Дано там поне е хубаво, че втора година ще ни се случи по 2-3дни дъжд. Половината от куфара е пълен с дебели дрехи и дълги ръкави и панталони.
За капки си взех едни от Гърция Нопар но не ги ползвах много.Сега за мен малко.Купихме нова кола понеже от старата нищо не става.Но тя нещо прави мизерия с паленето,ама много си я харесвам та горди собственици на Хюндай сме.За катастрофата някъде тайно съм я заключила и не го мисля,само синините и един отток ми напомнят за нея.Фей благодаря ти че в онзи момент се обади и ме изслуша.Фло покрай всичко не бях разбрала че си на вилата и даже ти звънях,че се бях притеснила.Та ако видиш един полицейски номер непознат аз съм.След катастрофата с ММ сме решени на второ дете и сега сме започнали с опитите,дано се получи.Сега когато всичко мина сякаш живота ми започна на чисто и отново.Разбрах че има и по-важни неща от парите,работата и ежедневните неща.Е хайде стига вече от мен.Прегръдки на всички

Искам да ви попитам знаете ли някой сайт, от който да поръчам оригинални обувки/маратонки на детето (Адидас, Пума, Найк) или пък тези, които са от Пловдив или Пазарджик да кажат къде има такъв магазин.
или АваДирект. На последното място може да се поинтересуваш какво има налично през Фейсбук.
Последните 3-4 години избягвам марката за маратонки специално 
Искам да ви попитам знаете ли някой сайт, от който да поръчам оригинални обувки/маратонки на детето (Адидас, Пума, Найк) или пък тези, които са от Пловдив или Пазарджик да кажат къде има такъв магазин.
)и купувам само оригинални, обикновено от английския СпортсДирект и обикновено Найк
, така че си следя намаленията... Не знам дали в СпортсДиректа ще пускат като мин. година дни на определена марка, пуснат ли - там е абсолютна далавера, купих си Пуми за 13 лири, а ходих да ги пробвам същите в мола, преди да ги поръчам и бяха на цена 135 лв.
Иначе и аз разгледах сайта mymall, но са се пообрали нещата и почти няма номер за мойто дете. Ще потърся още. Лек ден!
Препоръчани теми