Съпруги на военнослужещи - 19

• 70 552
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Аз стягам багаж за морето, при нас от вчера е ужасно време, само дъжд.
Дано там поне е хубаво, че втора година ще ни се случи по 2-3дни дъжд. Половината от куфара е пълен с дебели дрехи и дълги ръкави и панталони.

# 136
Здравейте,момичета чета редовно но времето все не ми стига.Албенка стискам палци,патенце за колики с малката я слагах на една възглавница и триех коремчето в посока на часовника с лек натиск и веднага започваше едно пръцканееее ooooh! За капки си взех едни от Гърция Нопар но не ги ползвах много.Сега за мен малко.Купихме нова кола понеже от старата нищо не става.Но тя нещо прави мизерия с паленето,ама много си я харесвам та горди собственици на Хюндай сме.За катастрофата някъде тайно съм я заключила и не го мисля,само синините и един отток ми напомнят за нея.Фей благодаря ти че в онзи момент се обади и ме изслуша.Фло покрай всичко не бях разбрала че си на вилата и даже ти звънях,че се бях притеснила.Та ако видиш един полицейски номер непознат аз съм.След катастрофата с ММ сме решени на второ дете и сега сме започнали с опитите,дано се получи.Сега когато всичко мина сякаш живота ми започна на чисто и отново.Разбрах че има и по-важни неща от парите,работата и ежедневните неща.Е хайде стига вече от мен.Прегръдки на всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 137
Добър вечер.нашето дамско парти продължава-беба спи,каката си играе,а мама си почива с чашка бяло винце на чист въздух край басейна,аааа тати ще ни пази тази вечер.
Приятна вечер на всички и много  Hug

# 138
  • Пловдив
и вкъщи е подобна ситуацията - малката спи, аз творя на кенче бира, а тати ще пази небето hahaha

# 139
Малкият спи, аз тук си цъкам, още не мога да заспивам, че косата ми е мокра, но не искам да пускам сешоара да шумя. Чашата ми с бяло вино+спрайт току-що я пресуших. Навън имаше страшна буря, гръмотевици, виелица, градушка, сега вече вали по-спокойно.
Радинка, май клишето "всяко зло за добро" ще излезе вярно 😃 стискам палци! И Честита ви кола! Безаварийно шофиране и много нови, прекрасни места да посетите!
Лека

# 140
Здравейте мацки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Не съм минавала наскоро  Embarassed Embarassed
И аз съм с мокра коса и ще ви поизчета малко назад докато съхна. Големия и малкия спят, а аз съм се настанила на лаптопа.
При нас всичко горе долу е нормално. Малкия започна ясла в началото на юли и оттогава до сега боледува 3 пъти. Последния път беше най-сериозен. Болничен съм от 2 седмици и в понеделник отново на работа.
Лека вечер и сладки сънища   Hug

# 141
Добро съботно утро,пожелавам ви един приятен и изпълнен с емоции уикенд

# 142
Здравейте вече от Фрегата.
Времето тук е топло към горещо.
Настаняването мина бързо, още в 14.20ч ни дадоха ключа.
В мезонет на 4ти етаж сме...разкошен.
Сто пъти по-хубаво и с добра и нова мебелировка от Флагман.
Чаршафите ни също са нови и много хубави.
С 2тераси, 2климатика и 1ТВ, 2гардероба.
Единствен минус, леко стръмни стъпала.

# 143
  • Пловдив
Привет и от горещия Пловдив Simple Smile
Цял предиобед обикаляхме града, да разучим къде и какви пътища са в ремонт, че за довечера сме се събрали отбор юнаци, да участваме в едно състезание hahaha
Сега малката и баща ѝ спят, а аз трябва да пазя тишина Whistling

И да не забравя да се похваля, че след 3-дневни мъки най-накрая финализирах поканите Party
Утре баткото вече може да започне, да ги раздава Simple Smile
Решихме и допълнителния цвят, та вече съвсем всичко се изясни - остава "само" изработката  Mr. Green Mr. Green

# 144
Здравейте,мами! Чета ви, но нямам много време да пиша. И сега "минавам" за малко. Simple Smile Искам да ви попитам знаете ли някой сайт, от който да поръчам оригинални обувки/маратонки на детето (Адидас, Пума, Найк) или пък тези, които са от Пловдив или Пазарджик да кажат къде има такъв магазин.

