Съпруги на военнослужещи - 19

• 70 685
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря на всички. Simple Smile
Интервюто мина според мен добре, ще чакам някакъв отговор.

sweet_maniche, много интересно звучи тази обиколка.
В Плевен нищо няма, вече толкова ме е яд че живеем тук.

# 451
  • София
Привет, красавици!
Сутринта в тъмни зори скочих в тръстиката ( също като Сад_Уоман Simple Smile ) Потръстичих малко, а после се срещнах с една баба от КГБ-то, пихме кафенце, поговорихме си и ми подари няколко стола за вилата и масичка. Излишни са ѝ, та затова. Съчетах полезното с приятното.

Я сега да видя какво се случва в нашата къщичка.

СЕСИЛ, късно прочетох, че е трябвало да стискам палци. Ще кажа само: Дано да стане newsm10 И ще чакаме не НЯКАКЪВ отговор, а ПОЛОЖИТЕЛЕН отговор Simple Smile Много искам отговорът да бъде ДА!!!

МЪНИЧЕ, удивяваш ме с невероятната си енергия. Къде в това фино телце се е скрила толкова мощ newsm78

САД_УОМАН, снощи и аз бях се ококорила и какво ли не броих-ОФци, кОзи, звезди, не и не. Заспах след 2.00. Можеше да си приказваме Simple Smile

ДУНДИ, слуша ли те колата? Виж, няма да питам за мъжо и за децата.  Wink

ПРОЛЕТИНА, мисля, че добре си се разтоварила при съседите. Шопинг терапията е силно лечебна. newsm71Намери ли си нужната литература в библиотеката? Какво да ти кажа? Ако я намериш - добре. Ако не я намериш, пак добре. Ще се разходиш до София и ето ти възможност за запознаване. Simple Smile

ДИМИТРОВА навярно се е представила както винаги. Отличничка. Аз пък на нея ѝ стисках палци.

Хайде сега, останете си със здраве, а аз се оттеглям в покоите си sleepuu

# 452
  • София
Мили военни момичета, по CNN съобщиха, че днес една от нас има рожден ден! И нали съм си от КГБ-то, позвъних ѝ, поздравих я и яко я изненадах.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НИКИ! ДА СИ ЖИВА, ДА СИ ЗДРАВА, ДА ИМАШ ОБИЧ И КЪСМЕТ!

И такаааа. Нашето момиче е много заето. До Нова година е на някакъв курс, учат, изпитват ги, няма шега. В новото им жилище все още има довършителни работи. Предложих ѝ когато дойде време за чистене след майсторите, да свирне и четата ще се събере, да сложим едно рамо. То на купон и на приказки, всеки го докарва. Важното е да свършим нещо истинско ( напр. да измием по един прозорец Wink)

А сега се почерпете за здравето на НИКИ-ТО.

ПП Благодаря на ДУНДИ, ПРОЛЕТИНА и САД_УОМАН за пожеланията към бабин Убавец Wink

# 453
  • Пловдив
Ники, жива и здрава да си!
Обичай и бъди обичана!  bouquet

Сесил, те и в Пловдив са радкост такива събития, но столичани са така добри, да мислят и за нас Mr. Green

Фло, къде го видя това телце? newsm78 Цяло туловище си е Whistling ...но пък започнах по-активно да спортувам, та се надявам вече да ги преборя 5-6-7-8те килограма hahaha

Отивам да си прибирам зверчетата от градина, довечера ще намина, да ви видя Hug

# 454
  • Шумен
Здравейте и от мен, влизам набързо да ви се оплача, че нищо от това, което ми трябваше не успях да намеря в библиотеката и така вече съм на полусъединител на път за София. Така както, се очертават нещата планувам пътуването за след 03.10. Ако има желаещи за софийско кафе около тази дата, ще се радвам да се запознаем  Wink

# 455
  • София
ПРОЛЕТИНА, готова съм за среща bouquet . Остава само да определиш точно датата и по кое време ще ти бъде удобно Simple Smile Ето все пак, никак не е лошо, че не си намери материалите в Шумен Mr. Green

# 456
  • на правилното място, в точното време
Минавам да ви завия,че захладня и да гася, че нещо не ви се спи напоследък. Тия безсънни нощи ще увеличат личния състав, май  Laughing
Още не съм се добрала с време да разказвам, нооо ще се опитам утре , поне да започна. Само да се похваля: дирижирах Виенската филхармония. И клипчета си правих за запечатване на момента.Снимките са частично свалени, за качването във фейса любимият отговаря, а за тук ...ще искам помощ.
Такаааа, сега е време за любов и за сън. Бегом оо леглата. Овце,кози и др.добитък отдавна спи. Айде, да си имаме уважението. Оооо, Ники, честито порастване! Здраве, радост и много любов! bouquet На неспоменатите прекрасници  Heart Eyes Hug

# 457
Момичета ,вчера Мм се обади че по техните редици се промъква слух за изплащане на лимита.Та да попитам аз мойте хора както се изрази той,дали е вярно.Та Кати има ли нещо вярно или прпсто се надяват момчетата?

# 458
  • София

Добро утро, момичета. Желая ви позитивен ден, спорна работа, проблеми решени с усмивка.

