm- … 10308.0.73.hWKhdF

# 211
Момичета когато ползвате фолио за нокти от тези дългите ленти, задължително ли е да се използва лепило? Аз пробвах да се направя без лепило, но не ми се отпечатва целия нокът Sad

# 212
Момичета когато ползвате фолио за нокти от тези дългите ленти, задължително ли е да се използва лепило? Аз пробвах да се направя без лепило, но не ми се отпечатва целия нокът Sad
Задължително е лепилото Peace

# 213
Благодаря, ще поръчам от Алиекспрес, дано да е читаво Simple Smile

# 214
Може ли да ми обясните как се слагат стикерите за цял нокът-Все се късат,  мога да ги оформя добре по овала на ноктите и стои грозно. Вашите са перфектни. Не знам къде бъркам, изгледах толкова клипчета ....но не ми се получават добре.

# 215
  • Вестерос
Режа го както е целият, слагам във вода докато сам не се отлепи лесно от хартията и го слагам целият отново на нокътя, който (много важно) съм си намокрила и кожата около нокътната плочка също, както и пръстите , с които го слагам, ги мокря, за да не полепне по тях. Като го наместя попивам водата, може и с пръсти и изчаквам малко. Отпред на нокътя съвсем внимателно с ножичка за нокти изрязвам, а после то като изсъхне  даже с пръсти може да се махне. Същото правя и с горната част, с пръсти очертавам около основата на нокътя и после режа и махам като изсъхне съвсем.

# 216
  • Germany
KIKO 336, Gabrini 02 & GR Holiday 61

Models Own Gumball - освен супер блясък и покривност, има и прекрасен аромат на дъвка.  Heart Eyes

Скрит текст:

А тук с Gabrini B19 за акцент:

А по темата, сега ползвам топ лака на Есънс, но и мен ме чака един Сеш, като приключа с кърменето.  Peace

Мисля, че в предната тема се обсъждаха белите лакове и така и не се включих. Изненадващо доволна съм от Gabrini 02. Пълна покривност на 2 пласта, но не е точно като блажна боя, а е една идея по-млечен, но в никакъв случай не е типично млечно бял.

# 217
  • Пловдив
Извинете ме, че щракнах, преди да почистя отстрани нацапаното.

# 218
  • ГОре на черешата...
Един пясък от мен набързо:

# 219
Много нежен, страхотни стикери. Много хубаво стои.
Благодаря, наистина се получи нежно, точно както го исках.  Hug

Мариета, много хубав цвят. Heart Eyes

Тиф, аз не си мокря нокътя.  33uu newsm78 и пак става. Трябва да пробвам, сигурно е по-лесно.

# 220
  • В полите на Пирин планина
Момичета в Beauty1 има промоция на 3 пясъчни лака Зоя за 18 лева.  Peace

# 221
Мерси Лейди.
Аз ще си помечтая да внесат есенно-зимната колекция, и по Коледа да има голямо намаление  Sunglasses  Laughing

# 222
Лейди, може ли линк към рекламата за промоцията, че не я намирам в сайта им, а искам да поръчам. Heart Eyes

# 223
От есенната колекция на Зоя много ми хареса зеления блрщукащ лак!

# 224
  • В полите на Пирин планина
Лейди, може ли линк към рекламата за промоцията, че не я намирам в сайта им, а искам да поръчам. Heart Eyes

Бях получила мейл и от там копирах. Трябва да имаш регистрация в сайта и да си в профила си, за да виждаш промоциите.
Аз имам двата лака, без златния и няма смисъл да трупам - и без това имам достатъчно наличности.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт