ДОБРЕ ДОШЛА, ПРОЛЕТИНА! Ние всички в нашето военно блокче сме с големи сърца и се радваме на нови и усмихнати момичета!
Честит рожден ден на Никола! Нека расте все така любознателен, да радва близките си и да слуша много баба и дядо!

Ние вчера бяхме във Велико Търново, за да вземем нашия курсант. Пуснаха ги отпуск за празниците и сега всички в къщи празнуваме. Разказва ни за новите приятели от военното училище, усещам, че все още е му е трудно да свикне с режима там. Но така се става мъж...
Аз съм първа смяна на работа, все още свиквам с децата и те с мен.
Ще се радвам да се видим на софийска територия, когато ви е удобно.

Сега трябва да проверявам входни нива, след това да си уча уроците, имаме да решаваме и задачи с осмокласничката. Тя решава и след това ми ги обяснява на мен, защото всичко съм забравила.

И на двете ни липсва миналогодишната седмокласна подготовка за изпитите.
Слънчев ден от мен!
А като дойде време ти да се мусиш, тогава той какво ще прави, а??? Не се комплексирай, миличка. Ах, тези мъже...Казват, че възрастта е адът на жените... Нищо подобно! Ние сме си ОК, ама те да му мислят. Така ни говореше шефката в поликлиниката, когато ние бяхме млади и се тормозехме на тема килограми, а тя вече беше вряла и кипяла. Нищо ново под слънцето. Лелееее, как се разгневих 

и разбира се, че няма да е очарован, ама то на манекенка и дЕдо нЕма да се мръщи, само не знам какви ще ги свърши. 

И госпожите много я хвалят - била една от най-оправните, изпълнителни и послушни
деца... Последното на нас ни е трудно да го повярваме, но пък децата там са различни от това, което са вкъщи...
В събота сме на сватба и пак в последния момент пазарувам