# 459
  • Пловдив
Фло, мерси за кафето. Да не си на тръстиката от ранни зори?
Брей, застудя навън. Щом и в Пловдив сутрин си е за якенце, значи есента наистина е дошла.
Радинка, а дано де. И ММ ще се зарадва. Той е в отпуска и до него нищо такова не е стигнало.

Да си поръчам и аз днес едни стиснати палци, но няма да съм на интервю, нито на изпит. Имам потенциален клиент за старата кола, калинката сиреч, идва чак от Ямбол. Дано да имаме сделка, че голямо натъкмяване падна, все едно чеиз на булка сме стягали.  Mr. Green С тежката задача да омайва клиента е натоварен ММ. Да му се уплътни отпуската.  Laughing

Ники, честит рожден ден на патерица. Да си жива и здрава и една печалба от лотарията ти пожелавам.
sweet_maniche, кво туловище бе, че ние тогава с някои съфорумки какво трябва да кажем, а? Ама нали сме динозаври, поне на форма сме го докарали.  hahaha

Със сигурност пропуснах някого, но тя само Фло е способна да каже по нещо за всеки.
Хайде лек и спорен ден. Тук обещава да се постопли, слънцето се е показало. Ей, до оня ден ревяхме, че ни е горещо, днес се радваме на бат Райчо  Nature Sun With Face

Hug за всички.

# 460
  • Шумен
Добро утро на всички!

Flo 51 като реша на коя дата ще пътувам ще споделя, но имай предвид, че не познавам много добре града, трябва да изберем по познато място за среща.
Радинка и ММ нищо не знае по въпроса  newsm78
dundi73 имаш стиснати палчета от мен, дано сделката се осъществи.

Аз пак потеглям, на път по разни села, защото трябва да се закрива селскостопанската година и имам много работа напоследък. Ще ви пиша, като се завърна в близките дни.

Приятен ден на всички!

# 461
Здравейте, мацки!
Нещо нанагорно започнаха да ми идват грижите покрай малкия 😞 нямам никой, който да ми помага тук и в някои моменти ми е доста тегаво... и затова и по рядко пиша, че ме ми остава време.
Патенце, вземай малчо и идвай на разходка, ние сме в докторската градина, чакаме едно приятелче да им правя фотосесия 😉
Стискам палци за успешна сделка! Онзи ден доста късно видях за палците за интервюто, но се надявам на добър резултат!
Спорен ден, момичета!

# 462
Здравейте, отдавна не съм писала и чела. Но пък ви благодаря за споделеното и разказаното, беше ми интересно да чета. Честит, рожден ден, на големи патерици на внука на Фло, синът на АИР и на Ники. Да са живи и здрави. Добре дошли на екскурзиантките ни - Кативита и Феищица. Ще чакам малко снимки и кратък пътепис, а защо не и дълъг. Успех с ученето на Димитрова. И момиче, чудно ми е с твоите грижа за две малки деца, често сама без подмощ, сигурно си като фиданка, ТМ да му дърпаш ушите! Сесил ще стискам палци отговорът да е положителен! Пролетина, имаме още една съфорумка от Шумен, а също и ММ работи там. Може да си спретнем среща, когато идвам, но сигурно ще е чак през следващото лято. Дафинов лист как си? Дунди успех с продажбата на калинката! Не знам каква е програмата за Виетнам, защото не я виждам на сайта на ИА, но и на мен ми е мечта да посетя Виетнам. Но, за моите скромни доходи, е доста скъпо. Прегръдки за Сети-Бети, Радинка, матрос Джули, Сад уоман, Мъничето и за тези, които не съм споменала.

# 463
Здравейте момичета, позагубих се тези дни, но малкият ни мъж имаше ЧРД - стана на 3. Та голямо напред-назад падна Simple Smile Иначе тази седмица съм в болнични - тръшна ме гаден вирус и сега го боря с АБ. Кофти работа, но поне ще си почина малко, че вече не помня как ставаше това. Хубав ден ви желая! На всички рожденици - да са здрави и щастливи, на работещите днес - спорна Wink Захващам се с "почиване", по-късно пак ще се включа!

# 464
Набързо днес заради въпроса за лимита - предстои плащане на % от лимита (по заповед 20, ама се носят слухове за различни цифри за различните структури), планирано след аванса. Като бяхме в Париж и седим на гробницата на Наполеон, (а тук в България това е деня преди празниците, в БА даже е приключил ) и звъни един колега на ММ и пита за това плащане. Така ,че тогава разбрах , че предстои , а сега като се върнах виждам , че е и актуално...

Дунди, щом имаш къде да отседнеш и ти е мечта трябва да го видиш тоз Париж, наистина е уникален...
А за Виетнам досега само положителни неща. Даже в края на екскурзията, едно семейство , което е било там сподели , че във Виетнам са имали по-хубави преживявания и са видели по-интересни неща...Но всеки с очакванията си....Аз примерно не си падам по екзотични дестинации...А относно дореждането -за Виетнам винаги има карти на свободната продажба, тя и цената не е малка...

Ники-да си здрава и честита!

Още не мога да свикна на кучешкия студ сутрин ....

Общи условия

Активация на акаунт