# 145
  • Пловдив
за Пловдив - фирмените магазини на Adidas и Nike на Главната Simple Smile или АваДирект. На последното място може да се поинтересуваш какво има налично през Фейсбук.
Имаше един магазин и на 3 етаж в Гранд-а - пак внос от Англия, основно от SD, но не знам има ли го още Peace
На Puma имало някакъв аутлет май към Асеновград, но не съм много сигурна newsm78 Последните 3-4 години избягвам марката за маратонки специално Peace
Спортните магазини - SportDepo и Decatlon. Последният е точно срещу нас, та ако имаш желание и време, може и да се видим Simple Smile

# 146
  • Някъде в Европа...
Здравейте,мами! Чета ви, но нямам много време да пиша. И сега "минавам" за малко. Simple Smile Искам да ви попитам знаете ли някой сайт, от който да поръчам оригинални обувки/маратонки на детето (Адидас, Пума, Найк) или пък тези, които са от Пловдив или Пазарджик да кажат къде има такъв магазин.
Малко закъсня с питането. До 19.08 на сайта  mymall бяха дни на адидас и имаше доста изходни предложения, дори и за нас.(не само детски)  Сега вървят намаленията в магазини СпортДепо (вече приключват, де, голяма част от нещата са изчерпани) Там пък имаше страхотни попадения. Аз с маратонките за мен не правя компромис (детето все още минава метър, но и на това ще му дойде края Simple Smile )и купувам само оригинални, обикновено от английския СпортсДирект и обикновено Найк  Simple Smile, така че си следя намаленията... Не знам дали в СпортсДиректа ще пускат като мин. година дни на определена марка, пуснат ли - там е абсолютна далавера, купих си Пуми за 13 лири, а ходих да ги пробвам същите в мола, преди да ги поръчам и бяха на цена 135 лв.
Разгледай в СпортДепо,  там за момента е най-евтино, но до кога, не знам...
До колкото знам,  на Тракия магистралата, около изхода за Пазарджик имате голям аутлет.. За жалост Пловдив и региона вече не е мястото ми на жителство  Cry

Последна редакция: нд, 21 авг 2016, 00:25 от AIR

# 147
  • Пловдив

В Декатлон Пума, адидас и подобни май не съм виждала. Но пък имат техни марки, които не са лоши.
аутлет на Пума освен на пътя за Асеновград има и в началото на Коматевско шосе, но стигането до там в момента е мисията възможна само пеша.
mymall предлагат стоката на СпордсДирект с прилична надценка.
Магазинът на последния етаж на Гранда май все още си е там. И те продават стоки на СпортсДирект.
Ако намериш някой, който прави поръчки директно от Англия, ще е най-добре. Иначе можеш да си ги поръчаш сама и да си пуснеш доставка до офиса на фирма Габиели в Англия. Те доставят нещата до БГ на съвсем прилични цени. Имат голям логистичен център в Пловдив. Доставят всичко от Германия и Англия.  Peace

Радинка, безаварийно пътуване. И за имам малък проблем с новата придобивка, но е така като караме коли, които в Западна Европа вече никой не иска да ползва.
И си мисля, че има много завистлив народ. Уж се радват, а зад гърба ти злобеят и завиждат. Принципно не вярвам на приказки за лоши очи, уроки и такива подобни, но имам едно шишенце със светена вода, ще взема да я напръскам.  Mr. Green

Sesylle, дано дъждът и по-хладното време не стигат до морето.

Фло наистина липсва на темата. Хайде прибирай се вече де.  Hug

# 148
Благодаря ви за помощта, момичета! :* В аутлета на магистралата при Пазарджик няма разнообразие за малки деца, там работех преди, та знам за какво става въпрос. Simple Smile Иначе и аз разгледах сайта mymall, но са се пообрали нещата и почти няма номер за мойто дете. Ще потърся още. Лек ден! Simple Smile

# 149
След първоначалната еуфория, да споделя още малко за Фрегата. 

Храната е зле...толкова лоша досега не е била, а сме по базите от 7г.
Стават за ядене няколко неща, другото е съсипване на продукти. Избор много ограничен също така, друга година не е било чак така. 
Сок няма дори, само вода.

Басейна малкия...тотална мизерия днес. Водата зелено-жълта и мътна. Препарати никакви не хвърлят, явно и от това пестят.

Общи условия

Активация на акаунт