Съпруги на военнослужещи - 19

• 70 696
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте момичета! Някак си в София времето ми тече много бързо, все още не мога да вляза в ритъм.  Rolling Eyes

ДОБРЕ ДОШЛА, ПРОЛЕТИНА! Ние всички в нашето военно блокче сме с големи сърца и се радваме на нови и усмихнати момичета!

Честит рожден ден на Никола! Нека расте все така любознателен, да радва близките си и да слуша много баба и дядо! newsm59

Ние вчера бяхме във Велико Търново, за да вземем нашия курсант. Пуснаха ги отпуск за празниците и сега всички в къщи празнуваме. Разказва ни за новите приятели от военното училище, усещам, че все още е му е трудно да свикне с режима там. Но така се става мъж...
Аз съм първа смяна на работа, все още свиквам с децата и те с мен.
Ще се радвам да се видим на софийска територия, когато ви е удобно. Sunglasses
Сега трябва да проверявам входни нива, след това да си уча уроците, имаме да решаваме и задачи с осмокласничката. Тя решава и след това ми ги обяснява на мен, защото всичко съм забравила. Joy
И на двете ни липсва миналогодишната седмокласна подготовка за изпитите.
Слънчев ден от мен!

# 436
Охх,добрах се и аз до компютъра
Фло,да ти е живо и здраво внучето,много късмет и щастие да го съпътстват в живота.Вземам си кафенце,а тортиката ще я пропусна.Заела съм се  да отслабвам,че ММ нещо започна да ми се муси и ще трябва да влизам във форма-макар че след две раждания няма как да съм фиданка Laughing
Ние изпратихме каката на село при баба и дядо и от 2 дни сме само с бебка,нооо тя пък постоянно мрънка-дали й липсва кака не знам.
Аз от сутринта пиша презентация-в Понеделник трябва да я изнеса пред колежките,а сега се залавям да правя пюрета за седмицата,за да могат татко и щерка да се хранят докато мама е на лекции
За сега толкова от мен  Hug

# 437
Здравейте и от мен,

днес си останахме в къщи преди обяд с Калина, че трябваше да пише домашни.
През това време направих супа, картофена запеканка и сега пека сладкиш. Извъртях и една пералня. Simple Smile

Малко от Етъра снимки. Simple Smile

Скрит текст:

# 438
  • Варна

Добро утро на всички.Кафето днес е от мен.Изпратих ММ да ни пази и реших да намина да ви видя докато малкия дзвер още спи,а големия е при баба.Честит рожден ден на твоя внук Фло със закъснение,да е жив и здрав и много да ви радва.Добре дошла на Пролетина.Момичета да ви кажа с това малкото незнам как ще тръгна на работа,тя се събужда в 6 часа,а аз трябва в 7 да съм излязла от вкъщи,само се надявам до края на годината докато съм в отпуск да и се промени режима.Иначе аз от 1 официално ще се водя на работа,а дали ще ходя за няколко дни това ще разбера в понеделник,но май не,понеже точно тогава щели сме да имаме някаква проверка и май не ме искат много да се мяркам,но все пак командира щял да каже утре.Сега ви пожелавам един прекрасен и слънчев последен почивен ден.

# 439
Взимам бързо от кафето, мерси, Джули!
Фло, представям си с какво умиление си спомняш този ден, в който за пръв път си станала баба. Пожелавам всичките ти сладки внучета да са здрави, любознателни и много щастливи. Дай Боже и да се увеличават! 😃 Ти си оправна, 5-6 внучета няма да ти се опрат 😉
Хубав ден, момичета!

# 440
Здравейте момичета, интересувам се от почивките в чужбина по социалната програма. По конкретно Испания. Моля дайте мнения.

Мога да дам информация за тази в Париж-вчера кацнахме от там Laughing....Много сме доволни, изпълнихме програмата си на 150 %..Осем магнетични дни в този невероятен космополит.... Ако почна да пиша сигурно ще запълня темата до Коледа. ... Simple Smile...За Испания отзивите също са много добри...

Следващите дни ще споделя впечатления, но сега между пералните и куфарите се опитвам да вляза в ритъма на училището на малкия ми син , да видя как е стартирал студентския живот на големия (който до като бяхме там е взел и листовките) и да се настроя на работна вълна....което след френската приказка ще е много трудно....

# 441
  • Пловдив
Влизам на бегом, да честитя, макар и на патерици рождения ден на най-големия внук на Фло! Да е жив и здрав и да радва всички около него!

Честит рожден ден и на порасналото момче на Аир. Много здраве и щастие и умната с велосипеда! Много усмивки и щастливо детство!

