Съпруги на военнослужещи - 19

• 70 582
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Явно си зависи от готвача. В Хармония беше вкусно, но порциите бяха огромни. На обяд и вечеря остават големи количества неизядена храна, която се изхвърля. Това е ненужно разхищение.

# 151
Здравейтееее на всички... Simple Smile
Да не ме забравите, тукк съм.. чета ви, влизам по-рядко и изчитам всичко, но все нямам време да пиша  Rolling Eyes
На всички с празници честито, с колкото и закъснение да е.. на Дунди - безаварийно с новата придобивка  Peace

При мен се случиха куп неща.. някои лоши, някои по-хубави, успяхме да "откраднем" и няколко дни за море, бяха два месеца изпълнени с доста неща... дано всичко е било за добро.. сякаш някак си съм в едно такова настроение - безразлично някак си, ако мога така да го опиша.. Но да не ви натоварвам с негативизъм в нашата хубава темичка  Heart Eyes Heart Eyes

Поздрави от мен, ще започна вече да наминавам по-често..  Hug Hug Hug

# 152
В Маяк също готвеха много вкусно,иамше една готвачка която не даваше достатъчно ядене но за сметка на това другата беше супер-даваше колкото ти се яде.За сокчетата-имаше само сутрин,а на обяд и вечеря само вода

# 153
Здравейте момичета!Нахлувам в темата с един въпрос.Освен определената сума от 14.40 лв за пълен пансион какво друго доплащаме?Понеже сумата,която платихме за резервация излиза повече.Благодаря предварително !

# 154
  • Варна
Добро утро момичета за извинение,че не съм се явявала скоро днес кафето е от мен.

При мен нищо ново и интересно.Гледаме се,подготвяме се за първия учебен ден,аз се подготвям психически за започване на работа и общо взето това е.На всички които са на морето им желая слънчеви и топли дни.За сега спирам,че дребното зверче е гладно.Успешен ден на всички и прекрасна седмица.

# 155
Здравейте момичета!Нахлувам в темата с един въпрос.Освен определената сума от 14.40 лв за пълен пансион какво друго доплащаме?Понеже сумата,която платихме за резервация излиза повече.Благодаря предварително !
В таблицата с цените на сайта на агрнцията има графа "доплащане за силен или слаб сезон"-от там ви зилиза по-скъпо( някъде около 20-25 лв. на човек)

# 156
Добро утро и от мен.Ние днес пак сме женска компания-ММ пак ще ни пази.
Вземам си от кафенцето на Джули и се стягаме за разходка преди да се е влошило времето
 Hug на всички

# 157
Добро утро! При нас събота и неделя си бяха супер лятни - жегааа. Децата се къпаха в басейна (домашния), мама си пошета Simple Smile. Днес ми е малко тъжно - свикнах 3 седмици да сме цялото семейство, но свърши  Sad - ММ замина на работа, малката при баба си, е поне голямата все още е във ваканция и е при мен. Радинка честита ви придобивка и безааварийно каране. Успех с бебеправенето!

# 158

Към сумата 14.40 добавяш сумата за доплащане за редовно (допълнително ) легло, взависимост дали е за активен (неактивен) сезон за съответното помещение на базата , в която ще почивате.

Северният ВПК нещо издиша с храната...От три години сме на юг . Дотогава не смеехме да го предпочитем точно защото на север храната беше хубава, а на южното все се оплакваха. Но просто ни омръзна, а и установихме, че и в Созопол и Несебър както казва AIR- няма разнообразие , но се наяждаш. Тази година едно от нещата, които много ми харесаха в Несебър е, че всеки ден плодовете бяха диня и праскови/нектарини (няколко пъти пъпеш и кайсии). Никакви сливи , круши, ябълки, банани.

Сесил, по-добре вода, отколкото сокчета с незнайни химични комбинации...Поне МО се грижи за здравето ни...

И аз съм с впечатление, че в Пампорово е безумно разхищение на храна. Сега вярно, че нашата фамилия консумира скромно количество храна, но 3 долни пилешки бутчета на човек или 2 пъстърви цели- ами много е...

# 159
  • Пловдив

И аз съм с впечатление, че в Пампорово е безумно разхищение на храна. Сега вярно, че нашата фамилия консумира скромно количество храна, но 3 долни пилешки бутчета на човек или 2 пъстърви цели- ами много е...

Да допълня, че на обяд освен супата и основното добавяха и нещо като предястие - миш-маш, гъби с масло и такива разни неща, които в повечето случаи оставаха неизядени, сиреч отиват в боклука.
Но пък откъм плодове беше разнообразно - диня, круши, грозде, ябълки. И продуктите изглеждаха качествени. Което е добре. 

sun^flower, хубаво нахлуваш в темата, ама защо първо не отвори сайта на военните клубове, за да се опиташ сама да "разгадаеш" цената. Никога не са се плащали само 14,40 по социалната програма, за нито една база. Не чакам отговор ...

За съжаление тази година отпуска за мен нямаше. Дано през двата дълги уикенда през септември успея малко да отдъхна.

Hug

# 160
То и в Рибарица храната е по-добра от тази на Фрегата.
Сутрин са едни 3дневни кифлички и др. подобни...твърди и студени.
Само вечер десертите са добри,  явно сладкарят си го бива.

# 161
Някой питаше за дните по социална програма-следят ги.Аз си запазих за Хармония 2 нощувки и ме накараха да изчакам да проверят дали сме си използвали всички дни за летния сезон.И тъй като бяхме 7 нощувки на Маяк ми направиха резервация.

# 162
Имам и едно въпросче за басейна на Хармония-с минерална вода ли е,топла ли е водата?

# 163
Имам и едно въпросче за басейна на Хармония-с минерална вода ли е,топла ли е водата?
Водата в басейна не е минерална. Мога да кажа, че дори е студена, поне така беше през февруари. Ако искаш топла вода трябва да се плати за джакузито да го ползваш за 20 мин. мисля че беше.

# 164
Водата в басейна не е минерална. Мога да кажа, че дори е студена, поне така беше през февруари. Ако искаш топла вода трябва да се плати за джакузито да го ползваш за 20 мин. мисля че беше.
Благодаря,да се надяваме,че сега ще е по-топла-отиваме сами без децата на пълноценна почивка и да презаредя батериите преди новата учебна година

Общи условия

Активация на акаунт