Сега се сетих, че баткото като го мъчиха коликите, ММ го взимаше и го слагаше по коремче върху корема си. Така, корем в корем си се гушкаха и малкия се успокояваше. Когато се случваше да е наряд мм, съм го връзвала в слинга-шала (по същия начин - коремище в коремче
) и така заспиваше.Еееей, как ми липсват тези моменти
Вече е "голям мъж" и рядко се случва, да позволи да го гушкам повече време.Димитрова, напълно нормална е реакцията на беба
Малка е още и забравя, не се притеснявай 
И моите зверчета много ми липсват
Днес малката даже не искаше да говори с мен - играели си на магазин с "кака Киси" (съседчето от задната вила) 
Баткото пък е много доволен, че са с племенника двамата (разликата им е точно 3 години, в полза на племенника). Така ни завъртя живота, че се събираме в годината 2-3 пъти

Сети, подарък ще има
Обмисляме варианта за един голям сет Лего, от нас и бабите... Ще го мислим
Бъдещият 6-годишен няма никакви предпочитания, затова обмисляме този вариант
А огромен плюс е, че това е нещо, което не заема много място и ще играе с него години 
Относно подготовката - върви на пълни обороти
И така, за да не ми е скучно, освен пинятата-сандък, ще правя още две, за единия племенник и една приятелка на баткото
Мъж ми каза, че ако продължавам в същия дух, ще прати запитване до арменския поп, денонощието да стане 50 часа, за да ми стигне времето
народът виси на слънце и чака.
. Какво да кажа - и двете си имат плюсове и минуси. С кемпер е по-трудно, но ги няма ограниченията. С карта не мислиш за храната, което си е голям плюс поне за мен. За обикаляне на страната е много по-добре с кемпер, отколкото с кола, за мен. За почивка, т.е. да стоиш на едно място, е и да обикаляш в района - с карта. Но, може би за по-кратък период от 10 дни. Абе, кемперизма си ми е в сърцето, все още...