Отивам сега да чета за Таласъмчо, че закъсняхме тази вечер Simple Smile

# 442
  • София
Привет военни красавици. След пътуване насам и натам през почивните дни, най-после сме си у дома. Simple Smile
Благодаря за пожеланията към Никола. Сега остава да чакаме сбъдването им.
КАТИВИТА, добре сте си дошли. Надявам се да споделиш впечатления от пътуването.
ФЕЙЩИЦЕ и на вас добре дошли. И от теб чакаме пътепис.
СЕТИ_БЕТИ, а вие как изкарахте в Пловдив? Малечко как се държа?
Матрос ДЖУЛИ, а кой ще ти помага за гледането на децата, когато все пак тръгнеш на работа? Ох, никак не е лесно, ама все се намира начин. Кураж!!!
СЕСИЛ, фурия си, миличка Hug А на чаветата винаги се радвам, когато ни покажеш снимките им. Сладурчета!
ДИМИТРОВА, я му кажи на ТМ да не се муси, че времето лети... кой каквото пропусне, пропуснато е. Няма наваксване Wink А като дойде време ти да се мусиш, тогава той какво ще прави, а??? Не се комплексирай, миличка. Ах, тези мъже...Казват, че възрастта е адът на жените... Нищо подобно! Ние сме си ОК, ама те да му мислят. Така ни говореше шефката в поликлиниката, когато ние бяхме млади и се тормозехме на тема килограми, а тя вече беше вряла и кипяла. Нищо ново под слънцето. Лелееее, как се разгневих  Mr. Green
ЛУННО ЦВЕТЕ, полека лека ще се адаптираш. Всяко начало знаеш, че е трудно. А в Банско ходите ли? На 15.10 аз ще бъда там.  Комисията по етика ще има заседание. Този месец и при мен, както и при Мъничето, се заформя доста ангажиран-екскурзия до Пирот, до Пловдив, до Банско, а и до село трябва да отскочим, да зазимяваме къщата. Може би ще е по-добре да се срещнем през седмицата, след работа. Ще го мислим и ще го направим yes
Хайде, че трябва да се правя на красива за утре. Началото на новата работна седмица е!
Момичета, разбрахте ли, че от този месец ви се полага по още една процедура ( вадене на зъб, или пломба ), по Здравна каса. Ако имате нужда, посетете лекаря си по дентална медицина, накратко казано, зъболекаря си.
Гушкам ви и ви пожелавам лека нощ Hug sleepuu

ПП МЪНИЧЕ, благодаря за пожеланията към Ники. Хубаво, че ни напомни и за рожденика на Аир!  Simple Smile

АИР, ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО МОМЧЕТО, ДА ТЕ РАДВА! ХУБАВО ДЕТСТВО, С ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ!
Мило момиче, а ти къде изчезна? Обу сините обувки и хукна. Забрави ни съвсем. Обади се, ей. Ще извадя присъствената тетрадка и тогава му мисли Simple Smile

Хайде пак лека нощ.

# 443
Добър вечер и от мен.
Кативита и Фей добре сте си дошли,чакаме да разкажете впечатления..
АИР да ти е жив и здрав рожденника
Фло прочетох това което си написала на ММ,не беше много очарован от чутото.
Ние днес ходихме на село да забираме каката и решихме докато сме там да спретнем и малко зимнина,изпекохме си 30 кг.чушки и си направихме и 20 тина бурканчета домати(ММ правеше всичко),а аз си гледах бебето Wink.Сега се прибрахме,изкъпах децата и ги подредих по леглата и сега ще се приготвям и аз,че утре сутрин в 6 съм пак ученичка.

# 444
  • София
О, ДИМИТРОВА, убедена съм, че ТМ вече ми е вдигнал мерника #2gunfire и разбира се, че няма да е очарован, ама то на манекенка и дЕдо нЕма да се мръщи, само не знам какви ще ги свърши. Mr. Green Нервирам се на тази тема, защото много е лесно някои да се цупят и да правят фасони, да имат претенции, ама ако ги сложиш на пангара, на който са жените, едва ли ще издържат повече от три дни. ( Така навремето чух да си говорят моето гадже и най-добрият ни приятел от военните семейства...) И за да ме намрази съвсем твоето момче Mr. Green, кажи му рецептата на София Лорен за красота: Всеки ден по 12 часа сън, поне по един орга..м и в останалото време-фитнес, плуване, танци... Е те така и баба на София Лорен ще заприлича smile3534

Желая ти успех в утрешната презентация! Hug

А вие какво мислите момичета?

# 445
  • Шумен
Добър вечер и от мен!

sweet_maniche героиня си ти, с това КТТ във военното, имам много познати, които все се оплакват от там.
Seti Beti и ние сме си пожелали едно Коледно чудо, дано се сбъдне! Теб слуша ли те мъника?
Flo 51 да ти е живо и здраво внучето и само да те радва!

През почивните дни бях от постоянно пътуващите и нямаше, как да пиша. Едни приятели ме изненадаха с неочаквано предложение за шопинг в Турция и аз нали не мога да отказвам обмених малко лири набързо и тръгнах, за съжаление ММ не можа да дойде с нас, защото трябвало някаквъв документ да му разпишат за напускане на страната, а това ставало за няколко дни. Сложна работа е тая документация в БА. През останалите дни бях на гости при родителите ми, които живеят в друг град и имаха празник на града. Общо взето си изкарах добре почивните дни.
Утре съм решила да прекарам цял ден в библиотеката, имам да търся едни материали и все го отлагам. Дано да успея да ги намеря в тази библиотека, за да не се налага да пътувам до София, по този повод.

