Лакове за нокти -106

• 111 538
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
Фармаси съм виждала и по другите магазини.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2016, 14:50 от Lemy

# 646
Деси, огледах цялото шишенце и не виждам никъде нищо...  Rolling Eyes На дъното пише F10, но не съм сигурна дали това е номерът. Марката е Farmasi. Аз го бях купувала от Елитис на Чаталджа във Варна и там бяха в едни големи пластмасови купи. Предполагам, че и в другите градове има такива панери с лакове, така че ако поровиш, ще го видиш.  Laughing Много тъмно кафяво е и частичките си личат доста изразено в бутилчицата.
Имай предвид, че изсъхва почти матово и трябва хубав топ, за да се получи добре.

А иначе за Флормар се обърках, една друга серия съм пробвала, която беше пясък.

# 647
  • При децата ми
О, винаги ми остават очите в тези лакове...

От мен един измислен лак на някаква марка, която съм я виждала само в Елитисите  Laughing Ама нали е лъскавко  Laughing

https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14441059_102106039 … 2&oe=586D5C3C

Пак не виждам снимката. Sad

# 648
Така?
Скрит текст:

# 649
  • При децата ми
Така?
Скрит текст:

Не, но благодаря все пак. Simple Smile

# 650
О, винаги ми остават очите в тези лакове...

От мен един измислен лак на някаква марка, която съм я виждала само в Елитисите  Laughing Ама нали е лъскавко  Laughing

https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14441059_102106039 … 2&oe=586D5C3C
Страхотен е Simple Smile
Разрових се за тази марка лакове и си харесах един техен Simple Smile

# 651
Хриспа, идея нямам защо става така...  Rolling Eyes

Имам и този синия, също е много красив на живо, но задължително пак с хубав топ. И между другото малко боядисва при сваляне. Обаче е като нощно небе Heart Eyes

# 652
Хриспа, идея нямам защо става така...  Rolling Eyes

Имам и този синия, също е много красив на живо, но задължително пак с хубав топ. И между другото малко боядисва при сваляне. Обаче е като нощно небе Heart Eyes
Eх едвам ме нави да си го поръчам  Laughing .
Нямаме си Eлитис в Плевен .

# 653
  • Стара Загора
Марката я има и в други козметични магазини, не само в Елитис. Провери в някои квартални парфюмерии. Heart Eyes

Арабеск, в Ароматикса ги има при нас. Най-ползваният ми бял крем е техен. Почти само него слагам под стикерите. И в едно магазинче на Уилям Гладстон съм виждала преди време, ако не ме лъже паметта.

# 654
Марката я има и в други козметични магазини, не само в Елитис. Провери в някои квартални парфюмерии. Heart Eyes

Арабеск, в Ароматикса ги има при нас. Най-ползваният ми бял крем е техен. Почти само него слагам под стикерите. И в едно магазинче на Уилям Гладстон съм виждала преди време, ако не ме лъже паметта.
Благодаря  Hug .
Мисля да се разходя тези дни по центъра.Ще видя козметичните магазинчета.
В квартала основно предлагат лаковете на импала Simple Smile

# 655
Да споделя идея за съхранение на лакове, която откраднах от нета и промених малко (канапът ми беше фиксидея  Blush).
Може да се направи с подръчни средства, аз ползвах едни стари летвички, които ги чакаше камината Mr. Green
Скрит текст:
Ето я:
Скрит текст:

# 656

Арабеск, в Ароматикса ги има при нас.

Супер, не знаех, но ще ги погледна  Grinning Сякаш съм изгубила навик да влизам в по-малките магазинчета за козметика. Не ми е приятно консултантките да ме "грабнат" от вратата с цел помощ. Предпочитам аз да ги потърся, ако ме интересува нещо. Да  не говорим пък за начумерените госпожици в Ивисите.... Отклоних се.  Laughing

Човече, браво за сръчността!

# 657
Човече страхотна е  Hug .
От мен от днес
розово , бежово и златно Simple Smile

# 658
  • София
Намерих си ябълково зелено перлено най-после. По-късно ще се покажа.

# 659
  • някъде
Човече, супер е станало! Peace
Всички тези лакове за домашна употреба ли са, или имаш салон  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт