Лакове за нокти -106

• 111 583
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
  • SF
Поръчала съм си  топ гел лака на AVON. Нямам отзиви, ще дойде в петък. Дано да съм с късмет, защото много разчитам, че ще е нещо добро.

# 61
  • София
Момичета, аз намерих турското синьо, за което питах.
Ей го:

Heart Eyes

# 62
# 63
Благодаря момичета, радвам се, че ви харесва  Simple Smile

# 64
          И аз ползвам напоследък гел топ лака на Голдън Роуз. Ето този :

Доволна съм . Като недостатък забелязвам напоследък ( в по-топлото време явно ) , че се сгъстява доста бързо и иска често разреждане.

# 65
  • В полите на Пирин планина
Поръчала съм си  топ гел лака на AVON. Нямам отзиви, ще дойде в петък. Дано да съм с късмет, защото много разчитам, че ще е нещо добро.

Ивчето, даде много добри отзиви за него и аз ще се огледам да си го взема.  Peace

Леми, супер маникюр Heart Eyes. Винаги се справяш перфектно.

# 66
Ивчето, даде много добри отзиви за него и аз ще се огледам да си го взема.  Peace
Леми, супер маникюр Heart Eyes. Винаги се справяш перфектно.
Мерси Лейди!
И аз хванах последният ден за поръчка от евтиният топ на Ейвън, даже 2 шишета поръчах, да го видим.

# 67
Леми,как го наорави този маникюр.Уникален е.Много ми се вижда сложен.

# 68
Малко е пипкаво, че го правих със скоч, но иначе не е, ето фотоурока:

Скрит текст:
[/spoiler

# 69
Здравейте,момичета чета ви редовно,много хубави неща показвате. Включвам се с един въпрос към вас. Можете ли са ми кажете дали в Елитис все още има от 5 левовите Essie. Благодаря ви много Heart Eyes

# 70
Има, но не е останало почти нищо като цветове - бяло, тъмносиво, бледорозово, лилаво и няколко червени. Това в София, ако за София питаш.

# 71
Малко е пипкаво, че го правих със скоч, но иначе не е, ето фотоурока:

Скрит текст:
[/spoiler
Туй много сложно за мойта особа. Joy
Без клип не мога да го разбера точно как става.Но изглежда много свежо и красиво.

# 72
Mozzie,благодаря! Имам път натам днес,дано да имам късмет и да има хубави цветове. Hug

# 73
Охооо, нова тема имаме  Mr. Green

Повече от година и половина използвам само бързосъхнещия на Golden Rose и не го заменям за нищо Laughing

Магдалена Маджурова, търсех и аз подобен цвят преди време. Погледни този https://www.google.bg/search?q=golden+rose+color+expert&hl=b … udew23lgyRa4eM%3A Номерът е 106, изглежда ми сходен. Мисля, че от серията им Ice Chic сякаш имаше подобни... https://static-eu.insales.ru/files/1/1324/1877292/original/icechicknews.jpg
Мерси, ще погледна.  Този на color expert ми се струва по-керемиден.

# 74
Останах разочарована от ГР айс.едни в шишето и на снимките ,а на ноктите ...не покривни.поне тези 3 цвята които си взех.само жълтото ми харесва,но него го слагам на бяла остнова.

Общи условия

Активация на акаунт