Ох, момичета толкова сте позитивни всички тук в тази тема, много се радвам, че ви открих  bouquet

# 446
  • Пловдив
Добро утро,
хайде на кафето - за отваряне на очи

Фло, жив и здрав да е Никола.
димитрова, стискаме палци за успешна учебна година.
Мъниче, как е Рошличка в голямата градина?

Ние два дена почивахме, два дена бръмчахме на извънградско. То навсякъде беше пълно с народ от близо и далече. Опашката пред църквата на Бачковския манастир беше от около 50 души. Отказахме се да чакаме.
В събота се разходихме до Копривщица. Е, и там пълно с хора. На връщане минахме покрай Сопот и Карлово, та се засякохме с куп мотористи, нали тази събота беше последният мотосъбор в Сопот. Ама и те карат като луди, после хората им виновни за катастрофите.
Имахме възможност да избръмчим до Гърция, но ММ се отказа, понеже не се бил докладвал. Не му се рискувало. Другия път ще го накарам да се докладва, без значение дали имаме планове или не.  Laughing

Кати, това пътуване да Париж много ме заинтригува. Ама аз пък нямам нужда от хотел там, имам керемидка и котлова храна /по Фло/, ама все не можем да се организираме, най-вече финансово.
Иначе от задграничните почивки, най-много ми харесва програмата за Виетнам, но няма кой да ни допусне до нея.  Mr. Green

Лек ден на всички, усмихната и успешна седмица.  Hug 

# 447
Добър дееееен! Как сте, красавици? Четох, четох, да видим какво запомних.
Фло, скъпа моя, на патерици честит рожден ден на Никола! да е жив и здрав, много щастлив, и да сбъдва мечтите си!
АИР, честито и на твоето момче! Жив и здрав да е, и неговата красива мама покрай него също! Hug
Пролетина, стискам палци в най-скоро време да получите така мечтаната новина и да станете родители!
Кати, добре дошла от Френско! Чакаме да разказваш!
Фей, с огромно нетърпение чакам и твоя разказ! Дано скоро да имаш време да разказваш.
Мъниче, уникална си просто! Откъде такава енергия от теб, вече за Коледните празници мислиш. И за норматив сто манджи си завъртяла, за всекиго по нещо... Възхищавам ти се, момиче!
Джули, скоростна адаптация на детенце пожелавам! Малко време иска, всичко ще се нареди.
Дунди, благодаря за кафенцето! Имам нужда.
Тези дни бяхме на почивка в Триград и околностите. Ние за втори път ходим там, но сега заведохме и детето. Никога няма да ми омръзне тази красота, така ме зареди....Та двете нощи нещо не ми беше удобно леглото и не спах добре. И снощи нещо вампирясах пак...Може ли двойна доза кафе, Дунди?
Спирам, момичета, и скачам в тръстиката, че задачите се трупат. Прегръщам ви всички!

# 448
Прекрасен ден на всички!

Стиснете по един палец, в 13ч. съм на интервю за работа.

# 449
  • Пловдив
Proletina, не е леко, наистина Simple Smile Но пък с доза желание и 3 пъти повече инат се постига Whistling
Започнахме 48 човека. Във втори курс бяхме останали наполовина. До трети докарахме едва 5 Joy Но смея да твърдя, че това са едни от най-хубавите ми години Simple Smile Въпреки осъмването с учебниците и сълзите над сборника със задачи по електротехника hahaha
Пожелавам ви в най-скоро време, да се радвате на детски глас вкъщи Hug

Дунди, Рошличка е страшно доволна Party И госпожите много я хвалят - била една от най-оправните, изпълнителни и послушни #Shocked деца... Последното на нас ни е трудно да го повярваме, но пък децата там са различни от това, което са вкъщи... Simple Smile
Вчера и ние мислехме, да отскочим до бачково, но колежка ми каза, че ремонтират пътя в посока към манастира и в се отказахме Simple Smile Направихме една обиколка на Стария град с дребчовците и така си уплътнихме предиобеда.

Сесил, още стискам палци!

Изпратих децата на градина и баща им на работа и най-накрая успях да стигна до библиотеката и да си изкарам карта Party ...каня се повече от година Embarassed Награбих си една купчинка с книжки и сега си имам какво да правя Whistling...не, че нямам работа за вършене, но и 'Асан е хора Whistling
Обиколих и магазините - намерих си роклята, която си представях Blush В събота сме на сватба и пак в последния момент пазарувам Embarassed
Другата седмица пък в събота през нощта ще кръстосваме улиците на Пловдив hahaha В отбора ни има едно свободно място и ако някой има желание да обикаля с нас по нощите, за да решава загадки и да търси кодове - пишете Simple Smile

Отивам сега, да се заровя из страниците на "Сняг" от Орхан Памук Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт